Jump to content

Nitto Legends(Beta)

JdCZT

Recommended Posts

Δεν ξερω αν το γνωριζεται αλλα και ουτε ποσο καιρο εχει το παιχνιδι ελευθερο εκει εξω αλλα το χαζοεπαιξα και κολλησα...Προκειται για free online drag racing game...αλλαζεις τα παντα οσον αφορα τα μηχανικα ακομα και μοτερ...οποιος ψηνεται

http://www.nittolegends.com/

Θα το δοκιμάσω κι εγώ σε λίγο.Από το βιντεάκι στο site του πάντως είδα ότι έχει ωραία αμάξια...Χμμμ, τώρα βλέπω ότι ξεκινάμε με itr, γουστάρω...:D

Σήμερα έπαιξα και το drift city της ijji, κάτι σαν τοτο kart rider της nexon.Ντάξει, καλούλι είναι.Από gameplay το kart rider μου άρεσε λίγο περισσότερο, αλλά το άλλο έχει αυτοκίνητα και είναι πιο ενδιαφέρον.

Itr ftw!Το είχα φτάσει 230κάτι με τον κινητήρα του και μετά του έβαλα τον k20 επάνω.Αλλά ρε γαμώτο δεν κράτησε καμία από τις αναβαθμίσεις του παλιού.Φτού από την αρχή λοιπόν και τώρα είμαι με κάπου 190.Βέβαια βλέπω ότι με τον κινητήρα αυτόν στα ίδια άλογα θα βγάζει πιο καλές επιδόσεις.Τώρα είμαι κάπου στο 14,55 στα καλά μου και 14,6-14,7 κατά μέσο όρο.Αργά βγάζεις λεφτά πάντως και κοστίζουν αρκετά οι αναβαθμίσεις.

Δυστυχώς είδα οτι κυκλοφορούν και cheats.Κρίμας ακόμα και σε τέτοια παιχνιδάκια δε τη γλιτώνεις τη ρετσινιά.

Bigi εφοσων αλλαξες μπλοκ λογικο ηταν να μη σου κρατησει τις παλιες βελτιωσεις...οσο για τα cheat δε το ηξερα ουτε με ενδιαφερει

fragou14 δεν ξερω για ποιο λογο κανονικα επρεπε να σου τα δεχεται....

BTW ειμαι με integra στα 310 hp και ed 0$

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.