BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 χαχα , αρχηγε μου , δεν ειχα αλλη λυση και ανοιξα ενα θεμα για να το δουν τα παιδιαμιλουσαμε γιαυτο στο θεμα με τις ψυκτρεςεπισης στην φωτο βλεπετε πως μπορειτε να πεταξετε 139 ευρω σε keyboard (το mouse τα αξιζει τα λεφτα παντως)αυτο το blower ειναι 350 βατ13.000 rpm28mmμε σακουλα σκανδαλη φυσουνα και ανταλακτικα καρβουνακια στην προνομιακη τιμη των 20 ευρωεχει και manual μεσα!αν θυμαμαι καλα δινει 8000 pascal πιεση
jpavly Ιανουάριος 10, 2008 #2 Ιανουάριος 10, 2008 Κορμί κάνε και καμία αναζήτηση Ευχαριστούμε και μεγειά Threads merged
def Ιανουάριος 10, 2008 #3 Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Κορμί κάνε και καμία αναζήτηση Ευχαριστούμε και μεγειά Threads merged πω-πω αδελφε μου παντα με το δακχτυλο στην σκανδαλη εισαι
BeetleJuice Ιανουάριος 10, 2008 Author #4 Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 11:47] Κορμί κάνε και καμία αναζήτηση Ευχαριστούμε και μεγειά Threads merged εχω κλ@σει στο γελιο , νομιζες οτι αγορασα ΤΩΡΑ το blower Και το ποσταρα να το δειξω... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ απιστευτος , απιστευτος !!!!
jpavly Ιανουάριος 10, 2008 #5 Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 11:58] κορμι εμενα μουπε ενα παλικαρι οτι δεν ξερει τι ειναι το blower και σκοτωθηκα να το φερω και να το φωτογραφισω και να του πω τι κανει και πως δουλευει ΕΓΩ θα κανω αναζητηση? εγω ηξερα τι ειναι η μηπως πρεπει να κανω ΕΓΩ πρωτα αναζητηση και ΑΦΟΥ βρω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο να του ποσταρω και το λινκ? μα τι λεμε τωρα... καηκατε οικογενιακως :tomato: Ναι ρε παληκάρι, εσύ θα κάνεις αναζήτηση. Και ο παλιός αναζήτηση θα κάνει. Σου είπα thanks για την δουλειά, αλλά εφ' όσον υπάρχει thread τι να κάνουμε; Τώρα το ποιος κάηκε, ας το αφήσουμε γιατί αυτές οι συζητήσεις δεν τελειώνουν χαρούμενα συνήθως
BeetleJuice Ιανουάριος 10, 2008 Author #6 Ιανουάριος 10, 2008 σορρυ αλλα εγω συνεχιζω να γελαωαπλα οκ δεν ειδες οτι αλλον προσπαθουσα να βοηθησω και νομιζες οτι ανεβασα ετσι στο ξεκαρφωτο thread για ενα blowerεγω παντως δεν ειχα καμια δουλεια να ψαξω , ο οποιοσδηποτε θα ποσταριζε ενα λινκ ή μια φωτο , ε δεν ειχε τη δυνατοτητα να ποσταρω φωτο , του τοβαλα σε ενα νεο thread
jpavly Ιανουάριος 10, 2008 #7 Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuice σορρυ αλλα εγω συνεχιζω να γελαωαπλα οκ δεν ειδες οτι αλλον προσπαθουσα να βοηθησω και νομιζες οτι ανεβασα ετσι στο ξεκαρφωτο thread για ενα blowerεγω παντως δεν ειχα καμια δουλεια να ψαξω , ο οποιοσδηποτε θα ποσταριζε ενα λινκ ή μια φωτο , ε δεν ειχε τη δυνατοτητα να ποσταρω φωτο , του τοβαλα σε ενα νεο thread Προφανώς έχουμε πολύ διαφορετική αίσθηση του χιούμορ.Αν ήθελες να βοηθήσεις κάποιον, πας στην αναζήτηση και βάζεις blower, βρίσκεις το thread, του το δείχνεις.Δεν είχες καμία δουλειά να ψάξεις; Είτε σου αρέσει είτε όχι, πρώτα κάνουμε αναζήτηση και προσθέτουμε στο υπάρχον thread. Έτσι λειτουργούμε χρόνια τώρα και σαν πιο παλιός έπρεπε να το ξέρεις.Και δεν νόμιζα, ανέβασες στο ξεκάρφωτο ένα thread. Merge έκανα επειδή υπάρχει ίδιο. Τελειώνει εδώ το θέμα ή είμαι πάλι αστείος;
Athens2004 Ιανουάριος 10, 2008 #8 Ιανουάριος 10, 2008 Zarra εχω ακουσει οτι στην τελευταια δυναμομέτρηση του zx σου , ειχες βάλει ενα τετοιο να κανει blow στο ram air . Και κατέβασε το kawa 130 τροχό . Αληθεύει. ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.