crio Φεβρουάριος 27, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 @JdCZTΗ γνώμη μου είναι να πας να δώσεις 30-50 και να πάρεις μια καλή ψυκτρούλα και να έχεις το κεφάλι σου ύσηχο.Για΄τι αν έχεις τώρα 50 με 25 βαθμούς στο δωματιο το καλοκαίρι με 40βαθμούς τι θα κάνεις?Αέρα σε εσένα η στον υπολογιστή-φλόγιστρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Φεβρουάριος 27, 2008 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Το θεμα ειναι οτι δε θα επρεπε να ειχα αυτες τις θερμοκρασιες εξ αρχης και μου σπαει τα νευρα...51 αυτη τη στιγμη και αμα παιξω με τη ροδελα 64....φαντασου να βαλω κανενα παιχνιδακι τι εχει να γινει....ΤΟ σπασιμο ειναι οτι περιμενα και 3 βδομαδες για την παστα για να εχω ακριβως ιδιες θερμοκρασιες με πριν....μια τρυπα στο νερο και 3 βδομαδες χαμενες Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 27, 2008 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Τι να σου πω.Δοκίμασε με artic silver 5.Τι μοβο έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Φεβρουάριος 27, 2008 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 ΜSI P965 NeoEdit:Ρε παιδια ελαχιστοποιηση κανω ο ανθρωπος και σηκωνει στιγμιαια 3 βαθμους....τελος θα φαει λυσιμο να δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 27, 2008 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αγόρασε μια scythe ninja mini που έχει 30+ να τελειώνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Φεβρουάριος 27, 2008 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Kαι με stock μια χαρα παει μεχρι στιγμης...το λυσα εδιωξα λιγη παστουλα που εξειχε...το δεσα σφιχτα...το ελεγξα κανα 10 λεπτο και τωρα εχω max idle 31.5...thx για το ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 27, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 ΟΚ man. ’ντε και σύντομα subzero θερμοκρασίες... :laughing: :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio7 Φεβρουάριος 27, 2008 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Σε συνεχεια των παραπανω....υπαρχει τελικα καποιο αξιοπιστο προγραμμα για ενδειξη θερμοκρασιων?Ή θα πρεπει να εγκαταστησω 4-5 προγραμματα που αναφερονται πιο πανω κ να συγκρινω ποια συμπιπτουν??Αναμενω το σ/κ για να ξεκινησω το κλοκαρισμα...κ οπως καταλαβαινετε με ενδιαφερει αμεσα να γνωριζω που βρισκομαι απο θερμοκρασιες... Το uguru μου δειχνει 21 και το coretemp (0.9.54) 29...me θερμοκρασια δωματιου 21-22....Πολυ θα ηθελα να ισχυει το 1ο αλλα δεν νομιζω.... Εχω 6750(στοκ) σε abit ip35pro,υδροψυξη σε cpu κ Χ1900χτ με διπλο ψυγειο(2ανεμιστηρες σε Pull στα 5v),block eleven,αντλια ενσωματωμενη σε τανκ τοποθετημενη εξω απο το κουτι.... Υ.Γ ειναι λογικο ανοιγοντας το pc(συμφωνα με coretemp)να εχω 25-26 στα 2 cores και 35 σε ati(συμφωνα με ccc)....κ μετα απο 45 λεπτα(χωρις να κανω κατι στο pc δηλ. σε idle επι 45 λεπτα...)...να δειχνει 29-30 και 39 σε ati??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtpaonik Φεβρουάριος 27, 2008 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αν θελεις σου πουλαω την δικια μου ψυκτρα την scythe ninja mini 20Ε.Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 27, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 1)Είναι λογικό γιατί απο τη στιγμή που ανοίγει ο υπολογιστής εχει την ελάχιστη θερμοκρασία και ζεστένεται λίγο όταν δουλευει έστω και σε iddle2)Everest και coretemp είναι τα καλύτερα αλλα και πάλι δεν είσαι 100% σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio7 Φεβρουάριος 27, 2008 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από crio [Σήμερα, στις 23:05] 1)Είναι λογικό γιατί απο τη στιγμή που ανοίγει ο υπολογιστής εχει την ελάχιστη θερμοκρασία και ζεστένεται λίγο όταν δουλευει έστω και σε iddle 2)Everest και coretemp είναι τα καλύτερα αλλα και πάλι δεν είσαι 100% σίγουρος. Ειναι λογικο γενικα....αλλα σαν μεταβολη,4 βαθμοι σε 45 λεπτα,πολλοι μου φαινονται....γιαυτο απορησα......Θα παρατηρησω τι γινεται σε μαγαλυτερο διαστημα ..π.χ 90λεπτα..... Ελπιζω να μην αυξανεται αριθμιτικα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 27, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Δεν γίνεται αυτό.Εμένα με την extreme120 αρχίζει στους 25 και μετα απο λίγο πάει 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio7 Φεβρουάριος 27, 2008 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Με καθησυχασες...οσον αφορα στην αυξηση θερμοκρασιας..Βλεποντας ομως τις θερμοκρασιες σου....μηπως η υδροψυξη μου ειναι για τον...π)#$σο??Εχεις ανεβασει ταση στον cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 28, 2008 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Λίγο μόνο.Έχω καλή ροή στο κουτί και 4 ανεμηστήρες σε σωστή διάταξη.Πόσο σου πήγε το μαλί στη υδρόψυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio7 Φεβρουάριος 28, 2008 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Αν σου πω οτι δεν θυμαμαι....Την εχω κανα 2 χρονια......Βεβαια την εχω optimized για ησυχια προς το παρον(εκτελει κ χρεη htpc βλεπεις)Οι 2 12αρηδες του ψυγειου ειναι ρυθμισμενοι στα 5v οπως επισης κ οι 2 12αρηδες ,μπρος-πισω,στο κουτι....Απο σ/κ που θα κανω αποπειρα overclock θα την τσιτωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
crio Φεβρουάριος 28, 2008 Author #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 ok.Απλά χαλάρωσε.Να ξέρεις οτι η ψύκτρα μου σε σχέση με μία ύσηχη ή μέτρια υδόψυξη είναι κοντά.Είναι το όριο της αερόψυκτρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio7 Φεβρουάριος 28, 2008 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2008 Οκ....χαλαρωνω....!! Θα δοκιμασω κ everest που μου ειπες......κ θα την τσιτωσω λιγο να δω διαφορες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.