alGaLoRd-VK Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 Λέω να πάρω αυτές από το πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1026399Αν τους πω στα σχόλια να έχουν Ν δίπλα από το barcode (Micron D9GMH) θα με γράψουν η θα με εξυπηρετήσουν. Έχει κανένας προηγούμενη εμπειρία με παρόμοιο θέμα?
iced1416003254 Ιανουάριος 13, 2008 #3 Ιανουάριος 13, 2008 Μπα καλυτερα να μην το κανεις ετσι, το πιο πιθανο να σε γραψουν. Λογικα να το πας μια/ενας υπαλληλος τα διαχειριζεται αυτα, δεν νομιζω να ειναι υποχρεωμενος να ειναι σε τοσο βαθος ψαγμενος.
perp Ιανουάριος 13, 2008 #4 Ιανουάριος 13, 2008 Αν σκεφτει κανεις οτι σε μια online παραγγελια μου απο το ΠΛΑΙΣΙΟ ειχα ζητήσει στα σχόλια κατω κατω να μου παραδοθει Σαββατο...αλλα αυτην εν τέλει ηρθε Δευτερα... .....Κάνε αυτο που λεει ο iced απο πάνω.... (fixed)
Maximus Ιανουάριος 13, 2008 #5 Ιανουάριος 13, 2008 Χαρ χαρ Σε μπέρδεψε ο Κλουζώ ε?? Στο θέμα μας: Το Πλαίσιο κοιτάει πάντα τα σχόλια σε μένα και συνήθως αν κάτι δε γίνεται ενημερώνουν μέσω τηλεφώνου. Για τις μνήμες, είναι λίγο δύσκολο να τις ανοίξουν και να τις κοιτάξουν, αλλά πιστεύω πως κάλλιστα μπορείς να τις επιστρέψεις αν δεν είναι αυτές που θες, έχοντας σαν αιτιολογία ότι δεν ήταν αυτές που ζήτησες. Κάποιες μνήμες (όπως οι Crucial) έρχονται σε κουτάκι "σφραγισμένες" και μόνο αν το ανοίξεις μπορείς να δεις τον πλήρη κωδικό πάνω στα αντιστατικά - γι αυτό σου λέω ότι ίσως είναι λίγο δύσκολο να τις δούνε. Από την άλλη όμως ίσως και να γίνεται και να είναι πολύ απλό - πάρε ένα τηλ. στα κεντρικά και ρώτησέ τους
alGaLoRd-VK Ιανουάριος 13, 2008 Author #6 Ιανουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από computinghs Μάλλον δεν καταλαβένουμε τι θες να πείς Κατά την παραγγελία έχει ένα πεδίο όπου συμπληρώνεις ότι σχόλιο θες. Απλά εκεί θα τους πω οι μνήμες να έχουν δίπλα από το barcode ένα Ν. Η ερώτηση μου είναι αν τα προσέχουν τα σχόλια η δεν θα το δουν. Αρχική απάντηση από iced Μπα καλυτερα να μην το κανεις ετσι, το πιο πιθανο να σε γραψουν. Λογικα να το πας μια/ενας υπαλληλος τα διαχειριζεται αυτα, δεν νομιζω να ειναι υποχρεωμενος να ειναι σε τοσο βαθος ψαγμενος. Μα δεν χρειάζεται να είναι ψαγμένος απλά να ξέρει να διαβάζει. Να περάσω από εκεί δεν παίζει καθώς βρίσκομαι στην Σάμο. Αν πάρω και ένα τηλεφωνάκι λέτε να ανεβούν οι πιθανότητες? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
perp Ιανουάριος 13, 2008 #7 Ιανουάριος 13, 2008 Σιγουρα δεν χάνεις τιποτα να το ρωτησεις αλλα μην ξεχνας οτι με αλλον μιλας στο τηλέφωνο και αλλος ετοιμαζει την παραγγελια.... οποτε ολα ειναι πιθανα....
alGaLoRd-VK Ιανουάριος 13, 2008 Author #8 Ιανουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από perp.....Κάνε αυτο που λεει ο Wiz! απο πάνω.... Wiz! ακούω και Wiz δεν βλέπω.... Αυτό που ζητάω φαίνεται χωρίς να ανοίξει η συσκευασία. (Αυτές έχουν Ε εγώ θέλω Ν) Θα στείλω την παραγγελία δευτέρα και θα πάρω τηλ στο καπάκι. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
perp Ιανουάριος 13, 2008 #9 Ιανουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 04:11] Χαρ χαρ Σε μπέρδεψε ο Κλουζώ ε?? Ενα μυαλο εχω και ακομα ειμαι στις πρωτες τσουρες της πρωινης φραπεδιας..... @alGaLoRd-VK Η δυναμη του avatar φταίει.... Fixed
soki Ιανουάριος 13, 2008 #10 Ιανουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από alGaLoRd-VK Λέω να πάρω αυτές από το πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?...product=1026399Αν τους πω στα σχόλια να έχουν Ν δίπλα από το barcode (Micron D9GMH) θα με γράψουν η θα με εξυπηρετήσουν. Έχει κανένας προηγούμενη εμπειρία με παρόμοιο θέμα? Παρε στο Πλαισιο και πες να σε συνδεσουν με το tuning store στην Ζαιμη, τα παιδια εκει ξερουν και λογικα θα σε εξυπηρετησουν.
GoMaR Ιανουάριος 13, 2008 #11 Ιανουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 04:11] Για τις μνήμες, είναι λίγο δύσκολο να τις ανοίξουν και να τις κοιτάξουν, αλλά πιστεύω πως κάλλιστα μπορείς να τις επιστρέψεις αν δεν είναι αυτές που θες, έχοντας σαν αιτιολογία ότι δεν ήταν αυτές που ζήτησες.Κάποιες μνήμες (όπως οι Crucial) έρχονται σε κουτάκι "σφραγισμένες" και μόνο αν το ανοίξεις μπορείς να δεις τον πλήρη κωδικό πάνω στα αντιστατικά - γι αυτό σου λέω ότι ίσως είναι λίγο δύσκολο να τις δούνε. Το λινκ δε δουλευει αλλα προφανως εννοουσε για τις axeram..και στο τελος του thread το καταλαβα..Δε χρειαζεται να τις ανοιξει τις μνημες για να φανει το barcode..και εγω εχω παρει αυτες τις μνημες και φαινοταν το "N" απο μακρια..παντως στο πλαισιο καλλιθεας ειδα προχθες τις axeram με "Ν"
GeorgeVasil Ιανουάριος 13, 2008 #12 Ιανουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 04:06] Αν σκεφτει κανεις οτι σε μια online παραγγελια μου απο το ΠΛΑΙΣΙΟ ειχα ζητήσει στα σχόλια κατω κατω να μου παραδοθει Σαββατο...αλλα αυτην εν τέλει ηρθε Δευτερα... .....Κάνε αυτο που λεει ο iced απο πάνω.... (fixed) Σαββατο δεν κανουν παραδοση..
SirDiman Ιανουάριος 13, 2008 #13 Ιανουάριος 13, 2008 Ουτε σε εμένα νομιζω τα έβλεπαν τα σχόλια...αλλα εγω γράφω μπας και το διαβάσουν btw Στουρναρη + Βουλιαγμένης έχουν ''N''
GoMaR Ιανουάριος 13, 2008 #15 Ιανουάριος 13, 2008 αυτο αναρωτηθηκα και εγω αλλα δες location που εχει το παιδι εναν φιλο σου απο αθηνα να τις παρει και να στις στειλει με ελτα ;
perp Ιανουάριος 13, 2008 #16 Ιανουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από GeorgeVasil [Σήμερα, στις 10:44] Σαββατο δεν κανουν παραδοση.. Κάνουν το Σάββατο παραδόσεις ΜΟΝΟ για ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗ.... Δωρεαν ηταν απο 50 και ανω και τωρα το εκαναν απο 45 και ανω.... ισως τωρα να αλλαξε και αυτο....
GeorgeVasil Ιανουάριος 13, 2008 #17 Ιανουάριος 13, 2008 Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 11:45] Κάνουν το Σάββατο παραδόσεις ΜΟΝΟ για ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗ.... Δωρεαν ηταν απο 50 και ανω και τωρα το εκαναν απο 45 και ανω.... ισως τωρα να αλλαξε και αυτο.... Nαι δικιο εχεις τωρα που το ξαναλες..
ΝTG Ιανουάριος 13, 2008 #18 Ιανουάριος 13, 2008 Aν το τελικο ζητημα ειναι αν κανουν παραδοση σαββατο ...μπορει τοτε να παει στο ελτα ταχυμεταφορες να το παρει ο ιδιος...Αν θυμαμαι καλα...η παραδοση για σαββατο ειναι με εχτρα χρεωση και πρεπει να ζητηθει .(για εκτος αττικης)Ειχα μια συζητηση πριν ..4-5 μηνες ..δεν θυμαμαι ..οταν περιμενα ενα ψυγειο.Τεαταρτη το περιμενα ..σαββατο το πηρα..(πηγαινα καθημερινα να δω αν το εφεραν μιας και δεν θα με βρισκαν σπιτι..)
The Blackjohn Ιανουάριος 13, 2008 #20 Ιανουάριος 13, 2008 Καλητερα να στειλεις καποιον δικο σου ή φιλο σου - που εχεις πιο κοντα σε καταστημα πλαισιο να σε ψωνησει οτι του πεις κ να στα στειλει με κουριερ κλπ! (εκτος αν ξερει κανεις απο εδω (που εχει ξαναπαρει) να σου πει τι ακριβως να παρεις!)Γιατι αλλιως αυτοι οι ανθρωποι δε θα σε εξηπηρετησουν!!Εδω εγω πηρα η/υ ολοκληρο κ δεν ειχε μεσα ουτε ενα καλωδιακι εξτρα - αλλα ουτε κ κανενα cd/drivers - βιβλιο!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.