Jump to content

Ψάχνω για κουτί

Trooper

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έστηνα ένα pc για τη γυναίκα μου προχτές σε ενα coolermaster 690 κουτάκι... Και μου φανηκε καταπληκτικό. Πολύ ωραίοι χώροι, οι δίσκοι μπαινουν ωράια για να μη φαίνονται τα καλώδια, εχει τρύπες για υδρόψυξη, εχει χώρο για ψυγείο πάνω...

Και έτσι μου μπήκε η ιδέα να πάω σε κάποιο καινούριο κουτάκι που να έχει ολα αυτά τα καλούδια.

Μέχρι στιγμής έχω δει το coolermaster cosmos 1010, το lian li PC-A70B και το τελευταίο stacker... Το θέμα ειναι οτι θα προτιμούσα ενα inverted ΑΤΧ κουτάκι, αλλα δεν υπάρχουν και πολλά.

Επίσης πρεπει να έχει τρύπες για εξωτερικό watercooling, ανεμιστήρα στη θέση για τις vga, να ειναι απο αλουμίνιο αν ειναι δυνατόν και φυσικά ευρίχωρο για να μπεί υδρόψυξη...

Ακούω ιδέες :D

Αν λες για κάποιο από τα stacker 83x το lian li σε θέμα χώρου του ρίχνει στα αυτιά και σε ευκολία και χρόνο στησίματος ;)

Αρχική απάντηση από reifen

Αν λες για κάποιο από τα stacker 83x το lian li σε θέμα χώρου του ρίχνει στα αυτιά και σε ευκολία και χρόνο στησίματος ;)

Το Lian Li όντως ειναι πιο μεγάλο, αλλα δεν είδα να έχει παράθυρο, κατι που θα το ήθελα.

Αρχική απάντηση από dpolal

Lian Li V1100Plus για inverted board.

(www.hacshop.gr)

Έχω ήδη το V2000, ειναι καλό κουτάκι αλλά ψάχνω κάτι σε full tower και με διάφορες ευκολίες για υδρόψυξη + να είναι όσο πιο αθόρυβο γίνεται... Πχ το V2000 με τόσες τρύπες που έχει, δεν καταφέρνει να γίνει αθόρυβο, το ίδιο φοβάμαι και για το stacker.. Ωραίες οι γρύλιες για τον αέρα, αλλα ηχομόνωση μηδέν.

Kοίτα φίλε, αφού έχεις το V2000 νομίζω ότι το πρόβλημα σου είναι καθαρά και ΜΟΝΟ στους ανεμιστήρες.

Όσο καλό κουτί και αν έχεις οι ανεμιστήρες είτε πρέπει να είναι πολύ λίγα A και να φυσάνε απαλά σαν χάδι είτε να τους έχεις πάνω σε ένα fan controller.

εγώ έχω το V1000 και έχω αλλάξει τους 12ρηδες με άλλους ποιό ήσυχους πάντως.

Προσωπικά έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, ήσυχοι ανεμιστήρες, fan controllers κλπ και έχω καταλήξει ότι η απόλυτη λύση τελικά είναι ο controller.

Kαι μάλιστα όχι ο αυτόματος που ρυθμίζει από μόνος του τις στροφές αλλά αυτός με ποτενσιομετράκια για κάθε έναν από τους ανεμιστήρες που θα βάλεις επάνω.

Σου δίνει ευελιξία, επιλέγεις το επίπεδο του θορύβου που ανέχεσαι, το καλοκαίρι τους ανεβάζεις λίγο για να αποφύγεις το βράσιμο και γενικά το φέρνεις εντελώς στα μέτρα σου.

Κράτα το λοιπόν το κουτί που έχεις, που είναι και από τα καλύτερα της αγοράς και κοίτα με το ένα δέκατο των χρημάτων κιόλας τις λύσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Φιλικά.

Το ίδιο κάνεις και με τη μητρική και αποφεύγεις και το καλωδιομάνι του controller.

Ειλικρινα δεν βρισκω κανενα λογο να μετακομισει κανεις απο το V2000...

Αν σε ενοχλουν τοσο πολυ οι 3χ12αρηδες απλα αλλαξε τους με πιο ησυχους ή ριξε τις στροφες απο τη μητρικη/με controller

ΥΓ Μαλλον εκοψες κι εσυ το WOW και δεν ξερεις τι να κανεις με τον ελευθερο χρονο :upside:

Για εσωτερικη υδροψυξη θα χρειαστεις σιγουρα μονταρισμα οτι και να παρεις, για εξωτερικη οτι case και να παρεις το ιδιο ειναι.

Τσεκαρε και το Silverstone TJ07 αν εχεις ορεξη για λιγο μονταρισμα.

Κωστα εγω θα σου προτεινα να παρεις την κουταρα σου και να της αλλαξεις τα φωτα..

και παραθυρο φτιαχνεται ευκολα και οπως το θες

και χρωμα αλλαζει

και μονωση παιρνει για μειωση θορυβου

και χωρο εχει

και ποιοτητα

και το εχεις και ηδη αγορασμενο... :p

αν παλι απλα ψαχνεις αφορμη για αλλαγες ;)

ριξε μια ματια και στο πιο προσφατο Crossfire project

σε stacker 832 με acrylic sidepanel (less mesh-less noise)

Kαι dual rad/quad waterblock setup

crossfireII.jpg

Έχω σε κολλητό μου stacker με 5 ανεμιστήρες και είναι αθόρυβο ,με στοκ ανεμιστήρες και το lian li δεν είναι αθόρυβο.

Αν το πρόβλημα σου είναι ο θόρυβος μην αλλάξεις κουτί .

Πλαϊνό παράθυρο το W75 για pc-a70

• 2 weeks later...

Εγω θα προτεινα το Coolermaster RC690 ενα κουτι το οποιο ειναι αρκετα καλο απο κατασκευαστικη αποψη και απο πλευρας ψυξης πολυ καλο.Δεχεται μεχρι 7 12αριδες

ανεμιστηρες.Εχει πολυ χωρο μεσα και ειναι και tool free σε ολα τα σημεια του. :) :) :)

post-468-1416073349,7612_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.