Jump to content

Τι επεξεργαστή προτιμάτε?

Cube8

Ο επεξεργαστής σας  

100 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκέφτηκα να συγκεντρώσουμε τις προτιμήσεις των μελών του forum μας για τους τιτάνες αντιπάλους των επεξεργαστών σε ένα thread. :)

Ψηφίστε την εταιρία που προτιμάτε/έχετε στο μηχάνημά σας. :upside:

hdr-txt-logo.gif AMD_logo_gb-uk.gif

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από dpolal2

Και τί ακριβώς συμπέρασμα θα βγεί από αυτο το Poll;;;;;;;

Oτι οι περισσοτεροι εχουμε intel αλλα θελουμε amd...

Ο_ο

Ελπίζω να κρατηθούν όμορφοι τόνοι και να μην καταλήξει στην τρύπα, όπως όλα τα υπόλοιπα.

Ψήφισα Intel γιατί έχω Intel και τη συγκεκριμένη περίοδο θα έπαιρνα και πάλι Intel.

Σαν προτίμηση όμως, δεν έχω καμία (ίσως ένα πολύ μικρό κλικ περισσότερο στην AMD καθότι πέρασαν πολλοί από τα χέρια μου).

Με ενδιαφέρει στην κάθε χρονική στιγμή/περίοδο να παίρνω τον επεξεργαστή που για τις ανάγκες μου θα είναι το best value for money, ανάλογα με τα $$ που διαθέτω. Κι ας είναι μπλε, κόκκινος, κίτρινος, πράσινος ή whatever.

ok.......αλλο ενα θεμα που θα αφησει ιστορια..αχαχαχα

εγω ψηφισα ιντελ γιατι εχω ιντελ και λογικα με ιντελ θα συνεχισω..

Τωρα τα γιατι και πως τα αφηνω παραεξω..

Αρχική απάντηση από gznp

Κι ας είναι μπλε, κόκκινος, κίτρινος, πράσινος ή whatever.

Έβγαλαν σε κοκκινάκι? :blink:

Εγώ ψήφισα Intel γιατί έχω στο σύστημά μου και δεν έχω παράπονο...

’ν άλλαζα θα έπαιρνα και πάλι Intel

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 15:39]

Έβγαλαν σε κοκκινάκι? :blink:

:hehe: :hehe:

Ολοι AMD θελουμε αλλα λογω επιδοσεων προτιμαμε Intel...

Ωραιες εποχες τοτε με τους Winchester...ολοι χαιρομασταν τους AMD μας....εκτος απο τον Hipro βεβαια.:D

Αρχική απάντηση από gznp

Ο_ο

Ελπίζω να κρατηθούν όμορφοι τόνοι και να μην καταλήξει στην τρύπα, όπως όλα τα υπόλοιπα.

Ψήφισα Intel γιατί έχω Intel και τη συγκεκριμένη περίοδο θα έπαιρνα και πάλι Intel.

Σαν προτίμηση όμως, δεν έχω καμία (ίσως ένα πολύ μικρό κλικ περισσότερο στην AMD καθότι πέρασαν πολλοί από τα χέρια μου).

Με ενδιαφέρει στην κάθε χρονική στιγμή/περίοδο να παίρνω τον επεξεργαστή που για τις ανάγκες μου θα είναι το best value for money, ανάλογα με τα $$ που διαθέτω. Κι ας είναι μπλε, κόκκινος, κίτρινος, πράσινος ή whatever.

ακριβώς αυτό......συμπαθώ περισσότερο σαν εταιρία την AMD αλλά με τέτοιες επιδόσεις....... INTEL :)

To πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει πάντως είναι ότι οι περισσότεροι έχουν Intel (για την ώρα) AΛΛΑ συμπαθούν περισσότερο την AMD... :...:

AMD ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΜΙΞΕΡ!!! :p :p

Δεν ειναι σιγουρος, οτι αυτο το θεμα θα ολοκληρωθει χωρις απωλιες!!!!

KILL INTEL USERS ΧΟΧΟΧΟ!

uw6u1v26b0tfvyobydeu.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.