ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 15, 2008 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 racer το video ειναι σωστο.κατεβασε το km player που παιζει πολλα hd βιντεο ανετα.http://imgcdn.pandora.tv/pan_img/KMP/Download/kmp.exeγια το sky δεν τον εχω δει αλλα εχω ακουσει καλα λογια.τα artifacts εντοπιζονται στα γρηγορα πλανα.καλυτερα hd και artifacts παρα sd και θολουρα.μερα με νυχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 15, 2008 #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Δοκίμασα με Media Player Classic + WMP11. Τώρα κατεβάζω το KM @@ και με τον ΚΜ.. Μάλλον είναι corrupt το αρχείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 15, 2008 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 το stretch είναι ενοχλητικό, ιδίως όταν βλέπεις τηλεόραση με γυναίκες, όπου αρχίζουν τις απορίες "πως πάχυνε έτσι αυτή?", "μα καλά, τι φοράει τέτοια ρούχα έτσι χοντρή που είναι?" κλπ Εμένα και τα δύο αρχεία παίξανε μια χαρά (είδα και τα γκολ της πορτογαλίας που δεν τα'χα δει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 16, 2008 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Το ξανακατέβασα και μου κάνει πάλι το ίδιο.. Θα το δοκιμάσω και σε άλλο PC:hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 16, 2008 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Στο βιντεο απο το μουντιαλ εχω θολουρα οταν η κινηση ειναι γρηγορη (mpc+coreavc+ac3filter). Το βιντεο απο το euro ειναι τελειο.Mια απορια εχω. Ηd ready=1366*768, full hd=1920*1080. Γιατι τα hd βιντεο τα βγαζουν σε αλλες αναλυσεις? Ετσι και σε οθονη υπολογιστη και σε τηλεοραση (16:10 και 16:9 αντιστοιχα) παλι βλεπουμε μαυρες μπαρες πανω και κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.