JdCZT Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Δεν ξερω αν το γνωριζεται αλλα και ουτε ποσο καιρο εχει το παιχνιδι ελευθερο εκει εξω αλλα το χαζοεπαιξα και κολλησα...Προκειται για free online drag racing game...αλλαζεις τα παντα οσον αφορα τα μηχανικα ακομα και μοτερ...οποιος ψηνεταιhttp://www.nittolegends.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 τώρα το κατέβασα.. Καλό φαίνεται αλλά θέλει πολύ φτίαξιμο ακόμα.. ’σε που δεν έχω λεφτά και ψάχνομαι να δω πως μπορώ να μαζέψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Ιανουάριος 10, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Τρεχα στα 500 αρια ειναι ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Με τι αμάξι; Αφού ξεκινάς άφραγκος και χωρίς αμάξι... Edit: το βρήκα το αμάξι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Ιανουάριος 11, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Θα το δοκιμάσω κι εγώ σε λίγο.Από το βιντεάκι στο site του πάντως είδα ότι έχει ωραία αμάξια...Χμμμ, τώρα βλέπω ότι ξεκινάμε με itr, γουστάρω... Σήμερα έπαιξα και το drift city της ijji, κάτι σαν τοτο kart rider της nexon.Ντάξει, καλούλι είναι.Από gameplay το kart rider μου άρεσε λίγο περισσότερο, αλλά το άλλο έχει αυτοκίνητα και είναι πιο ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Ιανουάριος 18, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Τι αυτοκινητα εχεται παιδες και ποσα αλογακια βγαζουνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Ιανουάριος 19, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Itr ftw!Το είχα φτάσει 230κάτι με τον κινητήρα του και μετά του έβαλα τον k20 επάνω.Αλλά ρε γαμώτο δεν κράτησε καμία από τις αναβαθμίσεις του παλιού.Φτού από την αρχή λοιπόν και τώρα είμαι με κάπου 190.Βέβαια βλέπω ότι με τον κινητήρα αυτόν στα ίδια άλογα θα βγάζει πιο καλές επιδόσεις.Τώρα είμαι κάπου στο 14,55 στα καλά μου και 14,6-14,7 κατά μέσο όρο.Αργά βγάζεις λεφτά πάντως και κοστίζουν αρκετά οι αναβαθμίσεις.Δυστυχώς είδα οτι κυκλοφορούν και cheats.Κρίμας ακόμα και σε τέτοια παιχνιδάκια δε τη γλιτώνεις τη ρετσινιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Ιανουάριος 19, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 ρε σεις τα λευτα στο bet γτ δεν τα δεχεται???εχω 55$ και βαζω 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Ιανουάριος 19, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Bigi εφοσων αλλαξες μπλοκ λογικο ηταν να μη σου κρατησει τις παλιες βελτιωσεις...οσο για τα cheat δε το ηξερα ουτε με ενδιαφερειfragou14 δεν ξερω για ποιο λογο κανονικα επρεπε να σου τα δεχεται....BTW ειμαι με integra στα 310 hp και ed 0$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.