Jump to content

Καρτες Υπερ Ατου !!!

Louris7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θυμαστε το παιχνιδι με τις κάρτες που παιζαμε παλια?...

εγω ειχα με αυτοκινητα, και κανονια!!

Που μπορω να βρω τωρα,ξερει κανεις?...

Καλα μα ποσα χρονια πισω με πηγες ρε Louris??

Αεροπλανα και αυτοκινητα ειχα... "ιπποι DIN" που ηταν 1ο-1ο και δεν συμμαζεύεται :D .... απο εκει τελικα μου εμεινε και το κολλημα και με τα 2.... :innocent:

Πάντως ενδιαφέρομαι και εγω, τις δικες μου μαλλον τις εχω πετάξει... σιχτιρ :mad:

Οντως...Πολλα χρόνια..

Μιλαμε για τρελ'ες μάχες..

Που μπορουμε ρε guys να τις βρουμε?...

Σε κανενα βιβλιοπωλειο ισως ?..

Αλλα πως να τις ζητ'ησουμε??

πωωω τι μας θυμησες!!! ειχα αρκετα ειδη...αγωνιστικα αυτοκινητα,μηχανες,νταλικες κ το καλυτερο ολων ΤΑΝΚΣ :worship: :tomato: δυστυχως τις εχω χασει κ γω:(

μπορεις να βρεις σε βιβλιοπωλεια τπτ ξεχασμενες...πιστυω μια βολτα στο μοναστηρακι θα ηταν η καλυτερη λυση

Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 22:08]

πωωω τι μας θυμησες!!! ειχα αρκετα ειδη...αγωνιστικα αυτοκινητα,μηχανες,νταλικες κ το καλυτερο ολων ΤΑΝΚΣ :worship: :tomato: δυστυχως τις εχω χασει κ γω:(

μπορεις να βρεις σε βιβλιοπωλεια τπτ ξεχασμενες...πιστευω μια βολτα στο μοναστηρακι θα ηταν η καλυτερη λυση

εγω τις εχω ακομη τισ δικεσ μου με κανατε και τις ξεθαψα απο το υπογειο με τα παλια μου πραγματα:woot: :woot: :woot: :woot:

8e6mf79.jpg

7yoclue.jpg

Αρχική απάντηση από oxide [12-01-2008 15:15]

κατσε ρα..ΥΠΕΡ ατου δεν τις ελεγαν?

α ναι υπερ ατου τις λενε!!!!!

Είναι στην κούτα με τα παλιά παιχνίδια σίγουρα.

(τώρα η κούτα που είναι, δεν ξέρω... :p )

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.