deninho Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 Κατέβασα χτες το trial του OO Defrag, για να τακτοποιήσω λίγο τους σκληρούς μου. Ξεκινάω να κάνω defrag στον ράπτορα, αλλά πριν το defrag το πρόγραμμα κάνει checkdisk, και αναφέρει ότι βρίσκει έρρορ. ’ρχισαν να με ζώνουν τα φίδια, οπότε έβαλα και έκανα το Long test της WD, το οποίο πέρασε με απόλυτη επιτυχία. Επίσης και το SMART του δίσκου είναι εντάξει.Τα ερωτήματα:α. Να είμαι απόλυτα βέβαιος για την κατάσταση του δίσκου;β. Γτ το ένα βρίσκει error και το άλλο όχι; :...:
jpavly Ιανουάριος 13, 2008 #2 Ιανουάριος 13, 2008 Να κάνεις και chkdsk /f. 1) Ναι, ο δίσκος είναι μια χαρά κατά 99% 2) Το chkdsk τσεκάρει και "software χτυπήματα" ας πούμε. Μπορεί απλά να είναι θέμα filesystem
deninho Ιανουάριος 13, 2008 Author #3 Ιανουάριος 13, 2008 έκανα chkdsk /f μετά από restart, δεν μου έδειξε κάτι. Μετά έκανα το chekdisk με την επιλογή για repair, πάλι δεν μου είπε τπτ. Ξαναπάω να κάνω defrag, πάλι βρίσκει errors, κι απ'ότι είδα είναι σε κάποια unindexed files Τι γίνεται εδώ; έχεις καμιά ιδέα;
jpavly Ιανουάριος 13, 2008 #4 Ιανουάριος 13, 2008 Ρίξε ένα chkdsk /r τότε. Κάτι θα φτιάξει, δεν μπορεί.
deninho Ιανουάριος 13, 2008 Author #5 Ιανουάριος 13, 2008 αχμμ.. το έκανα κι αυτό, μετά ξανά το oo defrag, και πάλι error. Αυτή τη φορά βρήκα το report:
jpavly Ιανουάριος 13, 2008 #6 Ιανουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από deninho αχμμ.. το έκανα κι αυτό, μετά ξανά το oo defrag, και πάλι error. Αυτή τη φορά βρήκα το report: Το report λέει volume2. Έχεις κι άλλο δίσκο; Δοκίμασες σε όλα τα partition το chkdsk?
deninho Ιανουάριος 13, 2008 Author #7 Ιανουάριος 13, 2008 Υπάρχει άλλος ένας δίσκος, αποθήκη, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως Volume1, όμως περνάει κανονικά το checkdisk, και έχει γίνει κανονικά defragment. Δεν έχω περισσότερα partition (δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά έτσι βολεύομαι )
elapse Ιανουάριος 13, 2008 #8 Ιανουάριος 13, 2008 Μου το έκανε και εμένα αυτό το ΟΟ defrag.Έτρεχα chkdsk και μου τα έβγαζε όλα καλά, αλλά το ΟΟ επέμενε....ώσπου έκλεισα το objectdock και ως δια μαγείας το ΟΟ δεν έβρισκε πλέον σφάλματα.Μετά απ'αυτό το ΟΟ έφυγε το perfectdisk ήρθε.τώρα πλεόν δουλεύω το jkdefrag που έιναι και freeware
deninho Ιανουάριος 14, 2008 Author #9 Ιανουάριος 14, 2008 δεν έχω το object dock.. Το θέμα είναι γτ μου βγάζει ότι έχει πρόβλημα το file system. Υπάρχει όντως, ή μου λέει ότι να'ναι; Θα παρέκαμπτα το checkdisk, αλλά σκέφτομαι μην γίνει καμιά Μπαρούφα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.