ShadowRunner Ιανουάριος 26, 2008 #81 Ιανουάριος 26, 2008 και όμως φίλε μου, υπάρχει και άλλη λύση: Απλά ρώτησα την γνώμη του σαν τρίτο μάτι, ίσως και εκείνος έκανε το ίδιο. Τεσπά. Τα ξεσκίσαμε το θέμα...
Shadowjump Φεβρουάριος 3, 2008 #82 Φεβρουάριος 3, 2008 Ειχα παρει δυο 7800GTX πριν 2 χρονια. Μια απο το πλαισιο και μια απο το e-shop. Τις καρτες μετα τις πουλησα σε 2 φιλους μου (πριν 1 χρονο). Τωρα τα χριστουγεννα που ηρθαν Αθηνα φερανε τις καρτες γιατι η μια ειχε προβλημα με το DVI και η αλλη χαλασε. Οσα ακολουθουν εγιναν στις 22 Δεκεμβριου Στο Πλαισιο μας ειπαν οτι θα ελεγθει το προιον και θα γινει αντικασταση με το ιδιο προιον και αν δεν υπαρχει θα μας δωσουν ενα αντιστοιχο. Την επομενη μερα ειπαν οτι δεν υπαρχει 7800GTX και μας εδωσαν μια 8800GTX. Στο e-shop μας ειπαν οτι το προιον θα το στειλουν στην Octabit (που κολλαει τωρα αυτο δεν ξερω, απο το e-shop την πηρα την καρτα) και θα γινει αλλαγη του με το ιδιο. Σημερα, μετα απο 8 μερες που ειπαν οτι δεν υπαρχει η καρτα και θα μου δωσουνε μια 1950ΧΤΧ. Πηγα, πηρα την καρτα σημερα και οταν πηγα σπιτι και την ανοιξα ειδα οτι την καρτα ελειπαν 2 βιδες που κρατανε την ψυκτρα. Επισης μου εκανε εντυπωση που η καρτα δεν ειχε ψυκτρες πανω στις μνημες. Αυτο με παραξενεψε και μπηκα στο Google και ειδα οτι οχι μονο στις μνημες εχει ψυκτρες αλλα και στα mofset. Ειναι τωρα αυτη κατασταση απο το μεγαλυτερο ηλεκτρονικο πολυκαταστημα στην Ελλαδα???........ :roll: :? :? :? :x Ιδου και μερικες φωτογραφιες με την καρτα που μου δωσανε και με μια κανονικη 1950ΧΤΧ. (και τα links για τις φωτιγραφιες) http://i248.photobucket.com/albums/gg186/shadowjump/1950XTX/x1950xtx1.jpg http://i248.photobucket.com/albums/gg186/shadowjump/1950XTX/e-shop2.jpg http://i248.photobucket.com/albums/gg186/shadowjump/1950XTX/e-shop1.jpg Μετα πηγα πισω την καρτα, στο καταστημα στο Χαλανδρι και μιλησα με τον υπευθυνο εκει. Μου λεει: -Εγω δεν μπορω να κανω τιποτα, πρεπει να σταλει παλι πισω στην Octabit κτλ κτλ κτλ. -Του λεω, ΤΡΕΛΟΣ εισαι? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΒΙΔΕΣ? Σου φερνω ενα προιον μεσα στην εγγυηση και μου δινεις ενα μεταχειρισμενο + σε αθλια κατασταση? Αντε γεια του λεω, παω στο Μενιδι στα κεντρικα. Παω εκει περα και μιλαω σε εναν τυπα. Ανοιγει την καρτα και μου λεει: -Ααα... η καρτα αυτη δεν εχει ψυκτρες στις μνημες. Του λεω, δεν παιζει, εψαξα παντου στο ιντερνετ και ειδα οτι η συγκεκριμενη εχει, φαινεται και οτι κατι ηταν πανω στις μνημες. Επεμενε οτι οι μνημες δεν εχουνε ψυκτρες. Του λεω, δεν με νοιαζει, θελω αλλαγη τωρα. Δεν θα περιμενω παλι μια βδομαδα, εχει να φυγει το παιδι. Αν δεν μου δωσεις καρτα, δεν φευγω. Και με τα χιλια ζορια και τα χιλια τηλεφωνα καταφερα και μου δωσανε μια 8800GT. Εννοειται πως απο τοτε δεν εχω ξαναπατησει e-shop και ουτε προκειται. Οπως ειπε και καποιος αλλος, μονο για πραματα που δεν χαλανε και αυτο μονο αν δεν τα εχει το Πλαισιο. Προτιμω να δωσω και 30Ε παραπανω στο Πλαισιο γιατι ξερω οτι οποτε θελω το γυρναω και παιρνω κατι αλλο.
mech5107 Φεβρουάριος 3, 2008 #83 Φεβρουάριος 3, 2008 Και μόνο το ότι το Πλαίσιο έδωσε 8800GTX με την μία και το e-shop 8800GT και με τα 1000 ζόρια φτάνει...
shodanjr_gr Φεβρουάριος 3, 2008 #84 Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 13:18] Και μόνο το ότι το Πλαίσιο έδωσε 8800GTX με την μία και το e-shop 8800GT και με τα 1000 ζόρια φτάνει... ++Το RMA του Πλαισίου πλέον έχει τον σεβασμό μου.Χαλασμένο homeplug της netgear μου το αλλάξανε σε μία μέρα.8600GT της Sparkle, μου την κάναν RMA την ΙΔΙΑ μέρα, και μου κόψαν πιστωτικό (εξ'ου και η 8800GS πλέον :Ρ). Πραγματικά Respect, και για αυτό δεν χαλιέμαι να δίνω 15 ευρώ παραπάνω στο hardware μου...Απλά έχω δει ότι σε μερικούς μη-γνώστες, που πάνε ολόκληρα PC για service, τους κοπανάνε την ίδια δικαιολογία ("χάλασε το πλαστικό που στηρίζει το cooler στην μητρική", το χω ακούσει τουλάχιστον 2 φορές) και κάπου αγριεύομαι....
Shadowjump Φεβρουάριος 3, 2008 #85 Φεβρουάριος 3, 2008 Το θεμα ειναι, οτι αμα ξερεις, δεν σε κοροιδευουν. Και μαλλον, στους αλλους που πανε τα PC πισω, τους λενε οτι να ναι γιατι ουτως η αλλως οτι και να τους πουν δεν θα καταλαβουν
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2008 #86 Φεβρουάριος 3, 2008 @shodanjr_gr σχετικα με αυτο το περιστατικο που αναφερεις στο προηγουμενο ποστ σου το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω...Ειναι θεμα πολιτικης του καταστηματος ( ή καλυτερα της αλυσιδας)...Εν ολιγοις θελαν και σου δωσαν την 8800 στην θεση της 7800...Δεν ειχαν καμια υποχρεωση να το κανουν αυτο...Ως κινηση φυσικα κερδιζει τις καλυτερες εντυπωσεις γιατι ειναι κατι το οποιο δεν συμβαινει και παντου...
mech5107 Φεβρουάριος 3, 2008 #87 Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από Shadowjump Το θεμα ειναι, οτι αμα ξερεις, δεν σε κοροιδευουν. Και μαλλον, στους αλλους που πανε τα PC πισω, τους λενε οτι να ναι γιατι ουτως η αλλως οτι και να τους πουν δεν θα καταλαβουν Αυτό δεν μου έχει τύχει, αλλά αν είναι αλήθεια, τότε ρίχνει το Πλαίσιο στα μάτια μου...
shodanjr_gr Φεβρουάριος 3, 2008 #88 Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa @shodanjr_gr σχετικα με αυτο το περιστατικο που αναφερεις στο προηγουμενο ποστ σου το εχω πει πολλες φορες και θα το ξαναπω...Ειναι θεμα πολιτικης του καταστηματος ( ή καλυτερα της αλυσιδας)...Εν ολιγοις θελαν και σου δωσαν την 8800 στην θεση της 7800...Δεν ειχαν καμια υποχρεωση να το κανουν αυτο...Ως κινηση φυσικα κερδιζει τις καλυτερες εντυπωσεις γιατι ειναι κατι το οποιο δεν συμβαινει και παντου... Μα προφανώς και δεν έχω κάποια αντίρηση στην πολιτική του Πλαισίου, κάθε άλλο, την επικροτώ (και για αυτό βάζω και ένα κάρο κόσμο να παίρνει από εκεί αντί να αγοράζει τα έτοιμα Altec/Quest κλπ ή να κάνει BtO από eshop).
Shadowjump Φεβρουάριος 3, 2008 #89 Φεβρουάριος 3, 2008 Εννοειται, ετσι ξερουν οτι δεν θα χασουν κανεναν πελατη και στο τελος θα βγουν πιο κερδισμενοι.
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2008 #90 Φεβρουάριος 3, 2008 μα δεν ειπα οτι εχεις αντιρρηση... Λεω απλα οτι καλα κανεις μεν και χαιρεσαι αλλα στην ουσια χαρη σου εκαναν... Κανονικα αφου δεν ειχαν αλλη 7800 επρεπε να σου κοψουν πιστωτικο....
shodanjr_gr Φεβρουάριος 3, 2008 #91 Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 13:37] Κανονικα αφου δεν ειχαν αλλη 7800 επρεπε να σου κοψουν πιστωτικο.... Χεχεχεχε δεκτό. Απλά σημείωση ότι δεν είμαι εγώ το παιδί με τις 7800 :Ρ (8600 μου χάλασε εμένα, και μου έκοψαν πιστωτικό). Αλλά μιας και το ανέφερες, θεωριτικά είναι υποχρεωμένοι να στην αντικαταστήσουν με ΙΔΙΑ ή ΚΑΛΥΤΕΡΗ κάρτα. Το καλύτερη βέβαια δεν είναι κάτι καθαρά αντικειμενικό (οπότε θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι από 8600 ξέρω γω μέχρι 8800GTX) αλλά kudos στον υπεύθυνο του Πλαισίου, που του δωσε την GTX.
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2008 #92 Φεβρουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από shodanjr_gr Χεχεχεχε δεκτό. Απλά σημείωση ότι δεν είμαι εγώ το παιδί με τις 7800 :Ρ (8600 μου χάλασε εμένα, και μου έκοψαν πιστωτικό). ναι μωρε...σας μπερδεψα...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2008 #93 Φεβρουάριος 3, 2008 ειμαι πολυ περιεργος για το ποσο ανοχη εχει ακομα το πελατολογιο του e-shop αλλα και ποσο αναισθησια εχουν οι υπευθυνοι του e-shop διαβαζοντας σχεδον καθημερινα τετοια περιστατικα.......ο καιρος γαρ εγγυς παντως για τη στιγμη που θα γινει τετοιο πληγμα απο τα συσσωρευμενα προβληματα χανοντας πελατεια..........ελπιζω να ερθει συντομα αυτη η στιγμη και να συμμορφωθουν οι τυποι σε εκεινο το μαγαζακι αλλαζοντας προς το καλυτερο τις υπηρεσιες τους.τοσο βλακες ειναι που δεν αντιλαμβανονται μερα με τη μερα οτι χανουν πελατολογιο?
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2008 #94 Φεβρουάριος 3, 2008 εχεις δικιο ρε Γιωργο αλλα απο τη στιγμη που υπαρχει κοσμος που μπαινει για οθονη και βγαινει με pc δεν νομιζω να αλλαξει κατι...
mortisboy Φεβρουάριος 16, 2008 #95 Φεβρουάριος 16, 2008 ...παιδες τα παντα ειναι μαρκετινγκ....οσο υπαρχει διαφημηση και πολλα e-shop points τοσο πιο πολυς ανυποψιαστος κοσμος θα ψωνιζει...γενικα οταν κατι πιασει και το πελατολογιο αυξανεται πολυ γρηγορα, ναι μεν μπορει να αυξανονται και τα προβληματα αλλα και τα κερδη επισης...οποτε τσουπππ....eshop point......o χρονος ειναι χρήμα που λεμε
after1416003303 Φεβρουάριος 16, 2008 #96 Φεβρουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma [03-02-2008 14:38] ειμαι πολυ περιεργος για το ποσο ανοχη εχει ακομα το πελατολογιο του e-shop αλλα και ποσο αναισθησια εχουν οι υπευθυνοι του e-shop διαβαζοντας σχεδον καθημερινα τετοια περιστατικα.......ο καιρος γαρ εγγυς παντως για τη στιγμη που θα γινει τετοιο πληγμα απο τα συσσωρευμενα προβληματα χανοντας πελατεια..........ελπιζω να ερθει συντομα αυτη η στιγμη και να συμμορφωθουν οι τυποι σε εκεινο το μαγαζακι αλλαζοντας προς το καλυτερο τις υπηρεσιες τους.τοσο βλακες ειναι που δεν αντιλαμβανονται μερα με τη μερα οτι χανουν πελατολογιο? Κανεις το λαθος να νομιζεις οτι εμεις ειμαστε το πελατολογιο του e-shopΟυτε το 0.000000001% δεν ειμαστε, αλλοι ειναι που του μεγαλωνουν τους τζιρουςΓραμμενους κανονικα μας εχουν και κανεις δεν εχει διαβασει οτι εχει γραφτειΑπλα αυτο που μπορεις να κανεις(εγω το εκανα), ειναι να μην ξαναπατησεις εκει, ας τα παρουν απο αλλου
neuromancer Φεβρουάριος 21, 2008 #97 Φεβρουάριος 21, 2008 Εγώ ψώνισα 2 φορές από eShop. Th δευτερη ψιλά πράγματα, 70. Την πρώτη έκανα λογαριασμο 1000ρικο και έστειλα μια ASUS mobo RMA. Περασαν 7-8 μέρες και έριξα τηλέφωνο γιατί επρεπε να στηθεί το PC μέσα στις γιορτές. "Ρε παλληκάρια" τους λέω, "πως την είδατε, θα κοιτάω χριστουγεννιάτικα 1000 άχρηστο hardware κάτω από το δένδρο? Αν είναι να τα στείλω όλα πίσω να τελειώνουμε". Την μεθεπόμενη που είπαν ότι δεν υπήρχε P5B και έδωσαν πιστωτικό. Ξαναπήρα από αυτούς. Πάντως από αυτά που ακούω μάλλον θα το αποφεύγω γιατί είναι σπαστικό το RMA μέσω τηλεφώνου. Στο πλαίσιο πάω πιο εύκολα και αν χρειαστεί θα ρίξω και γκάζια. Πάντως μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε. Μια φόρά κάηκε ένα CD και το πήραν πίσω για την τότε τιμή πώλησης, (όχι την τιμή που το αγόρασα εγώ). Προφανώς χρειάστηκε να σκάσω κι αλλα για να πάρω σύγχρονο CDR.Πάντως κάτι που μου τη σπάει σε eShop και σε Πλαισιο είναι ότι τα περισσότερα πράγματα είναι ανοιγμένα. Ειδικά μάνες, VGAs και τέτοια, λες και είναι 2nd hand ή από RMA. Οπότε καλύτερα σε Πλαίσιο, που το βλέπεις πριν το πάρεις.
BILL5 Φεβρουάριος 23, 2008 #98 Φεβρουάριος 23, 2008 εγω που εκανε μια επιστοφη εναν ανταπτορα για τροφοδοτικο μου λεει ο πωλητης οτι δεν το περνω πισω και του λεω μπορω να το στιλω το προιον μεσα σε 14 μερες πισω οπως λεει και εδω # Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.# Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.ρωτισε 2 φορες για να το παρει πισω ευτηχως που δεν μου εχει χαλασει κατι καλυτερονα δεν μπορουν να κανουν τι δουλεια που εχουν επιλεξει τοτε ας πανε να γινουν μπετατσιδες
neuromancer Φεβρουάριος 23, 2008 #99 Φεβρουάριος 23, 2008 ρε BILL5, αυτή η τρελομηχανή στο avatar σου τι στο δια..... είναι - σπαω το κεφάλι μου τόσο καιρό.... τουρμπίνα σε αυτοκίνητο, χταπόδι, αποχυμοτής, wtf???
ShadowRunner Φεβρουάριος 24, 2008 #100 Φεβρουάριος 24, 2008 turbo είναι βρε... χεχε έτσι φαίνεται δλδ..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.