LL_NEO Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2008 Το λοιπόνΔεδομένα έχω τα εξήςCPU block για τον 6600 πάμε για ένα fusionGPU block για την 8800gtx μάλλον θα πάω στη λύση της ΕΚΛάστιχα tygon (κλασικά)Reservoir EK 150 multioptionΕρωτήσεις:Αντλία να πάω για την D5 ή για την DCC με το Petrastech top? Η διαφορά είναι 15 λίρες και ως εκ τούτου σε wc 300 λιρών μάλλον αμελητέα.Ψυγείο. Θα πήγαινα για το thermochill αλλά τις προάλλες είδα το Blackice GTX-Litehttp://www.specialtech.co.uk/spshop/customer/product.php?productid=4906&cat=738&page=1Ξέρει κανείς τι μέρος του λόγου είναι αυτά; Το δέλεαρ αυτής της πρότασης είναι το μόλις 12 εκ πλάτος του ψυγείου, πράγμα που θα με βολέψει αφάνταστα στην τοποθέτηση.Τέλος έχει ψωνίσει κανείς απο το specialtech? Γνώμη για αυτό το μαγαζί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2008 Χτίζοντας wc (Όχι για χ3σιμο) :whistling Eπειδή είχα και έχω αυτό το setup dtek, ek, d5 και thermochill (τριπλό) δεν έχω παρά να στο προτείνω. Η αντλία είναι πολύ δυνατή και το ΕΚ full cover το ιδανικότερο για την gtx Edit: Για ψυγείο μην το σκέφτεσαι βουρ για thermochill. Βench-άροντας φθινόπωρο με 6850 στα 1,88v και gtx μονταρισμένη με 1,55v κρατούσε σαν βράχος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 13, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2008 Και οι 2 αντλίες είναι πολύ καλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
computinghs Ιανουάριος 13, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2008 Και οι 2 αντλίες είναι πολύ καλές. συμφονώ με Lazy Dog και ιδικά με την πρώτη είχα και εμπει΄ρια την 'εχει ενας γνωστός και είναι πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 13, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2008 Εγώ πάντως έχω την DCC με EK Top σε ένα loop που αποτελείται από DCC-->PA120.3-->2x3870(EK blocks)-->NB(Maximus Extreme block)-->reservoir και είμαι πολύ ευχαριστημένος.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιανουάριος 14, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Μωρέ το thermo ξέρω ότι είναι πολύ καλό. Το θέμα είναι ότι θέλω να τοποθετήσω το ψυγείο πλάγια στο κάτω compartment του lianli και το δέλεαρ των 12εκ πλάτους του blackice είναι μεγάλο. Προβληματίζομαι όμως διότι δε μπορώ να το εντοπίσω πουθενά αλλού εκτός απο το συγκεκριμένο site. Ούτε στο ίδιο το HWlabs.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.