Jump to content

2o Αti ή 1α Nvidia ??

The Blackjohn

Recommended Posts

Σορρυ που δεν απαντησα...

(δε ξερω κιολα πως να βλεπω τις απαντησεις στις δημοσιευσεις μου... :o )

Αρχική απάντηση από MADKiller7 [Σήμερα, στις 21:19]

2*3870 προτεινω.Οι ATi 3870 κλοκαρουν πολυ καλα,φτανει να βγαλεις το "κλειδωμα" που εχουν στο bios τους.

Λοιπον μπηκαν 2 3870 και ναι με αναβαθμισμενο ΒΙΟΣ πηγαν 880 νομιζω πυρηνα...

Αναμενω αποτελεσματα στη παραξη (απο παιχνιδια ή κανα μπενμαρκ)

και δεν περιμενεις να δεις τι σκαρι θα ειναι 9 σειρα,,, οπως σου ειπαν και οι αλλοι 1-2 μηνες για να παρεις κατι καλο..:)

Αρχική απάντηση από Venisk [Σήμερα, στις 20:51]

και με μια 8800gt το crysis με λιγο overclocking παιζει 1400χ900 με τα πάντα full και 4χ anti-aliasing

η 8800gt (700/1750/1000 169.09 forceware ) μου ετρεχε το crysis sp demo στα 1280*960 object detail και volumetric effects medium τα υπολοιπα high AA off με 30-50fps, μην λεμε οτι θελουμε

..συγνώμη αλλά εγώ το έκανα...με μια 8800gt asus εναν intel 6850 2giga ram και μια πάρα πολυ ωραία mobo p35 ds4 της gigabyte...δεν λέμε ότι θέλουμε...1400χ900 με τα πάντα full και 4χ..anti-aliasing...

Αρχική απάντηση από Inlovem

και δεν περιμενεις να δεις τι σκαρι θα ειναι 9 σειρα,,, οπως σου ειπαν και οι αλλοι 1-2 μηνες για να παρεις κατι καλο..:)

Δε γινοταν, γιατι θα επρεπε να μεινω με το μηχανημα χωρις καρτες γραφικων.

Επρεπε οποσδηποτε να μπουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.