downfoot Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2008 Καλησπέρα.Έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι που να με καλύπτει. Προσπάθησα να βάλω x64 πάνω σε raid σε μια 965-s3. Την πρώτη φορά δοκίμασα με την 32bitη έκδοση των sata drivers, έφαγα άκυρο, λογικότατο. Κατέβασα τους αντίστοιχους χ64 από το site της GIGABYTE, τους πήρε κανονικά με F6 από τη δισκέτα, αλλά όταν ξεκίνησε να αντιγράφει τα αρχεία από το δισκάκι στον σκληρό μου ζήτησε τα εξής αρχεία:jraid.sysxraid_f.infjraid.catΠροφανώς έχουν σχέση με το raid, αλλά δεν τα βρίσκει ούτε στη δισκέτα ούτε φυσικά και στο δισκάκι, με το οποίο παρεπιπτόντως έκανα πρόσφατα install σε μονό δίσκο sata.Ερωτώ λοιπόν, έχει ξανατύχει σε κανέναν άλλον να βοηθήσει;Επίσης, όταν έκανα skip τα αρχειάκια, μου πετάει μπλέ οθόνη αμέσως μετά το 1ο restart κι όποτε πάει να ξεκινήσει τα χ64...
JimmyFox Ιανουάριος 11, 2008 #2 Ιανουάριος 11, 2008 Έχεις βάλει τους δίσκους στον Jmicron και όχι στον ICH8R. Εσύ ποιος drivers κατέβασες?
downfoot Ιανουάριος 12, 2008 Author #3 Ιανουάριος 12, 2008 Αυτούς που έχει στο site της Gigabyte.Αν δεν κάνω λάθος, μόνο οι 2 sata παίζουν σε raid, οπότε αφού και τώρα με raid δουλεύω αλλά σε 32, δε νομίζω να τίθεται θέμα contrloller.
kallileo Ιανουάριος 12, 2008 #4 Ιανουάριος 12, 2008 Η s3 εχει ICH8 και μπορεις να βαλεις Raid μονο στον Jmicron...Ξανακατεβασε την δισκετα...
downfoot Ιανουάριος 12, 2008 Author #5 Ιανουάριος 12, 2008 Το έκανα ήδη. Τζίφος.Βασικά, τα αρχεία από τη δισκέτα ζητάει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.