koutsoundad Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2008 την καλημέρα μου,πως γίνεται να βλέπει net μόνο ο IE και τπτ άλλο?στο ίδιο μηχάνημα σε xp installation βλέπουν lan & net by eth & by wifi τα πάντα, άρα τεχνικά, καλώδια, router κτλ okστα vista ενώ το όλο setup δείχνει ok είτε με wifi είτε με eth βγαίνει μόνο ο ΙΕ ενώ όλα τα υπόλοιπα είναι σαν unpluged και χειρότερα, δλδ o FF δεν βγάζει ούτε msg αδυναμίας σύνδεσης (μόνο blank page) και το vista Fwall δεν ρωτάει για κάτι που ζητάει net σαν να μην τρέχει τπτ.το ίδιο με όλους τους browsers κα: avg, msn, Gtalk κτλ, σαν κάποιο αόρατο Fwall να επιτρέπει μόνο IE (vista Fwall down κτλ tested)Lan βλέπει κανονικά, shared files κτλ, ενώ ο ΙΕ μπαίνει κανονικά στον router (belkin n)δυσλειτουργία σε eth-card drv (marvell) δεν υπάρχει ενώ είναι updatedυπάρχει ένας μοναδικός user (admin) και έχει passτα vista είναι σε logical partition και το boot up choice μια χαρά με τα xpτο κουτί είναι μαύρο (τι να κάνω, σε λίγο θα τσεκάρω και τα παπούτσια μου..)δεν έχω άλλο Fwall ενώ mem-res είναι πέραν των απαραίτητων μόνο το avg, easytune5 (all off tested)άλλη μια φορά:να κάνω eth drv roll back σε ότι είχαν τα vista by default?να κάνω τρισάγιο? να κάνω εξορκισμό?
Wizard! Ιανουάριος 11, 2008 #2 Ιανουάριος 11, 2008 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=595203#post595203
Trooper Ιανουάριος 11, 2008 #3 Ιανουάριος 11, 2008 ναι κι εγω το ειχα αυτό το πρόβλημα, με τη λύση που υπάρχει στο ποστ που ανέφερε ο wizard θα λυθει
koutsoundad Ιανουάριος 11, 2008 Author #4 Ιανουάριος 11, 2008 για να δούμε μόλις γυρίσω, αυτός ο Hondaκιας πια, ΟΛΑ τα ξέρει?
Wizard! Ιανουάριος 11, 2008 #5 Ιανουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από γαμώτ..γαμώτ.....αυτός ο Hondaκιας... Είπεν ο όνος τον πετεινόν, μεγάκαρον...
koutsoundad Ιανουάριος 11, 2008 Author #6 Ιανουάριος 11, 2008 α, πα πα πα σ'έχει φοβηθεί το μάτι μου...!!! δώστε στο cmd: netsh winsock reset netsh int ip reset
Wizard! Ιανουάριος 11, 2008 #7 Ιανουάριος 11, 2008 ’μα συ λέου 'γω... Honda έντ δε μπρέινς ον δε μπάριερC
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.