Jump to content

HDTV στην Ελλάδα....

perp

Recommended Posts

racer το video ειναι σωστο.κατεβασε το km player που παιζει πολλα hd βιντεο ανετα.

http://imgcdn.pandora.tv/pan_img/KMP/Download/kmp.exe

για το sky δεν τον εχω δει αλλα εχω ακουσει καλα λογια.τα artifacts εντοπιζονται στα γρηγορα πλανα.καλυτερα hd και artifacts παρα sd και θολουρα.μερα με νυχτα.

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Δοκίμασα με Media Player Classic + WMP11. Τώρα κατεβάζω το KM :)

@@ και με τον ΚΜ.. Μάλλον είναι corrupt το αρχείο :(

το stretch είναι ενοχλητικό, ιδίως όταν βλέπεις τηλεόραση με γυναίκες, όπου αρχίζουν τις απορίες "πως πάχυνε έτσι αυτή?", "μα καλά, τι φοράει τέτοια ρούχα έτσι χοντρή που είναι?" κλπ :p

Εμένα και τα δύο αρχεία παίξανε μια χαρά (είδα και τα γκολ της πορτογαλίας που δεν τα'χα δει :))

Το ξανακατέβασα και μου κάνει πάλι το ίδιο.. Θα το δοκιμάσω και σε άλλο PC:hmm:

Στο βιντεο απο το μουντιαλ εχω θολουρα οταν η κινηση ειναι γρηγορη (mpc+coreavc+ac3filter). Το βιντεο απο το euro ειναι τελειο.

Mια απορια εχω. Ηd ready=1366*768, full hd=1920*1080. Γιατι τα hd βιντεο τα βγαζουν σε αλλες αναλυσεις? Ετσι και σε οθονη υπολογιστη και σε τηλεοραση (16:10 και 16:9 αντιστοιχα) παλι βλεπουμε μαυρες μπαρες πανω και κατω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.