Jump to content

Θόρυβος απο mouse

tassoss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πρόσφατα πήρα το logitech ex110.

το ροδάκι του ποντικιού όμως ακούγεται σαν καστάνια.

υπάρχει τρόπος να το κάνω να σκάσει ή χρησιμοποιώντας τον υπάρχων δέκτη της Logitech να αντικαταστήσω μόνο το ποντίκι με ένα άλλο ασύρματο της Microsoft που έχω διαθέσιμο?

μηπως θελει καθαρισμα; οσο για το αλλο που λες δεν εχω ιδεα αν θα δουλεψει αλλα δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις...

Αν είναι bluethooth το σετ που έχεις τώρα θα αναγνωρίσει οποιδήποτε άλλο ποντίκι βάλεις επάνω αρκεί να είναι και αυτό BT.

Αν έχει τον κλασσικό δέκτη (στα 2.4GHz παίζουν οι περισσότεροι) ίσως και να κάνεις δουλειά.

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 10:39]

μηπως θελει καθαρισμα;

καινούργιο είναι :...:

Αρχική απάντηση από dpolal2 [Σήμερα, στις 10:48]

Αν είναι bluethooth το σετ που έχεις τώρα θα αναγνωρίσει οποιδήποτε άλλο ποντίκι βάλεις επάνω αρκεί να είναι και αυτό BT.

Αν έχει τον κλασσικό δέκτη (στα 2.4GHz παίζουν οι περισσότεροι) ίσως και να κάνεις δουλειά.

ειναι RF και έχω δοκιμάσει ήδη χωρίς επιτυχία (δεν περίμενα και τίποτα γιατί με αυτό το σκεπτικό δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν στο ίδιο χώρο παραπάνω απο ένα σετ)

απλώς ρωτάω εάν υπάρχει καμία πατέντα (ναι το πάτησα το connect) :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.