Jump to content

Στο plaisio προσέχουν τα σχόλια στις παραγγελείες?

alGaLoRd-VK

Recommended Posts

Πάντως στα δικά μου σχόλια, μεέχουν γράψει πάντα. Στην τελική τους επισημαίνω να μη στείλουνε κανα τεράστιο φορτηγό γιατί είναι στενός ο δρόμος που μένω. Βέβαια πάντα δεν το προσέχουν με αποτέλεσμα να κλείνει το φορτηγό το δρόμο και να γίνεται πανδαιμόνιο. Κορναρίσματα, βρισίδια... Απλά το γράφω για ενημέρωση του οδηγού ώστε να μην του βγεί το λάδι για έναν σκληρό δίσκο. Τέσπα...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.

Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να τις πάρω αυτοπροσώπως καθώς είμαι Σάμο. Επίσης αν στείλω φίλο μου θα βγουν 10 euro παραπάνω το λιγότερο. Η παραγγελία θα γίνει Δευτέρα και θα γίνει τηλέφωνο την ίδια στιγμή. Πιστεύω να βγάλω άκρη. Αλλιώς όπως είπε ο gznp θα τις επιστρέψω καθώς δεν θα είναι αυτές που ζήτησα.

μωρε τα σχολια τα προσεχουν αλλα ενιοτε στελνουνε ανοιγμενα/χρησιμοποιημενα προιοντα....

1000 φορες να στις εστελνε καποιος(εστω 10ε ακριβοτερα-100%σιγουρος) παρα να εμπαινες σε διαδικασια επιστροφης αλλαγης αν εφοσον δεν ειναι αυτες..

Αρχική απάντηση από The Blackjohn [Σήμερα, στις 14:38]

Eδω εγω πηρα η/υ ολοκληρο κ δεν ειχε μεσα ουτε ενα καλωδιακι εξτρα - αλλα ουτε κ κανενα cd/drivers - βιβλιο!!!

Aπό που? Από το Πλαισιο?

Αρχική απάντηση από perp

Αν σκεφτει κανεις οτι σε μια online παραγγελια μου απο το ΠΛΑΙΣΙΟ ειχα ζητήσει στα σχόλια κατω κατω να μου παραδοθει Σαββατο...αλλα αυτην εν τέλει ηρθε Δευτερα...

.....Κάνε αυτο που λεει ο iced απο πάνω.... (fixed)

για σαββατο να ξερεις υπαρχει εξτρα χρεωση σε ολες τις κουριερ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.