cabrinha Ιανουάριος 14, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Ειναι. Αρα δεν φταιει αυτο. Στατιστικα γραμμης εχεις κοιταξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 15, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 ναι, αλλα δειτε τα και εσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 15, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Δεν ειναι καλα τα στατιστικα της γραμμης παντως. Κυριως το snr ειναι παρα πολυ χαμηλο. Το δικο μου ειναι ελαχιστα παραπανω και ειμαι με dsl απλο μοντεμ και οχι dsl2+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 15, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Σύμφωνα με αυτήν την σελίδα, (http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php ) απέχεις 2,5 χιλ από το DSLAM και μπορείς να πιάσεις μέχρι 13,83 mbit/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 15, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 10:56] ναι, αλλα δειτε τα και εσεις.... line attenuation και snr margin στο downstream εχεις προβλημα.αυτο οφειλεται σε κακη ποιοτητα χαλκου,πολλα χιλιομετρα χαλκου,υγρασια ,διαβρωση,περιβαλλοντικο θορυβο,η/κα πεδια υψηλης τασης κλπ κλπ. το προβλημα βεβαια ειναι σχετικα μικρο και ισως με καποιο αλλο modulation να συχγχρονησεις πιο ψηλα.δοκιμασε και καποιο αλλο modem φιλου,μην αγορασεις ,να δεις απλα που συγχρονιζει . αρχικα αποσυνδεσε ολες τις τηλεφωνικες συσκευες,φαξ ,συναγερμους και συνδεσε το modem απευθεις στην γραμμη του οτε χωρις παρεμβολη φιλτρου.αν το attenuation παραμεινει στα επιπεδα του 35+ δεν μπορεις να κανεις κατι,θα παιζεις περι τα 10 mbit και ισως βελτιωθει μακροπροθεσμα χωρις ομως να γνωριζεις την αιτια επέλεξε καρφωτα πρωτοκολο adsl2 + στο modulation field.ισως ανεβεις κοντα στα 14-16 διορθωσε και τον τιτλο αν θελεις δεδομενου οτι συγχρονιζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 15, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 το modulation εχει ιδεα κανεις απο που μπορει να αλλαξει;Για να βοηθησω (δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναπει) το ρουτερ ειναι το speedtouch 536iv6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 15, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 @naz.: Ψαχνοντας σε διαφορες σελιδες ειδα οτι G 992.5 στο modulation αντιστοιχει στο adsl2+ οποτε δεν εχει νοημα να αλλαχτει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 16, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 το μενου του speedtouch δεν το θυμαμαι απ εξω ,αν παιξεις μαζι του θα βρεις ολες τις επιλογες που θελουμε.αν με αυτο το modulation συγχρονιζεις εκει δεν εχεις παρα να δοκιμασεις και τα αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 16, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 καπου διαβασα ( στο adslgr νομιζω) οτι επειδη στο συηγκεκριμενο ρουτερ το modulation ρυθμιζεται αυτοματα δεν μπορει να αλλξει παρα μονο μεσω Telnet...Πρεπει να εχουν δικιο γιατι εχω ξεζουμισει τις ρυθμισεις του κα δεν εχω βρει κατι σχετικο...Οποτε μεχρι να μου πει καποιος πως μπορει να γινει (γιατι δεν εχω ιδεα )-αν χρειαζεται να γινει-θα μεινω αναγκαστικα με αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 16, 2008 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Είσαι PPPoA, ή PPPoE ?Όταν είχα κάνει αναβάθμιση από 2Μ στα 24Μ, με Forthnet, έπρεπε να το αλλάξω για να παίξει σωστά. Για δες το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 16, 2008 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Είσαι PPPoA, ή PPPoE ?Όταν είχα κάνει αναβάθμιση από 2Μ στα 24Μ, με Forthnet, έπρεπε να το αλλάξω για να παίξει σωστά. Για δες το... PPPoA (αυτο που προτεινει και ο ΟΤΕ)...εχω δοκιμασει και με PPPoE αλλα δεν αλλαξε κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 16, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 ISDN έχεις? Γιατί βλέπω ότι έχεις AnnexB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 16, 2008 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! ISDN έχεις? Γιατί βλέπω ότι έχεις AnnexB... yeap....ISDN εδω και 10 μηνες περιπου... Παιζει κανενα ρόλο...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 16, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω ότι το ISDN παίζει οριακά στα 8... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 16, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω ότι το ISDN παίζει οριακά στα 8... ειλικρινα ελπιζω να κανεις λαθος και να φταιει κατι αλλο....μου φαινεται πολυ περιεργο αν ειναι ετσι...δεν θα επρεπε να μου το εχουν πει απο το 134; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιανουάριος 16, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 21:50] Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω ότι το ISDN παίζει οριακά στα 8... Αυτό δεν ισχύει.Με ISDN γραμμή κλείδωσα κοντά στα 14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 17, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 οποτε μενουμε στα πολυ ασχημα στατιστικα της γραμμης...και μαλλον δεν μπορει να γινει κατι για αυτο,ετσι δεν ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Πάντως, σε εταιρία που είχαν ISDN και επίσης πολλά προβλήματα, μόλις άλλαξαν τις γραμμές που είχαν την ADSL σε PSTN τα προβλήματα λύθηκαν ως δια μαγείας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 17, 2008 Author #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Πάντως, σε εταιρία που είχαν ISDN και επίσης πολλά προβλήματα, μόλις άλλαξαν τις γραμμές που είχαν την ADSL σε PSTN τα προβλήματα λύθηκαν ως δια μαγείας... Nαι ε; Αρχιζω να μπαινω σε σκεψεις παλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2008 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Πέραν αυτού, για ποιό λόγο να πληρώνεις ISDN? Παλιότερα το πληρώναμε για καλύτερο internet και ελεύθερη γραμμή όση ώρα ήμασταν συνδεδεμένοι. Τώρα πλέον γιατί να το πληρώνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.