hayabusa Ιανουάριος 17, 2008 Author #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Πέραν αυτού, για ποιό λόγο να πληρώνεις ISDN? Παλιότερα το πληρώναμε για καλύτερο internet και ελεύθερη γραμμή όση ώρα ήμασταν συνδεδεμένοι. Τώρα πλέον γιατί να το πληρώνεις? Το ειχα βαλει για να φυγει η γραμμη απο το PCM και να μπορει να μπει adsl...Hτνα οπως καταλαβαινεις λυση αναγκης γιατι αν προτιμουσα να κανει εργασιες στην γραμμη ο ΟΤΕ (οπως μου ειπε και καποιος γνωστος που δουλευε εκει μεσα τοτε) θα περιμενα πολυυυυ καιρο....Με αυτη το "τρικ" σε μια εβδομαδα ηρθε τεχνικος και βολευτηκαν ολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2008 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Εγώ είχα κάνει το αντίθετο Με τον πΟΤΕ μίλησες? Τι σου λένε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 17, 2008 Author #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Εγώ είχα κάνει το αντίθετο Δηλαδη; Με ΟΤΕ δεν μιλησα αφενος γιατι τα τηλεφωνα βαρανε συνεχεια απο το πρωι και αφετερου γιατι απ'οτι διαβασα μεχρι το τελος του μηνα θα κανουν εργασιες (και στην περιοχη μου) οποτε οτι προβλημα και να υπαρχει θα το φορτωσουν εκει για να ειναι καλυμμενοι και δεν θα βγει ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2008 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa... θα το φορτωσουν εκει για να ειναι καλυμμενοι και δεν θα βγει ακρη Kι εγώ που νόμιζα ότι μόνο οι εναλλακτικοί τα φορτώνουν στον πΟΤΕ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 17, 2008 Author #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 τουλαχιστον ο ΟΤΕ λεει οτι "εγω κανω εργασιες στο δικτυο ΜΟΥ κυριε και μπορει να επηρεαστει η συνδεση σου" οχι οπως η 4νετ και η καθε 4νετ που λενε "Συγνωμη αλλα επειδη κανει εργασιες ο ΟΤΕ στο δικτυο ΤΟΥ θα επηρεαστουν και οι συνδεσεις που βρισκονται στο (και καλα) ΙΔΙΟΚΤΙΤΟ δικτυο ΜΑΣ..." :worship: Αρχική απάντηση από Wizard! Εγώ είχα κάνει το αντίθετο ποιο αντιθετο ειχες κανει ντε; :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2008 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa τουλαχιστον ο ΟΤΕ λεει οτι "εγω κανω εργασιες στο δικτυο ΜΟΥ κυριε και μπορει να επηρεαστει η συνδεση σου" οχι οπως η 4νετ και η καθε 4νετ που λενε "Συγνωμη αλλα επειδη κανει εργασιες ο ΟΤΕ στο δικτυο ΤΟΥ θα επηρεαστουν και οι συνδεσεις που βρισκονται στο (και καλα) ΙΔΙΟΚΤΙΤΟ δικτυο ΜΑΣ..." Έλα, τα έχουμε ξαναπεί. Δεν υπάρχει "ιδιόκτητο" δίκτυο Μόνο ιδιόχρηση. Αρχική απάντηση από hayabusaποιο αντιθετο ειχες κανει ντε; Είχα ISDN κι επειδή είχε διαθεσιμότητα μόνο σε PSTN, την έκανα "υποβάθμιση" για να βάλω ADSL Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 17, 2008 Author #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Έλα, τα έχουμε ξαναπεί. Δεν υπάρχει "ιδιόκτητο" δίκτυο Μόνο ιδιόχρηση. ΑΚΡΙΒΩΣ....!!! Αρχική απάντηση από Wizard! Είχα ISDN κι επειδή είχε διαθεσιμότητα μόνο σε PSTN, την έκανα "υποβάθμιση" για να βάλω ADSL εμενα παλι ετσι οπως ηταν η γραμμη (αν και υπηρχει διαθεσιμοτητα για PSTN) δεν μπορουσα να βαλω ουτε αναγνωριση κλησεων Oποτε το ISDN ηταν μονοδρομος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
george664 Φεβρουάριος 29, 2012 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2012 Οι πιθανές αιτίες που δεν συγρονίζει το modem-router σου είναι:- Δεν έχει γίνει ακόμη ΠΛΗΡΗΣ μετατροπή της γραμμής σου απο PSTN σε ADSL- Το spliter που χωρίζει τη τηλ. γραμμή σου στο router και στο τηλέφωνο είναι ελατωματικό και δεν συγχρονίζει...- Το πιό κουφό και όμως ισχύει...!!: Κοίτα το καλώδιο που συνδέεται στο router.Απο το ΄διάφανο "κλιπσάκι" που έχει θα πρέπει να βλέπεις 2 χρώματα καλωδίων(δεν έχει σημασία ποια)Αλιώς αν το καλώδιο έχει 4 δεν είναι για Internet...Είναι μόνο για συσκευή τηλεφώνουΦιλε με βοηθησες πολυ με το κουφο που εγραψες το καλωδιο το δικο μου ειχε 4 χρωματα αλλα παρολαυτο εμπαινε στο ιντερνετ αλλα εκλεινε συχνα και μονο με κλεισιμο του ρουτερ δουλευε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.