Jump to content

Επιλογή DVD recorder Samsung vs Pioneer

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον...μιας και το καλο μας cdfreaks εχει μια λιστα με τα TOP5 και επειδη τους εμπιστευομαι αρκετα,

εχει κανεις σας καποιο απο αυτα στη λιστα?

εντυπωσεις σχολια ευπροσδεκτα.

ευχαριστω:)

post-596-1416073335,6355_thumb.jpg

Έχω το Pionner DV108 ή 109 δεν θυμάμαι 100%, το σίγουρο είναι ότι γράφει μέχρι 8x μόνο.

Λοιπόν το έχω πάνω από 4 χρόνια τώρα στο htpc όπου συνήθως παίζει dvd και γράφει ποιό λίγος φορές.

O μηχανισμός του είναι εντελώς αθόρυβος.

Αποδείκτηκε σκυλί αφού στα χρόνια αυτά έχω αλλάξει 3 Plextor στο Main rig.

εκτος απο τα + εαν καποιος εχει και ΧΒΟΧ360 (που εγω δεν εχω)............εκει που θελω να εστιασουμε ειναι καθαρα για αξιοπιστια, ησυχια, και συμβατοτητα

Την υπογραφή μου τι βλέπεις.

Διαβάζει τα πάντα είναι ήσυχο ταχύ κανένα πρόβλημα πάνω στην Abit (SATA καλώδιο - IDE Mode).

Ότι άλλο εδώ είμαι...

Φραγμούλη αυριο το μεσημερι παρε με να κατεβουμε μαζι, εχω κατι unfinished businness με το e-shop...

Επίσης, το Samsungακι ειναι top notch. Χωρια του οτι ειναι και 20x... Εγω που είμαι και λίγο περίεργος με τα οπτικά, μου έχει κάτσει μια χαρά...

Εχω ενα στο σπιτι, ενα στο HTPC και ενα στο μαγαζί... Ολα δουλεύουν ρολοϊ!

Αν και ειμαι φανατικος οπαδος τις Samsung σε γενικα Home Cinema (TV, Home Theatre), εντουτις 4 Samsung optical devices που εχω δοκιμασει (CD-RW/DVD-ROM combo x2, DVD-RW x2) ηταν ολο προβληματα. 2 χρονια ηταν η ζωη τους χωρις προβληματα και μετα αστα να πανε. Δεν γνωριζω τα συνγκεκριμμενα μοντελλα και πως και ποσο εχει βελτιωθει η κατασταση με τα optical devices της η Samsung απλα σου λεω την εμπιρια που εχω. Ισως να ειμαι και γκαντεμης εγω προσωπικα!

Τωρα παντος και στα 3 μου συστηματα εχω συνολο 5 NEC DVD-RW που ειναι μουρλια!

Δεν στα λεω αυτα για να μην παρεις Samsung, απλα απο προσωπικη εμπιρια στο λεω. Παρε και μακαρι να σου βγει τελειο! Εξαλλου μιλαμε για ισως την πιο φτινη συσκευη στον υπολογιστη μας...!

GOOD LUCK!

Έχω ένα Samsung -S182M νομίζω το λένε- και δεν έχω καταφέρει να γράψω dual layer δισκάκια.. Δεν έχω ψάξει αν φταίνε αυτά ή το drive. Μου βγάζει αποτυχία εγγραφής..

τελικα αγοραστηκε το Samsung SH-203B στα 34ευρω.

3 φορες πιο ησυχο απο το NEC

οτι εγγραφες δοκιμασα κανενα προβλημα.

και εβαλα και ενα αρκετα γρατσουνισμενο δισκακι που ειχα προβλημα πολυ παλιοτερα με το NEC και το διαβασε αριστα.:T:

ευχαριστω ολα τα παιδια που με οδηγησαν σε μια καλη αγορα οπως φαινεται:)

Mέχρι να μας χαλάσει :jump:

Εγώ τυχαία το πήρα γιατί δεν είχε άλλα SATA μαύρα εκείνη την ημέρα.

Αλλά τότε είχει 39 ή 40 (Νοέμβρη).

Ησυχία τάξη και ασφάλεια...

Ναι το Samsung SH-S203B είναι φοβερό, μάλιστα πρόσφατα πήρα και δεύτερο ώστε να έχω και On-the-fly αντιγραφές αλλά ακόμη δεν το έχω βάλει πάνω στο σύστημα καθώς το τροφοδοτικό μου δεν έχει άλλα serial ata καλώδια τροφοδοσίας να μου δώσει και δεν έχω αξιωθεί ακόμη να πάω να πάρω ένα καλώδιο αντάπτορα για το ρεύμα:laughing:

Δύο μειονεκτήματα έχει για μένα μόνο

1)Σχετικά αργή αναγνώριση cd/dvd όταν βάζεις το δισκάκι μέσα. Ουσιαστικά αυτό ισχύει για τα περισσότερα cd/dvd drives που υπάρχουνε, με μονή εξαίρεση ένα παλιό Plextor DVD-ROM που είχα το οποίο είχε σχεδόν στιγμιαία αναγνώριση.

2)Αρκετά καλό για ανάγνωση/εγγραφή CD αλλά όχι κορυφαίο. Για ανάγνωση/εγγραφή DVD εντάξει απλά τα σπάει:D ειδικά σε συνδυασμό με δισκάκια Taiyo Yuden That's TYG02 γραμμένα σε 4X. (μέχρι και το Πλαίσιο έχει φέρει πλέον τέτοια)

Επίσης καλό είναι για αυτούς που το έχουν να το βάλουν σε AHCI mode αν μπορούν καθώς έχει διαφορά προς το καλύτερο στην ανάγνωση πολλών μικρών αρχείων (για παράδειγμα DVD με πολλά mame roms)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.