Jump to content

Καλωδιο usb & ethernet μεγαλου μηκους

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετω την παρεα!

Σκεφτομαι, επειδη το καλωδιο του τηλεφωνο δεν φτανει μεχρι με το δωματιο μου να συνδεσω το ρουτερ με τους δυο υπολογιστες μεσω ενος περιπου 15μετρου καλωδιου ethernet (τον ενα) και ενος αντιστοιχου μηκους usb τον αλλο...Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καποιου ειδους εξασθενιση του σηματος που θα φτανει στους δυο υπολογιστες η καποια απωλεια γενικα τελος παντων;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...:T: :T:

hmm, με μια πρωτη ματια βλεπω οτι δεν υπαρχουν usb πανω απο 5 μετρα...τι γινεται σε αυτη την περιπτωση;

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 13:05]

Χαιρετω την παρεα!

Σκεφτομαι, επειδη το καλωδιο του τηλεφωνο δεν φτανει μεχρι με το δωματιο μου να συνδεσω το ρουτερ με τους δυο υπολογιστες μεσω ενος περιπου 15μετρου καλωδιου ethernet (τον ενα) και ενος αντιστοιχου μηκους usb τον αλλο...Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καποιου ειδους εξασθενιση του σηματος που θα φτανει στους δυο υπολογιστες η καποια απωλεια γενικα τελος παντων;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...:T: :T:

μηπως ενα 15μετρο καλωδιο τηλεφωνου??;)

Θελουν repeater απο κει κ μετα τα USB. Θα βρεις ομως, εχω κ γω ενα παλιο.

Το ether δε θα εχει προβλημα.

Αρχική απάντηση από theo_mich

Ακομα ποιο απλo ;)

Αρχική απάντηση από theo_mich

νομιζεις δεν το σκεφτηκα; καλωδιο ομως με δυο συρματακια και οχι με 4 δεν βρηκα πουθενα...:wall:

Αρχική απάντηση από Samael

Θελουν repeater απο κει κ μετα τα USB. Θα βρεις ομως, εχω κ γω ενα παλιο.

ωραια, εχω ηδη βρει κατι...

Αρχική απάντηση από Samael

Το ether δε θα εχει προβλημα.

αψογα!

Αν παρω ενα switch σαν αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616018 δεν θα μπορεσω να συνδεσω μεσω ethernet και τα δυο μηχανηματα;

Βασικα αν εχω καταλαβει καλα αυτο το συνδεεις στην ethernet του ρουτερ και σου βγαζει αλλες Χ θυρες στις μπορεις να συνδεσεις τις συσκευες σου;

Ναι μια χαρα θα δουλεψει κ με switchακι.

Απλα βαζεις σε μια θυρα το modem κ στις αλλες μεχρι 4 τερματικα. Βλεπουν αυτοματα το modem συνηθως κ δεν εχει σημασια σε ποια πορτα θα βαλεις τι, ολες ιδιες ειναι.

πήγαινει πλαίσιο και πάρε ο,τι σου πούνε :D ψιλογνωστό να είναι όπως λέει και ο vasi........ :D

ενταξει, καταληξαμε για το switch (σχεδον δηλαδη)...Για τα δυο (10 μετρα ) καλωδια δεν μου ειπατε...Οτι να'ναι μπορω να παρω;

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

USB μονο με 5 χ 3m και 4 USB reapears. Αλλα το κοστος ειναι υπερβολικο !

ναι ανεβαινει παρα πολύ....για αυτο και θα παω σε switch

ναι, ετσι κι'αλλιως το ενδεχομενο να χρησιμοποιησω usb μεγαλου μηκους εγκατελειφθηκε εδω και ωρα...:D

Για καλωδιο UTP Cat.6(αν θες Gbit) ή FTP Cat.5e, μην τσιγκουνευτεις 3 φραγγα παραπανω κ παρεις απλο UTP Cat.5e κατα τι γνωμη μου.

χμμ, με βλεπω να ανεβαινω Στουρναρη γιατι διαθεσιμο 10μετρο C6 εχει μονο το HAC, οποτε θα περασω και απο το Πλαισιο για να παρω ενα switch...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.