kunoobidi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 Γεια χαρά!Πρόσφατα πέρασα xp με ενσωματωμένο sp2 σε 2 μηχανάκια. Το ένα δουλεύει απρόσκοπτα, ενώ το άλλο μου έχει κάνει τα νεύρα κόμπο...ναυτικό...Η κατάσταση έχει ως εξής:Φρέσκο Install...όλα καλά. Μετά από μερικές εκκινήσεις, συνήθως μία μέρα αργότερα αρχίζει και χειροτερεύει ο χρόνος που φορτώνουν. Καμμιά φορά παγώνει. Καμμιά φορά μπαίνει. Καθαρά θέμα τύχης. Σταδιακά, όμως, χειροτερεύει καi, εν τέλει, δεν μπαίνει καθόλου. Restore και πάλι από την αρχή. Καμμιά ιδέα;Έχω ψάξει αρκετά, βρήκα παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά λύση...καμμία!@#$%Σε ΧP με Sp1 όλα καλά!Σε safe mode μπαίνει ανά πάσα στιγμή!
AlexanderK Ιανουάριος 13, 2008 #2 Ιανουάριος 13, 2008 Τρέξε κανένα utility όπως TuneUp Utilities...Θα δεις μεγάλη διαφορα!
geogeoland Ιανουάριος 13, 2008 #3 Ιανουάριος 13, 2008 Σωστό και επίσης: α) Βάζεις κανένα διαφορετικό πρόγραμμα? β) Έχεις ελέγξει το hardware?
computinghs Ιανουάριος 13, 2008 #4 Ιανουάριος 13, 2008 Μήπως συμβένει κάτι με το έτοιμο stream cd γιατίεαν κατάλαβα καλά και το άλλο πσ έχει πρόβλημα
ShadowRunner Ιανουάριος 14, 2008 #5 Ιανουάριος 14, 2008 Drivers Κάρτας γραφικών... εμένα όποτε μου το κάνει αυτό που αναφέρεις είναι drivers της κάρτας... αργεί υπερβολικά στο loading και καμιά φορά απλά δεν μπαίνει. Δοκίμασε το.
kunoobidi Ιανουάριος 14, 2008 Author #6 Ιανουάριος 14, 2008 Δοκίμασα να τρέξω την έκδοση του memtest για windows και σε κάποια φάση κόλλησε. Τα άλλα εξαρτήματα φαινομενικά δουλεύουν μια χαρά. Παλαιότερους drivers για την 6600gt που μπορώ να βρω; Στο nvidia.com δεν βρίσκω άκρη. Aργότερα θα δοκιμάσω και το tuneup....Tα προγράμματα είναι ακριβώς τα ίδια. Το άλλο pc δουλεύει άψογα.
ShadowRunner Ιανουάριος 14, 2008 #7 Ιανουάριος 14, 2008 δοκίμασε εδώ... http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10πρόσεχε γιατί έχει και κάποιους που είναι από ομάδες... Τώρα όμως με το memtest με παραξενεύεις λίγο... κάτσε να ψάξω λίγο ακόμα.
kunoobidi Φεβρουάριος 2, 2008 Author #8 Φεβρουάριος 2, 2008 Νομίζω, ότι βρήκα τι φταίει. Και άλλοι έχουν με sp2 το ίδιο πρόβλημα, σε συγκεκριμένα μηχανήματα. Απενεργοποίησα όλες τις εφαρμογές που εκκινούσαν αυτόματακατα την έναρξη του υπολογιστή και προς το παρόν όλα εντάξει...Κάποια τιβ δυσκόλευε στο φόρτωμα υποθέτω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.