Maximus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Δεν είδα να το έχει πει κανείς,έχουν βγει εδώ και λίγο καιρό αυτά:http://www.pcpop.com/doc/App/257758/000680645.htmlΜε κλικ πάνω στην εικόνα πάει στην επόμενη.Enjoy!(μην είστε 100% σίγουροι ότι είναι legit όμως, ακούγονται πολλά για δαύτα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 OMG!!! Η πρώτη φώτο με το ερπετό και η άλλη με το τρένο στην πόλη είναι απίστευτα αληθινές!!! Εχουν να λιώσουν πολλές 8800... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 10, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 βασικα οπως τις βλεπουμε στο site , ετσι θα τις βλεπουμε και οταν τις τρεχουμε...static frame:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιανουάριος 10, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 σε χπ θα τρεχει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 ε δε νομιζω να βγαζει τετοια γραφικα το dx9................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιανουάριος 10, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 δίκιο έχεις βγάζει και καλυτέρα μάλλονμόλις μπήκα σε μια πιστά του crysisσχετικά μηδαμινές οι διαφορέςπιστεύω άμα έρθει το far cry 2 θα δούμε και καλύτεραhttp://farcry.uk.ubi.com/screenshots.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 11, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 μονο σε vista και μονο με dx10. Minimum Requirements: * X86 compatible single core CPU with SSE2 support and a performance, which are comparable with a Pentium D 3,2 GHz+. * DirectX 10 compatible with 256 MB memory * 1024MB Memory * 2GB of free fixed disks * Windows Vista Recommended Specs: * Intel core 2 Duo E6600 or comparable AMD CPU * DirectX 10 compatible with 512 MB memory * 2048MB Memory * 2GB of free fixed disks * Windows Vista 3Dmark Next ειναι και οχι 3DMark08 , κανε edit edit:καντε το τεστ http://www.yougamers.com/me/nickfm/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 11, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Ψέυτικα είναι.... Πιο συγκεκριμένα οι 2 φωτογραφίες ανήκουν στους : Salvo Triolo aka η σάυρα Marek Denko aka ο δρόμος με την κολώνα(και είναι στην πράγα) To νέο 3dmark θα έχει τα παρακάτω test Game Test 1 - Jane Nash Game Test 2 - New Calico CPU Test 1 - AI CPU Test 2 Physics Το Game Test 2 θα τεστάρει το DX10.1 οπότε όλες οι 8800 δεν θα το τρέχουν, αντίθετα οι 3850 θα το τρέχουν..(αλλά λένε με το Vista SP1 θα πάνε όλες οι nVidia με DX10 σε DX10.1) Τα 2 CPU test θα ελέγχουν επιδόσεις του CPU AI και του Physics Acceleration . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 11, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Και εγώ έτσι νομίζω... μάλλον photoshop είναι οι εικόνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 11, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Ψέυτικα είναι τα δικα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 11, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Το έκανα edit το post μουνα γίνει πιο κατανοητό.. Όχι Borg μου( )..εσύ είσαι σωστότατος.. To hardspell έχει πολλές πλεροφορίες σχετικά με τούτα αλλά δεν τους πολυπιστέυω τους κινέζους. Γιατι και εγώ είχα μια μητρική(που δεν υπήρχε άλλη στον κόσμο X48 με DDR2) που έκανα review και μετά απο 3 μέρες έκανα search+babelfish και είχαν γράψει πώςκάνανε αυτοί το review και "δανείσανε" της φωτογραφίες και τα στοιχεία σε μένα και χώσανε και το watermark τους επάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 11, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS-> To hardspell έχει πολλές πλεροφορίες σχετικά με τούτα αλλά δεν τους πολυπιστέυω τους κινέζους.Γιατι και εγώ είχα μια μητρική(που δεν υπήρχε άλλη στον κόσμο X48 με DDR2) που έκανα review και μετά απο 3 μέρες έκανα search+babelfish και είχαν γράψει πώςκάνανε αυτοί το review και "δανείσανε" της φωτογραφίες και τα στοιχεία σε μένα και χώσανε και το watermark τους επάνω... Όχι ρε .... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 11, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Το έκανα edit το post μουνα γίνει πιο κατανοητό.. Όχι Borg μου( )..εσύ είσαι σωστότατος.. ετσι, σεβασμο στους παλιους Αρχική απάντηση από GoriLLakoS To hardspell έχει πολλές πλεροφορίες σχετικά με τούτα αλλά δεν τους πολυπιστέυω τους κινέζους. Γιατι και εγώ είχα μια μητρική(που δεν υπήρχε άλλη στον κόσμο X48 με DDR2) που έκανα review και μετά απο 3 μέρες έκανα search+babelfish και είχαν γράψει πώςκάνανε αυτοί το review και "δανείσανε" της φωτογραφίες και τα στοιχεία σε μένα και χώσανε και το watermark τους επάνω... off topic: κανε με πμ το λινκ με την mobo pleeeease Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik Ιανουάριος 18, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 παντως αμα μοιαζουν μ αυτα τα screenshots τα videakia του 3dmark 2008 θα ναι σαν να εχεις βαλει προεπισκοπηση στισ "εικονες μου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 1, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Επιτέλους. Τα πρώτα επίσημα shots. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5480&Itemid=1 Και εδώ link για μεγαλύτερη ανάλυση από τη Futuremark: http://www.futuremark.com/3dmarkvantage/ Σχόλια δικά σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 1, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Βαρύ μου φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 1, 2008 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 εγω πατησα 2560χ1200 γιατι ετσι θα τα τρεχω κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Φεβρουάριος 1, 2008 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Πολύ βαρύ χεχεχε αλλά κάτι τέτοιες photo πολύ με ταξιδεύουν ρε παιδί μου... απλά απίστευτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Φεβρουάριος 1, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Ρε αφήστε τα benchmark και κυκλοφορήστε το σε παιχνίδι.... Ακούς Futuremark ... <- Κολλημένος με Space Fight Games Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 1, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 Φαντάζεσαι ρε συ ένα Freelancer/Darkstar One/Freespace 2 με τέτοια γραφικά...??:drool::drool::drool::drool::drool::drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.