hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Καλησπερα...Οταν επιτελους ενργοποιηθει και κανονικα η 24αρα μου (γιατι τωρα ειναι ενεργοποιημενη μονο στα χαρτια του ΟΤΕ) υποθετω πως για να χρησιμοποιησω διαφορα προγραμματα θα πρεπει να κανω port forward ωστε να λειτουργουν απροβληματιστα...Επειδη δεν εχω και πολυ μεγαλη ιδεα απο αυτα ομως βρηκα στο www.portforward.com ενα προγραμμα ( το PFConfig) που ισχυριζεται πως το κανει αυτοματα λεγοντας του μονο ποιο προγραμμα θελεις να φτιαξεις...Ειναι αξιοπιστο αυτο ; Ψαχνοντας στο φορουμ δεν βρηκα κατι παρομοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 9, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά πρώτα στα manual του modem-router που σου έστειλαν να δείς να αναφέρει κάτι σχετικό.Καλύτερα να κάνεις και μια βόλτα από το site του κατασκευαστή του για να δεις τί έχει και εκεί, συνήθως είτε έχει ποιό updated manual ή περισσότερα & πληρέστερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Ιανουάριος 9, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 το portforward εχει λιστα με ολα τα ρουτερ.βρες το δικο σου και σου εχει οδηγιες το τι θα κανεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Ν Ιανουάριος 9, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Αν δεις το μοντεμ σου έχει μια λίστα απο τα προγράμματα που θες να κάνειςforward. Το θέμα είναι ότι στη λίστα αυτή δεν θα έχει αυτά που θές εσύ οπότεθα αναγκαστείς να το κάνεις manual. Απλά να θυμάσαι όταν θα κάνειςforward μια θύρα στο μοντεμ ταυτόχρονα να την εξαιρείς και απο το firewallτων windows (αν το έχεις ενεργό βέβαια). Αν χρησιμοποιείς το ίδιο πρόγραμμακαι στα δυο PC θα χρειαστεί να κάνεις forward διαφορετικές θύρες για το καθένα. Αυτό τουλάχιστον θέλει το Speedtouch που έχω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 10, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 ευχαριστω πολύ παιδια...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.