el.greco.1978 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 Έχω ένα ΜΟΒΟ Ρ5Ε WS PROFESSIONAL της ASUS και μνήμη 4x1 KINKGSTONE 8500d2 hyper extreme.Από το bios έχω βάλει την συχνότητα της μνήμης να δουλεύει στα 1066,που είναι και η ταχύτητα που υποστηρίζει.Όταν ανοίγω το μηχάνημα στην αρχική οθόνη μου λέει 1064ΜΗΖ duall ddr interleaved?Τι εννοεί με αυτό?Έπειτα όταν μπαίνω στα windows και τρέχω το cpu-z μου γράφει ότι έχω ταχύτητα 536 ΜΗΖ με ratio 1/2.Είναι εντάξει?Τρέχουν και οι 4 σε duall ddr στα 1066ΜΗΖ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Δώσε ένα screenshot και από bios και από cpuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.greco.1978 Ιανουάριος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Πώς πέρνω screenshot?Πώς την ανεβάζω εδώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Επειδή τον τελευταίο καιρό (μην το πάρεις προσωπικά) σκάνε ερωτήσεις από παιδιά με τρελό hardware (ακριβή μητρική μνήμες κλπ) και ρωτάνε πράματα όπως:1)Τι είναι το 1:1;2)Ποιο είναι το fsb μου;3)Πως βλέπω που τρέχουν οι μνήμες μου ....τραβώ τα βυζιά μου...α ρε γαμώτο πόσο τοπ hardware πάει χαμένο και εμείς προσπαθούμε από τα value να ρουφήξουμε το μεδούλι...Σόρρυ δεν πάει σε κανένα προσωπικά απλά μια παρατήρηση του τελευταίου διμήνου + Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.greco.1978 Ιανουάριος 11, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Καλά θα ήταν να μαζευόμασταν εμείς που δεν ξέρουμε και να πάρουμε κάποιες συμβουλές από εσάς που γνωρίζετε κάτι παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 11, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Βασικά αυτό που σκέφτηκα είναι να γίνει ένας οδηγός νέος (για την πλατφόρμα core duo μιας και είναι η πλειοψηφία αυτόν τον καιρό) γιατί αυτοί που έχουμε εδώ είναι παλιοί. Βέβαια κάθε μητρική έχει άλλες ρυθμίσεις αλλά πάνω κατώ οι ίδιες αρχές ισχύουν. Και πέρα από αυτό κάποια βασικά π.χ. μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όσοι πέρνουν μνήμες που χρειάζονται τάση για να παίξουν ακόμα και στα default και εκεί δεν μπουτάρουν διάφορα σετάπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 11, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 To memset τι σου λέει;http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=92190 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.greco.1978 Ιανουάριος 14, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Πώς ανεβάζω εικόνα?Σπίτι δεν έχω σύνδεση και πηγαίνω σε νετ καφέ.Υπάρχει τρόπος να πέρνω screenshot να τα αποθηκεύω στο φλασάκι και να τα ανεβάζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.greco.1978 Ιανουάριος 17, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Ωρίστε τι βγάζει το 3dmark 2006 για τις μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Ιανουάριος 17, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Spyrus νομιζω πως το γούστο είναι να ρουφας απο τα value το μεδούλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 17, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Eιδικά αν τις έχεις πάρει στα μισά λεφτά και 50% οverclocked :flower: Όσον για την απορία του παιδιού είσαι οκ αν και το screenshot δε βοήθησε.Το cpuz σου αναγράφει τα ΜΗz/2 λόγω DDR οπότε να είσαι στα 1066 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.greco.1978 Ιανουάριος 24, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Ευχαριστώ spyrus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιανουάριος 24, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Αρχική απάντηση από Spyrus [11-01-2008 17:03] Επειδή τον τελευταίο καιρό (μην το πάρεις προσωπικά) σκάνε ερωτήσεις από παιδιά με τρελό hardware (ακριβή μητρική μνήμες κλπ) και ρωτάνε πράματα όπως:1)Τι είναι το 1:1;2)Ποιο είναι το fsb μου;3)Πως βλέπω που τρέχουν οι μνήμες μου ....τραβώ τα βυζιά μου...α ρε γαμώτο πόσο τοπ hardware πάει χαμένο και εμείς προσπαθούμε από τα value να ρουφήξουμε το μεδούλι...Σόρρυ δεν πάει σε κανένα προσωπικά απλά μια παρατήρηση του τελευταίου διμήνου + Αυτο ξανα πες το..Btw, DDR = Double Data Rate (εξου και το x2 που ειπε ο Spyrus). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.