Jump to content

ΠΑΙΞΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΧΩΡΙΣ INSTALLATION

3d_EYE

Recommended Posts

Ξέρω ότι γίνεται να παίζεις ένα παιχνίδι που είναι στο σκληρό δίσκο (για PC ) χωρίς να χρειάζεται να γίνει Installation γιατί πιο παλιά μου έχουν δώσει κάποια. Γνωρίζει κάποιος (λεπτομερώς) τον τρόπο του πως γίνεται αυτό ?

Ευχαριστώ

υποθέτοντας οτι μιλας για original παιχνιδια, αυτο που

ρωτας εγγυται στο ιδιο το game.

Aν πχ το παιχνιδι παει και καταγραφει τον ευατο του στη registry

του λειτουργικου σου, 'η παει και βαζει αρχεια (πχ dll) μεσα σε

φακελους του συστηματος. Αν λοιπον κανει τα παραπανω, κατα πασα

πιθανοτητα δεν παιζει χωρις εγκατασταση.

αν παλι δεν κανει τπτ απο ολα αυτα, τοτε παιρνεις το φακελο του

παιχνιδιου και τον πας οπου θες.

και ξαναλεω μιλαμε για original, για παραδειγμα το wow δεν θελει εγκατασταση ξανα (μονο στην αρχη) ενώ το BF2 θελει παντα εγκατασταση

φιλε downfoot, νομιζω αυτο που αναφερεις ειναι για να κανει image στο σκληρο του το game, ωστε να μην χρησιμοποιει το cd. To παιδι αν καταλαβα καλα ρωταει για το πως γινεται να μην κανει καθολου εγκατασταση.

παιδια γινεται και ας εχει και στη registry καταγραφες ή dll αρχεια, δεν ξερω αν ισχύει για original η μη όμως. Κανουν εξαγωγη τα της registry στοιχεια για το παιχνιδι σε ενα αρχειο με καταληξη reg και τα dll στον φάκελο του παιχνιδιου ή το πολύ πολύ στο windows/system32/.

Ευχαριστω για την μεχρι τωρα προσπαθειά σας.

Αρχική απάντηση από Eaglenik

Solutions:

1) ***** apo to afentiko me to emulation enabled otan kaneis to image.

2) No cd/crack se ******** games.

Oute dll oute @@.

The end.

The end indeed. Τα λέμε τη Δευτέρα. Διάβασε και τους κανόνες πριν ξαναπεράσεις :)

Αρχική απάντηση από 3d_EYE [Σήμερα, στις 14:14]

παιδια γινεται και ας εχει και στη registry καταγραφες ή dll αρχεια, δεν ξερω αν ισχύει για original η μη όμως. Κανουν εξαγωγη τα της registry στοιχεια για το παιχνιδι σε ενα αρχειο με καταληξη reg και τα dll στον φάκελο του παιχνιδιου ή το πολύ πολύ στο windows/system32/.

Ευχαριστω για την μεχρι τωρα προσπαθειά σας.

συνήθως, για να πάρεις τα στοιχεία της registry πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι...

Αρχική απάντηση από JaguarOne

συνήθως, για να πάρεις τα στοιχεία της registry πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι...

προφανώς εννοεί να πάρει έτοιμο το game folder από κάπου/κάποιον που θα έχει γίνει ήδη το setup...

αν είχε ήδη το .reg τότε *νομίζω* δεν θα έκανε την ερώτηση.

Anyway για να μην υπάρχει μπέρδεμα, φίλε 3d_eye αν το παιχνίδι απαιτεί κάποιες ρυθμίσεις να υπάρχουν στην registry τότε χρειάζεσαι αυτά τα keys. Υπάρχουν όμως πολλά παιχνίδια που δεν απαιτούν τίποτε και απλά τρέχεις το .exe και τρέχει το παιχνίδι (για παράδειγμα το Lineage2). Τώρα για το πως γίνεται, ε αυτό είναι στην βούληση της εταιρίας που φτιάχνει το παιχνίδι...

Φυσικα και το παιχνιδι θα γινει για πρωτη φορά εγκατασταση, απλα μετα να παρω τα στοιχεια που χρειαζονται ( απο registry ή οτι αλλο) συν το φακελο που εχει εγκατασταθει το παιχνιδι και την επομενη φορά που θα θελω να το παιξω να μην χρειαζεται εγκατασταση. Σας λεω οτι το εχω δει αλλα δεν γνωριζω πως το κανουν και αν ισχυει για ολα τα παιχνιδια.

Αρχική απάντηση από JaguarOne

αν είχε ήδη το .reg τότε *νομίζω* δεν θα έκανε την ερώτηση.

δλδ λες ότι ήξερε την απάντηση και έκανε τσάμπα την ερώτηση... οκ...

Αρχική απάντηση από 3d_EYE

Φυσικα και το παιχνιδι θα γινει για πρωτη φορά εγκατασταση, απλα μετα να παρω τα στοιχεια που χρειαζονται ( απο registry ή οτι αλλο) συν το φακελο που εχει εγκατασταθει το παιχνιδι και την επομενη φορά που θα θελω να το παιξω να μην χρειαζεται εγκατασταση. Σας λεω οτι το εχω δει αλλα δεν γνωριζω πως το κανουν και αν ισχυει για ολα τα παιχνιδια.

εξαρτάται... το θες για να το δώσεις σε φίλο πχ? για να το βάλεις σε 2ο pc πιο γρήγορα χωρίς να περιμένεις setup?

πάντως επείδή εγώ το κάνω συχνά, για να περάσω games στο νετ cafe, κάνω σετάπ σε ένα pc κανονικά, ρυθμίζω γραφικά κλπ στο επιθυμητό επίπεδο και μετά κοιτάω που κρατάει τα settings κ τα saves και κάνω copy τα αρχεία...

σε πρώτη φάση τα περνάω copy/pasta όλα σε άλλο client και βλέπω αν παίζει "as is"...

αν πχ γράψει ότι δεν είναι σωστά configured ψάχνω στη registry και κάνω export το key που έχει το working folder... άλλα θέλουν το key που έχει το serial...

αν θέλει και άλλα αρχεία (κάποιο dll - driver kλπ) θα βγάλει το αντίστοιχο error msg και θα τα κρατήσω και αυτά...

το θέμα είναι για τί χρήση το θες διότι εγώ πχ το κάνω για να γλιτώσω το setup σε 10άδες pc... σε άλλη περίπτωση είναι πιο απλό να κάνεις setup...

Ο λογος που το θελω ειναι να βαλω τα παιχνιδια σε ενα 500ρη δισκο και επιλεγοντας οποιο θελω να παιζουν ως εχουν χωρις να κανω Setup συνεχεια και απλα με μια συντομευση στην επιφανεια εργασιας να τρεχουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.