tassoss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2008 πρόσφατα πήρα το logitech ex110.το ροδάκι του ποντικιού όμως ακούγεται σαν καστάνια.υπάρχει τρόπος να το κάνω να σκάσει ή χρησιμοποιώντας τον υπάρχων δέκτη της Logitech να αντικαταστήσω μόνο το ποντίκι με ένα άλλο ασύρματο της Microsoft που έχω διαθέσιμο?
hayabusa Ιανουάριος 10, 2008 #2 Ιανουάριος 10, 2008 μηπως θελει καθαρισμα; οσο για το αλλο που λες δεν εχω ιδεα αν θα δουλεψει αλλα δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις...
dpolal Ιανουάριος 10, 2008 #3 Ιανουάριος 10, 2008 Αν είναι bluethooth το σετ που έχεις τώρα θα αναγνωρίσει οποιδήποτε άλλο ποντίκι βάλεις επάνω αρκεί να είναι και αυτό BT.Αν έχει τον κλασσικό δέκτη (στα 2.4GHz παίζουν οι περισσότεροι) ίσως και να κάνεις δουλειά.
tassoss Ιανουάριος 10, 2008 Author #4 Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 10:39] μηπως θελει καθαρισμα; καινούργιο είναι :...: Αρχική απάντηση από dpolal2 [Σήμερα, στις 10:48] Αν είναι bluethooth το σετ που έχεις τώρα θα αναγνωρίσει οποιδήποτε άλλο ποντίκι βάλεις επάνω αρκεί να είναι και αυτό BT. Αν έχει τον κλασσικό δέκτη (στα 2.4GHz παίζουν οι περισσότεροι) ίσως και να κάνεις δουλειά. ειναι RF και έχω δοκιμάσει ήδη χωρίς επιτυχία (δεν περίμενα και τίποτα γιατί με αυτό το σκεπτικό δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν στο ίδιο χώρο παραπάνω απο ένα σετ) απλώς ρωτάω εάν υπάρχει καμία πατέντα (ναι το πάτησα το connect)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.