nektarios1416003304 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 Αγόρασα ένα καινούργιο σύστημα που τρέχει vista ultimate 64bit και έχω και ένα φορητό σε win xp.Για το συγχρονισμό των αρχείων μου με το προηγούμενο σταθερό που έτρεχε xp και αυτό, χρησιμοποιούσα τον χαρτοφύλακα των win xp με επιτυχία για 2 χρόνια.. Απλά το φορητό μου ήταν λίγο αργό που κουβαλούσε το χαρτοφύλακα αλλά εντάξει η δουλειά μου γινόταν...Με το καινούργιο σταθερό είπα να δοκιμάσω τα "αρχεία χωρίς σύνδεση" που έχει στο κέντρο συγχρονισμού, μήπως και δεν τρέχει το φορητό μου λίγο πιο γρήγορα με τα αρχεία μου (ο χαροφύλακάς μου είναι γύρω στα 2,5GB)... Έκανα λοιπόν κοινή χρήση το δίσκο του φορητού και ξεκίνησα. Τα κρατούσε πράγματι στο σταθερό μου όταν αποσύνδεα από το ασύρματο δίκτυο το φορητό αλλά το πρόβλημα ήταν, ότι όταν έκανα αλλαγές και έσωζα το αρχείο στο σταθερό και μετά επιχειρούσα συγχρονισμό για το συγκεκριμένο αρχείο δεν έκανα συγχρονισμό και έλεγε δεν είναι δυνατή η πρόσβαση....Έτσι μετά απο πολλές προσπάθειες που απέβησαν άκαρπες είπα να γυρίσω στο παλιό σύστημα του χαρτφύλακα... Τα έφτιαξα λοιπόν τα αρχεία μου στο σταθερό έφτιαξα και το χαρτοφύλακα στο σταθερό τον μετέφερα μέσω δικτύου στο φορητό...αλλά, όταν παώ να κάνω συγχρονισμό μου λέει ότι τα αρχεία ήτε ότι είναι ενημερωμένα (που δεν είναι είχα κανει αλλαγή) ήτε τα βγάζει όλα στη σειρά ότι είναι και τα δύο αλλαγμένα όπως ακριβώς συμπεριφέρεται ο χαρτοφύλακας όταν δεν βλέπει τον σταθερό....όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει δεν μπορω να κανω τη δουλειά μου με τίποτα......και οι δύο τρέχουν norton intenet security και μπορώ να γράψω αρχεία απο τον ένα υπολογιστή στον άλλο και έχω προσπαθήσει να απενεργοποιήσω τελείως και τα δύο firewall μήπως έφταγαν αυτά αλλά πάλι τίποτα...βλέπω κανονικά το ένα pc από το άλλο.... και κάνω ότι θέλω υποτίθεται από το ένα στο άλλο...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα...
computinghs Ιανουάριος 13, 2008 #2 Ιανουάριος 13, 2008 Υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται GoodSynk πολύ καλό και εύκολο αλλά όχι δωρεάν τελέιος, είναι για συγγεκριμένες εργασίες.
tassoss Ιανουάριος 13, 2008 #3 Ιανουάριος 13, 2008 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=c26efa36-98e0-4ee9-a7c5-98d0592d8c52&displaylang=en&tmm
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.