patrik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2008 καλησπερα παιδια κ καλη μας χρονια (μιας κ ειναι το 1ο ποστ για το νεο ετος). Το θεμα που θα θελα μια χειρα βοιθειας ειναι το εξης: Εχω 2 pc ενα για γενικη χρηση κ ενα για games. Στην οθονη του τιτλου (nec lcd 1970gx) εχω συνδεσει το ενα pc στη DVI θυρα κ το αλλο στη VGA. Απ'το μενου της οθονης δεν εχω βρει ενα τροπο να εναλασω τις θυρες κ θα θελα να μου υποδειξετε ενα τροπο (αν υπαρχει) να μπορει να γινεται αυτη η εναλλαγη χωρις να βγαζω καλωδια. Προφανως ο στοχος του ολου ζητηματος ειναι να εχω κ τα 2 pc μονιμως συνδεδεμενα στην οθονη και αλαζω επιφανειες εργασιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshi13 Ιανουάριος 20, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 a kala se exoyn grapsei oloi :D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 20, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Αρχική απάντηση από deshi13 a kala se exoyn grapsei oloi :D:D:D:D:D:D:D:D Kαι εσύ ρε φίλε τί κατάλαβες τώρα?? Βοήθησες καθόλου ή νομίζεις πώς πούλησες και μαγκιά? --------------------------------------- ***Κατάλαβα λάθος. --------------------------------------- Υ.Γ. Zητώ συγγνώμη από τους moderators. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshi13 Ιανουάριος 20, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 soz φιλε αλλα το παιδι ειναι φιλος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιανουάριος 20, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Αν είναι έτσι τότε συγγνώμη.Δεν το ήξερα εξάλλου. Ξέρεις τι μλκες κυκλοφορούν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 20, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Και τι είναι το Thelab? MSN? Αν θέλει να του πει ότι δεν έχει πάρει απάντηση στο thread ας του κάνει ένα τηλέφωνο.Επίσης δεν γράφουμε greeklish.Όσο για την αρχική ερώτηση καλύτερη απάντηση από αυτήν που δίνει το manual δύσκολα θα βρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 20, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Χωρις την αγορα προϊόντος...Δεν υπαρχει λυση !Αλλιως.... http://www.skroutz.gr/c/225/KVMSWITCH.html?keyphrase=kvm Link to comment Share on other sites More sharing options...
deshi13 Ιανουάριος 21, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 τελος παιδες με αυτο το θεμα , το παλικαρι ειναι κολλητος. και ευχαριστουμε πολυ τον κ.Δινοπουλο για το link Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik Ιανουάριος 21, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 παιδες συγχωρειστε το φιλο μου... στη λυση του switcher ειχα γυρισει κ δεν εχω βρει λυση... παντως ευχαριστω για το ενδιαφερων....Υ.Γ. το post του κυριου deshi13 "εφερε" το ενδιαφερων στο post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.