Jump to content

Φυσητήρας [Blower] Το νέο μου περιφερειακό bh

BeetleJuice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

χαχα , αρχηγε μου , δεν ειχα αλλη λυση και ανοιξα ενα θεμα για να το δουν τα παιδια

μιλουσαμε γιαυτο στο θεμα με τις ψυκτρες

επισης στην φωτο βλεπετε πως μπορειτε να πεταξετε 139 ευρω σε keyboard (το mouse τα αξιζει τα λεφτα παντως)

αυτο το blower ειναι 350 βατ

13.000 rpm

28mm

με σακουλα σκανδαλη φυσουνα και ανταλακτικα καρβουνακια στην προνομιακη τιμη των 20 ευρω

εχει και manual μεσα!

αν θυμαμαι καλα δινει 8000 pascal πιεση

Κορμί κάνε και καμία αναζήτηση :D

Ευχαριστούμε και μεγειά :p

Threads merged

Αρχική απάντηση από jpavly

Threads merged

πω-πω αδελφε μου παντα με το δακχτυλο στην σκανδαλη εισαι:D

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 11:47]

Threads merged

εχω κλ@σει στο γελιο , νομιζες οτι αγορασα ΤΩΡΑ το blower Και το ποσταρα να το δειξω...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

απιστευτος , απιστευτος !!!!

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 11:58]

κορμι εμενα μουπε ενα παλικαρι οτι δεν ξερει τι ειναι το blower και σκοτωθηκα να το φερω και να το φωτογραφισω και να του πω τι κανει και πως δουλευει

ΕΓΩ θα κανω αναζητηση?

εγω ηξερα τι ειναι

η μηπως πρεπει να κανω ΕΓΩ πρωτα αναζητηση και ΑΦΟΥ βρω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο να του ποσταρω και το λινκ?

μα τι λεμε τωρα...

καηκατε οικογενιακως :tomato: :tomato:

Ναι ρε παληκάρι, εσύ θα κάνεις αναζήτηση. Και ο παλιός αναζήτηση θα κάνει. Σου είπα thanks για την δουλειά, αλλά εφ' όσον υπάρχει thread τι να κάνουμε;

Τώρα το ποιος κάηκε, ας το αφήσουμε γιατί αυτές οι συζητήσεις δεν τελειώνουν χαρούμενα συνήθως :)

σορρυ αλλα εγω συνεχιζω να γελαω

απλα οκ δεν ειδες οτι αλλον προσπαθουσα να βοηθησω και νομιζες οτι ανεβασα ετσι στο ξεκαρφωτο thread για ενα blower

εγω παντως δεν ειχα καμια δουλεια να ψαξω , ο οποιοσδηποτε θα ποσταριζε ενα λινκ ή μια φωτο , ε δεν ειχε τη δυνατοτητα να ποσταρω φωτο , του τοβαλα σε ενα νεο thread

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

σορρυ αλλα εγω συνεχιζω να γελαω

απλα οκ δεν ειδες οτι αλλον προσπαθουσα να βοηθησω και νομιζες οτι ανεβασα ετσι στο ξεκαρφωτο thread για ενα blower

εγω παντως δεν ειχα καμια δουλεια να ψαξω , ο οποιοσδηποτε θα ποσταριζε ενα λινκ ή μια φωτο , ε δεν ειχε τη δυνατοτητα να ποσταρω φωτο , του τοβαλα σε ενα νεο thread

Προφανώς έχουμε πολύ διαφορετική αίσθηση του χιούμορ.

Αν ήθελες να βοηθήσεις κάποιον, πας στην αναζήτηση και βάζεις blower, βρίσκεις το thread, του το δείχνεις.

Δεν είχες καμία δουλειά να ψάξεις; Είτε σου αρέσει είτε όχι, πρώτα κάνουμε αναζήτηση και προσθέτουμε στο υπάρχον thread. Έτσι λειτουργούμε χρόνια τώρα και σαν πιο παλιός έπρεπε να το ξέρεις.

Και δεν νόμιζα, ανέβασες στο ξεκάρφωτο ένα thread. Merge έκανα επειδή υπάρχει ίδιο. Τελειώνει εδώ το θέμα ή είμαι πάλι αστείος;

Zarra εχω ακουσει οτι στην τελευταια δυναμομέτρηση του zx σου , ειχες βάλει ενα τετοιο να κανει blow στο ram air . Και κατέβασε το kawa 130 τροχό . Αληθεύει. ? :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.