sundance Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 εχω μια asus tft VW222U και την εχω συνδεδεμενη με dvi στη sparkle 8600 gt.το θεμα ειναι οτι μετα απο συνηθως 30 λεπτα λειτουργιας αρχιζουν καποια pixel να γινονται πρασινα και οταμ το φοντο ειναι ασπρο(αρχεια word) γινονται ροζ...σχηματιζονται συνηθως σε γραμμες.τι μπορει να φταιει?καλωδιο,οθονη ή καρτα γραφικων?εχω σπαστει γιατι το μηχανημα το πηρα εδω και 20 μερες απο πλαισιο.Υ.Γ για αυτους που εχουν την καρτα και οι δυο εξοδοι στη καρτα ειναι Dvi σωστα?σε οποια και να τη συνδεσω την οθονη ειναι το ιδιο.?
vagtsil Ιανουάριος 10, 2008 #2 Ιανουάριος 10, 2008 Τρεξε ενα 3dmark και ελεγξε θερμοκρασιες της καρτας πριν και μετα τα 30 λεπτα.Αν εχεις κανει Ο/C γυρνα σε default.Αλλαξε καλωδιο ή καρτα αν εχεις προχειρα (αλλα θα μας το λεγες...) Ακομα σβησε το μονιτορ οταν δεις και σου το κανει με αναμμενο το πισι και αναψε το λιγη ωρα μετα.
sundance Ιανουάριος 13, 2008 Author #3 Ιανουάριος 13, 2008 οταν βαζω σε απλη θυρα οχι dvi ειναι ενταξει.δεν εχω κανει o/c.πιστευω οτι φταει η καρτα.ποσο γκαντεμης ειμαι?εβαλα και τους νεους drivers αλλα τιποτα...τωρα που θα το παω στο πλαισιο λογω εγγυησης πρεπει να το παω στο κουτι?
pavou Ιανουάριος 14, 2008 #5 Ιανουάριος 14, 2008 δεν νομίζω να χρειάζεται (αν και εγώ δεν πετάω τίποτα ακόμα και τις ζελατίνες κρατάω) το κουτί , την απόδειξη πάρε και πήγαινε .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.