Jump to content

Μεταφορα Video απο κασετα.

GeorgeVasil

Recommended Posts

Ξερω οτι τροποι και προγραματα υπαρχουν σε αφθονια.

Θελω να μεταφερω κατι σημαντικά βιντεο απο VHS...(:p) σε ψηφιακη μορφη.Video Player υπαρχει..

Το θεμα ειναι οτι ψαχνω εναν ευκολο/φθηνο τροπο για να παρω το video απο τις κασετες.

Παιζει εκει κανενας Controller/TV Tuner whatever που να κανει κατι τετοιο (Windows 7)??

Xrist????:rauch002:

Έχω να σου δώσω μία κάρτα TV αν θέλεις με Video-in για να δοκιμάσεις.

Μπορείς να βάλεις να παίζει η κασέτα μέσω του video-in και να κάνεις εγγραφή από το πρόγραμμα της κάρτας τηλεόρασης.

Από drivers δεν ξέρω αν θα παίξει σε win7, σε XP είσαι μια χαρά πάντως.

Η ποιο φθηνή λύση που βρήκα για win7 είναι αυτή Γιώργο.

Εγώ προσωρινά χρησιμοποιώ αυτό μιας και προϋπήρχε.

Αν θέλεις στο δανείζω να κάνεις τη δουλειά σου.

Υπάρχει και αυτό αλλά μέχρι vista λέει.Δεν ξέρω αν παίζει win7

Όλα τα παραπάνω σου δίνουν αρχείο mpeg2 (dvd quality)

Μια πολύ καλή λύση είναι αυτή

Αν είχες xp έχω κάτι καλύτερο που δίνει ασυμπίεστο avi (Θα το πάρει ο Μιχάλης την Παρασκευή)

Έχω να σου δώσω μία κάρτα TV αν θέλεις με Video-in για να δοκιμάσεις.

Μπορείς να βάλεις να παίζει η κασέτα μέσω του video-in και να κάνεις εγγραφή από το πρόγραμμα της κάρτας τηλεόρασης.

Μεχρι στιγμής έτσι το έχω κάνει και εγώ .Το προβλημα σε μενα ειναι οτι η κάρτα δεν έχει Audio in και θα πρέπει να γίνει ξεχωριστό αρχείο ήχου και μετα να ενσωματωθεί . Επίσης και η ποιότητα δεν έιναι και ότι καλύτερο.

Μολις πάρω τη κάρτα του Χρήστου την Παρασκευή θα σας πώ εντυπώσεις

Μεχρι στιγμής έτσι το έχω κάνει και εγώ .Το προβλημα σε μενα ειναι οτι η κάρτα δεν έχει Audio in και θα πρέπει να γίνει ξεχωριστό αρχείο ήχου και μετα να ενσωματωθεί . Επίσης και η ποιότητα δεν έιναι και ότι καλύτερο.

Μολις πάρω τη κάρτα του Χρήστου την Παρασκευή θα σας πώ εντυπώσεις

Έχει και Audio-in αυτή που έχω. Τώρα από ποιότητα δεν ξέρω πως είναι. Πάντως με μία παρόμοια που είχα δοκιμάσει παλαιότερα, είχα σχετικά καλές εντυπώσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.