darthtony Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 ε΄χω έναν C2D E6600 @3.800 με θερμοκρασίες ~52 σε idle και σε load ~60τώρα, στα defaults έχω 34 και 32 σε idleεμένα γιατί μου φαίνονται ανεβασμένες?L30-11's crusader block transparent και 3πλο ψυγειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
out_of_limits Ιανουάριος 12, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2008 τι τάση δίνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 12, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2008 δε θυμάμαι, γιατί τώρα το έχω γυρίσει στα defaults.το ξανανεεβάζω σιγά-σιγά.πάντως η αντλία κάνει πολύ πλιτς πλιτς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιανουάριος 12, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2008 Έχω την ίδια αντλία και δεν κάνει θόρυβο όταν το κύκλωμα δεν έχει αέρα. Κούνα πάνω κάτω , δεξιά αριστερά το ψυγείο να φύγει ο αέρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Ιανουάριος 12, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2008 Εξαέρωση έκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 13, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2008 το ψυγειο το κούνησα πάνω κάτω, έβγαλε πολύ αέρα , αλλά συνεχίζει. @Theovaz. όταν λές εξαέρωση τι εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 13, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2008 Το mod με το teflon στο O-ring στεγανοποίησης το έχεις κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 13, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2008 να βάλω τεφλόν στις βόλτες εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιανουάριος 13, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2008 Ναι στο καπάκι της αντλίας. Πολλές φορές ρουφάει αέρα από εκεί. Σε μένα ευτυχώς δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 13, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2008 Καλά, εννοείτε teflon στα σπειρώματα, αλλά εγώ λέω άλλο πράμα...Λύσε την αντλία και βγάλε το μπλε πλαστικό που κρατάει το καπάκι που κρατάει τον άξονα και πάνω του βιδώνει το ρακόρ εισόδου. Στο καπάκι υπάρχει ένα O-ring. Βγάλε το και πέρνα στην πατούρα του μερικές στρώσεις teflon. Μετά βάλτα όλα πάλι και δεν αν κλείνει σχετικά εύκολα αλλά και "καλά". Αν όχι βγάλε η βάλε teflon ανάλογα.Είναι κλασικό mod στις hydor γιατί πάσχουν εκεί πέρα...Ψάξε στο Lab και θα δεις και φώτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 13, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2008 αα οκ σε λίγες μέρες που θά πάρω ένα στάκερ και θα κάνω τη μετακόμιση οκ. πάντως ο σωλήνας στο ρακόρ έχει πιάσει πολύ καλά. δεν βγαίνει με τπτ.αλλά εσύ μιλά για το εσωτερικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 14, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 και κάτι ακόμα τώρα έχω απιονισμένο νερό+αντιδιαβρωτικό.λέω να βάλω WFI+αντιδιαβρωτικό. τι λετε?θα πρέπει να καθαρίσω τα parts πριν αλλάξω το νερο?αντιδιαβρωτικό που έχει?θα χρειαστώ κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.