Warlord Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 παιδια ενδιαφερομαι ναγορασω μεσω ebay κατι φαναρια angel eyes για το swift sport μου. ο αγοραστης (power seller 99.3% θετικα) ειναι απο hong kong. μουπαν οτι για να μη χρεωθω παραπανω λεφτα στα τελωνεια να του ζητησω να μου μαρκαρει το πακετο ως δωρο κ αξιας το πολυ 25$, του το ειπα κ δεχτηκε. το πακετο πρεπει ναναι ψιλομεγαλουτσικο 50cmx50cm αποσο υπολογιζω.. εχω ακουσει πως παιζει λοιπον ρολο κ το μεγεθος του δεματος..αν δουν μεγαλο το ανοιγουν κ ειδικα αν δουν μεσα μερη αυτοκινητου δεν υπαρχει περιπτωση να μην εκτελωνιστει... κ γενικα ειναισ ε τι εκτελωνιστη θα πεσεις..εσεις τι εμπειρια εχετε? να προβω στην αγορα?ειναι πολυ καλη προσφορα ρε γμτ..αλλα φοβαμαι..ακουσα χρεωνουν κατι τρελλες τιμες αν ειναι κ γινει η στραβη.. ευχαριστω
2cpu Ιανουάριος 13, 2008 #3 Ιανουάριος 13, 2008 Πρωτη αγορα απο ebay 2 επεξεργαστες. Εβαλε ασφαλεια και ποσο κανανε (320 usd) και πληρωσα τελωνειο 75 ευρω. Ολες οι μετεπειτα αγορες απο πιρουνι απο μοτοσυκλετας μεχρι καρτες μνημης ολοι βαζανε μικρο ποσο + gift or used parts και δεν πληρωνα τιποτα. Οπως προανεφερα το μπροστινο συστημα απο μοτοσυκλετα οπως καταλαβαινεις ειναι αρκετα ποιο μεγαλο και βαρυ(μπουκαλες κομπλε με τις μανες ολο δεμενο οπως στην μηχανη) απο τα φαναρια και ναι δεν πληρωσα τιποτα.Οπως και 2 μοντεμ που με τα εστειλε σε μια συσκευασια (us robotics Courier V.Everything ) παντολφες στην κυριολεξια παλι δεν πληρωσα τιποτα.Γενικα οπως ειπες αν οντως γραψει και δωρο εχεις μια μεγαλη πιθανοτητα να μην πληρωσεις τιποτα.Προσωπικα θα προχωρουσα στην αγορα, δεν νομιζω να καθονταν στραβη ,εκτος αν ειναι κανενας εδω μεσα τελωνειακος και σε περιμενει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.