nonacab Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 καλησπερα παιδια. θα ηθελα να σας παραθεσω το προβλημα μου με το e-shop που εχω τον τελευταιο καιρο. στις 6/12/2007 αγορασα απο το e-shop την MSI nx 7600gs AGP. αφου η καρτα παρουσιασε προβληματα (δεν ανοιγε το pc οταν την ειχα πανω). στις 24/12 την παρεδωσα για ελεγχο στο καταστημα της στουρναρη με κωδικο στο δελτιο ποσοτικης παραλαβης 071224181756MS. απο τοτε ξεκινησε η ταλαιπωρεια μου. μια εβδομαδα περιπου μετα μου ειπαν οτι εγινε ελεγχος κ οτι ειναι οντως ελλατωματικη κ θα κοπει πιστωτικο οπως ζητησα. οι μερες περασαν κ καμια ενημερωση ειχα για το πιστωτικο. καλεσα ξανα κ μου ειπαν οτι κοιτανε το θεμα του πιστωτικου οποτε φτανουμε στις 04/04/2008 που καλεσα ξανα κ με ενημερωσαν οτι ειναι εκτος εγγυησης λογω του οτι δεν υπαρχει το serial number!!! απο μερους μου δεν πειραξα το αυτοκολλητο με το serial κ αυτη την στιγμη ειμαι στο "περιμενε" απο μερους του e-shop για την εξελιξη του θεματος, με την προφαση οτι περιμενουν απαντηση απο την MSI. η αντιμετωπιση μου απο τους υπαλληλους η ειναι απαραδεκτη κατηγοροντας με οτι εβγαλα το serial κ καμια ενημερωση δεν θα ειχε υπαρξει αν δεν τους ειχα καλεσει αφου απλα καθε μερα με ενημερωναν οτι θα με καλεσουν κ παντα καλουσα εγω την τεχνικη υποστηριξη αφου περιμενα ολη την ημερα. θα ηθελα αν καποιος εχει εμπειρια απο αντιστοιχο θεμα να με βοηθησει αφου πραγματικα πια δεν ξερω τι να κανω πια... σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Το κόλπο με το serial το e-shop το έχει μάθει νεράκι μου φαίνεται...Εχει ξανακουστεί εδώ μέσα...Εγώ παίζει να πήγαινα εκει και να τους τα έκανα λαμπογιαλο, αν δεν καταλάβαιναν από λόγια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonacab Ιανουάριος 10, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 λες να παω απο το κατ/μα μπας κ βρω το δικιο μου? πραγματικα κοροιδια... θα εχετε νεα αυριο που θα περασω μια βολτα να τα πουμε κ απο κοντα με το e-shop.... απλα το θεωρω απαραδεκτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 10, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Moυ φαίνεται πρέπει να φωτογραφίζουμε το hardware πριν τους το δώσουμε :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιανουάριος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 σωστος ο ΣΠυρος.πολυ κακο rma to e-shop και τωρα αυτο που μου λετε δεν μου αρεσει καθολου.μια φορα ειχα τσακωθει αγρια με εναν για μια ραμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 10, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 άσε και τους έχω στείλει για αλλαγή ένα μοντεμ...Πέντε μέρες το έχουν, στις δέκα θα τους πάρω...Θα γίνει σφαγή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 10, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Επιτέλους αυτό το ανέκδοτο που λέγεται και μαγαζί πρέπει να κλείσει...Καλή τύχη φίλε με την VGA, κάνε και καμιά καταγγελία σε κανένα δημόσιο φορέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιανουάριος 10, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 ααα και κάτι άλλο άμα σου στείλουν στο τσάκα τσάκα άλλη vga(που από πρωσοπικη πείρα στέλνουν πολύ γρήγορα)κοίταξε την λίγο αν είναι μεταχειρισμένη γιατί κάποιος ατάλαντος μου το είχε κάνει πριν από τα Χριστούγεννα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 10, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από Spyrus [Χθες, στις 23:24] Moυ φαίνεται πρέπει να φωτογραφίζουμε το hardware πριν τους το δώσουμε :devil: περα για περα αληθινο το σεναριο.......εχω βαρεθει να βαζω αυτο το εμοτικον σε θεματα του e-shop-------->>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιανουάριος 11, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 ελεος δεν σημαινει τιποτα για το eshop.παιδια μακρια!!!εγω εδωσα μια 7300gt για αλλαγη,δεν δεχονταν πιστωτικο με την καμια,πηρα τηλεφωνα στο νομικο τμημα του eshop,με τα πολλα μου δωσανε και επιτελους ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ πηρα μια 2600 pro με παθητικη ψυξη.οταν πηγα να την παρω στο μαγαζι δεν ητανη εκδοση με την ddr3 οπως και ζητησα και εγραφε το site αλλα με ddr2.ας παει στα κοματια λεω την παιρνω παω σπιτι η καρτα εσβηνε.χαλασμενη λοιπον τα νευρα μου τσαταλια την παω πισω 14 δεκεμβρη,και προχτες μετα απο 10000 ζορια να μου κοψουν πιστωτικο,δεν εκοβαν με τιποτα!!δεν ειναι δυνατον να σε ταλαιπωρουν απο τις 14 δεκεμβρη μεχρι της 5-1-08 για μια vga.τελος παντων αφου δεν μου δινανε πιστωτικο(βαση νομου ειναι υποχρεομενοι) οι μερες ειχαν περασει συμφωνησαν να μου δωσουν την ιδια αλλα σε 2600χτ.αντε λεω ας παει στα κοματια παλι αλλα δεν προκειται να ξαναψωνισω απο εκει,παω να παραλαβω και τη βλεπω?msi 2600xt αλλα με ανεμιστηρα και οχι με παθητικη ψυξη.μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι λεμε αρχιζα φωναζα ειστε απαραδεκτοι,δεν πατε καλα,για με ταλαιπωρειτε 1.5 μηνα για μια vga,εχω κατεβει 5 φορες στο κεντρο τσαμπα.τους ειπα οτι θα τους κανω καταγγελια.μιλησα με εκποιζω και προστασια του καταναλωτη,ωστε να παρω τα λεφτα μου πισω.την επομενη μερα μιλησα με τεχνικο,οπου με ΥΦΑΚΙ μου ελεγε οτι δεν με ενδιαφερει τι λεει ο νομος εσυ θα παρεις την καρτα που ζητησες.λεφτα δεν θα παρεις.του λεω βασει νομου εισαι υποχρεωμενος να μου δωσεις τα λεφτα μου πισω δεν θελω την καρτα!οχι μου λεει θα παρεις την καρτα!καλα του λεω λοιπον θα τα πουμε σε λιγες μερες με την καταγγελια και του το εκλεισα στη ΜΑΠΑ.θα εχετε νεα συντομα.ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 11, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Εγω πάλι τους είχα πάει σφραγισμένο κατι πισω που ειχα αγοράσει την προηγούμενη και αφου αρνήθηκαν να μου επιστρέψουν τα χρήματα μου, τους εβρισα μανες πατεράδες, και αφού γιναμε θεαμα και κοντεψα να τους αρπάξω, φωναξαν την αστυνομια γιατι οπως ειπε ο πωλητης "ο αλητης" (εγω ειμαι αυτός) "απείλησε τη σωματική μου ακεραιότητα!" και εν τέλει αφου τους ειπα την ιστορία μου δωσαν τα λεφτά μου πίσω και εφυγα...Μαλιστα την στιγμη εκεινη πέτυχα και εναν λαμπίτη (δεν θυμαμαι nick) και του λέω χαρακτηριστικά "κατσε τωρα να δεις σώου..."Γελιο είχε, και πήρα τα λεφτά μου πίσω και ξέδωσα...Μακρυα απο e-shop, εκτος και αν ειναι κατι που δεν σπάει/χαλάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 11, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 αφου εβρισες μανες και πατεραδες και δε σε δειραν να λες παλι καλα . απαραδεκτος αν οντως το εκανες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 11, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Φίλε ea6gka, έχεις δίκιο πρέπει πάντα να επικρατεί η λογική και όχι ο νόμος της ζούγκλας...ΑΛΛΑ... με αυτούς δεν υπάρχει άλλη λύση, δεν βγάζεις άκρη... τα ίδια μου έκαναν και εμένα με ένα ρούτερ στο παρελθόν... το είχαν 15 μέρες και δεν κοιτούσαν καν να δουν αν λειτουργεί ή όχι...και πες μου τώρα εσύ... αν πληρώνεις ιντερνετ και δεν έχεις και τους το εχεις εξηγήσει και κάθε μέρα σε κοροϊδεύουν τι θα κάνεις??Τα πήρα και εγώ στο κρανίο και έγινε το έλα να δεις...300 ευρώ το είχα πληρώσει!!!Την ίδια στιγμή μου έκοψαν πιστωτικό... Αμέσως το καταλαβαίνεις? Ενός λεπτού δουλειά και με παίδευαν δύο εβδομάδες... τι να πει κανείς...Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonacab Ιανουάριος 11, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 πηρα την αποφαση παιδια κ θα περασω μια βολτα απο την στουρναρη το απογευμα... αντε να δουμε τι θα γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 11, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Τελικά αυτό το κατάστημα είναι να μην σου τύχει ρε παιδί μου.... εγώ ευτυχώς πήρα 2 φορές από αυτούς δεν είχαμε καμιά ιστορία... πάλι καλά δλδ γιατί χάνω και γρήγορα την υπομονή μου αν με κοροϊδεύουν στην μάπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 11, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Kαντους διασημους,γραψε το πονο σου σε 3-4 μεγαλα ελληνικα φορουμ, κρατα ενα σοβαρο και κοσμιο υφος.και στειλε τους ενα μαιλ με τα ....λινκςπιανει ΠΑΝΤΑ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 11, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από non_acabκαλεσα ξανα κ μου ειπαν οτι κοιτανε το θεμα του πιστωτικου οποτε φτανουμε στις 04/04/2008 μπορεις να μου εξηγησεις αυτη την ημερομηνια; Κατα τα αλλα κανε οπως σου ειπαν τα παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 11, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 hayabusa μάλλον λάθος θα είναι χεχεχε και εγώ το είδα... μας πήγε στο μέλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 11, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka αφου εβρισες μανες και πατεραδες και δε σε δειραν να λες παλι καλα . απαραδεκτος αν οντως το εκανες Μιση ντροπή δική μου... είχα δικαίωμα να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω και δεν μου τα έδιναν...Δεν υπήρχε περίπτωση ουτε να τους νταντέψω ούτε να τους καλοπιάσω.Κατ' εμε, ηταν ο μόνος τρόπος να βρω το δίκιο μου, και τελικά το βρήκα.Θα το ξαναέκανα οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας αν μου το ξανακάνανε με τον ίδιο εριστικό τρόπο.Και όσο για τον αν ετρωγα ξυλο, μπορει και ναι, μπορει και όχι. Το σίγουρο ειναι οτι θα προλάβαινα να δωσω μερικές. Μπαίνεις στον χορο και χορεύεις.Αν ζούσα στην Αμερική μπορει να τραβαγα απλα μια μηνυση και να εβγαζα κανα φραγκο κιόλας, αλλα εδω στην Ελλάδα και ειδικά στο παρακράτος του e-shop, οταν δεν πιπτει λόγος, πίπτει ράβδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 11, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από LevelOne Μιση ντροπή δική μου... είχα δικαίωμα να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω και δεν μου τα έδιναν...Δεν υπήρχε περίπτωση ουτε να τους νταντέψω ούτε να τους καλοπιάσω. δεν θα διαφωνησω στο οτι ηταν προκλητικη η συμπεριφορα τους αλλα το να πολεμας τη φωτια με τη φωτια δεν βγαζει κανενα νοημα οπως ξερεις...ασε που θα μπορουσαν ανετα να σου εχουν κανει καμια μηνυση και τωρα να τρεχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.