Jump to content

Αφαίρεση DLL

AGRIMI

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά την αφαίρεση των drivers της nvidia λόγω αγοράς μιας ΑΤΙ μου βγάζει τα παρακάτω μυνήματα. πως μπορώ να τα αφαιρέσω?

post-5962-1416073334,9954_thumb.jpg

από tune up 2007 κι επειδή μετά την επανεκκίνηση δεν αφαιρέθηκαν πήγα στο regedit και αφαίρεσα ότι είχε σχέση με την nvidia

Bάλε την nvidia πάνω ξανά βάλε οδηγούς και κάνε μια απλή απεγκατάσταση.

Αν έχεις μετά πρόβλημα ΤΟΤΕ ψάξτο με registry (cleaner,driver removal,κλπ)

τα 2 αυτα dll ειναι για την καρτα γραφικων...απλα δεν επρεπε να κανεις απεγκατασταση απτο tune up γιατι στα εκανε πουτ.......:p

δεν είναι ο υπολογιστής της υπογραφής μου είναι της κοπελιάς μου και έχει abit ip35-pro.

άλλος τρόπος δεν υπάρχει να μου τα στείλει κάποιος ή οτιδήποτε άλλο? βασικά giorgos th. όταν κάνω απεγκατάσταση με το tune up ανοίγει ο uninstaller του προγράμματος

Πέρνα πάλι τους drivers και αφαιρέσέ τους κανονικά και με ένα driver cleaner pro είσαι έτοιμος.

Μπορεί να μη σου χτυπάνε τα dll αλλά πιστεύω ότι έχουν μείνει υπολείματα που ευτυχώς δε σε επηρεάζουν.

υπολείματα σίγουρα έχουν μείνει αλλά δεν ενοχλούν σε καμιά εφαρμογή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.