kunoobidi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Το θέμα έχει ως εξής.Έχω δύο στήλες με τιμές και προσπαθώ να δημιουργήσω διάγραμμα (chart) με αυτά τα ζεύγα. Ε, λοιπόν, όταν ο αριθμός των ζευγών είναι μεγάλος στον άξονα των Χ αντί να εμφανίζονται οι τιμές που πρέπει, εμφανίζει δικές του και συγκεκριμένα 1,2,3,4 κ.τ.λ., όσα δηλαδή είναι και τα ζεύγη. Τα πάλεψα αρκετά μόνος μου αλλά άκρη δεν βρήκα. Τα φώτα σας, παρακαλώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 chart->xy scatter etc. etc.στην καρτέλα series διαλέγεις τις σειρές Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιανουάριος 14, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Όταν ξεκινώ, επιλέγωντας και τις δύο στήλες, αντί για series 1, στο tab series, γράφει κάτι άσχετα νούμερα με κόμματα. Αυτό το κάνει μόνο έχω πολλά ζεύγη. Επιλέγω χειροκίνητα τα Χ και Υ, αλλά επιμένει το πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 14, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 η γραφική παράσταση είναι λάθος?Μήπως αναφέρει αρίθμηση σημείων και όχι "τιμή" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιανουάριος 19, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Για όσους ενδιαφέρονται...Το πρόβλημα οφειλόταν σε δικό μου λάθος. Είχα ΜΙΑ τελεία αντί κόμματος σε ένα ούμερο και το αντιμετώπιζε σαν κείμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.