xar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Γεια σας παιδια. Εχω τουτο εδω το ρουτερ και θελω να το συνδεσω μονο με το ps3 μου αλλα δεν μπορω με τπτ. δεν αναβουν τα δυο πρωτα λαμπακια αλλα μονο τα 3 τελευταια.. εχω κανει τα παντα αλλα δεν γινεται τπτ μου βγαζει αυτο εδω οταν παω να κανω connection internet test:Obtain ip address succeededInternet connection failedan error occurred during communication with the server this is a DNS error. (80710102)το ρουτερ δεν μπορω να το συνδεσω και με το pc και με ps3 γιατι δεν εχω καρτα δικτυου ουτε θυρα ethernet στο pc. καμια λυση ; εχω απογοητευτη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 firewall? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xar Ιανουάριος 14, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 16:51] firewall? το εχω enabled νομιζω.. τι πρεπει να το κλεισω ; ενας μου ειπε οτι αφου δεν αναβουν τα λαμπακια dsl και internet δεν περνει γραμμη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιανουάριος 14, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από xar [Σήμερα, στις 19:12] το εχω enabled νομιζω.. τι πρεπει να το κλεισω ; ενας μου ειπε οτι αφου δεν αναβουν τα λαμπακια dsl και internet δεν περνει γραμμη.. αμα δν αναβει το DSL δν συγχρονιζει το modem σου... ελεγξε καλωδιωση και κανε και μια κληση στον provider σου... η γραμμη ειναι ενεργοποιημενη??? οι λογαριασμοι πληρωμενοι?? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.