Wizard! Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2008 Η 8800GTS της XFX που έχω, έχει μία είσοδο που υποτίθεται είναι για Vi-Vo και παίρνει ένα τέτοιο καλώδιο: Πως χρησιμοποιείται αυτό? Έβαλα το καλώδιο. Πως βλέπω τι έρχεται στην είσοδο? :...:
xrist Ιανουάριος 9, 2008 #2 Ιανουάριος 9, 2008 Πρέπει να έχεις ένα προγραμμα που κάνει capture η απλά το movie maker από τα windows Bαζεις μια πηγή βίντεο στο rca in (η s-video in) και ανοίγεις το capture video από το πρόγραμμα.
Wizard! Ιανουάριος 9, 2008 Author #3 Ιανουάριος 9, 2008 Σωστά, αλλά δεν πρέπει να έχω και capture device?Η ΑΤΙ έβγαζε ένα device στον Device manager. Η nVidia βγάζει? Δεν έχω προσέξει κάτι...
xrist Ιανουάριος 9, 2008 #4 Ιανουάριος 9, 2008 Και γω χθες πήρα την 8800gt και δεν το έψαξα ακόμη.Αν και δεν το χρειάζομαι γιατί εχω ξεχωριστή κάρτα video Κάποιος που ξέρει ας μας πει.Δοκίμασες να συνδέσεις πηγή? μήπως την βλέπει το πρόγραμμα.
Wizard! Ιανουάριος 9, 2008 Author #6 Ιανουάριος 9, 2008 Αρχική απάντηση από Borg το βελακι στη φοτο το εχει μονο για εξοδο? Όχι, πρέπει να είναι η πάνω πλευρά, γιατί στα άλλα δύο, γράφει ΙN/OUT. Το θέμα είναι όμως, ότι δεν βλέπω κανένα Capture Device στο Device manager
Wizard! Ιανουάριος 10, 2008 Author #7 Ιανουάριος 10, 2008 Τελικά δε βρίσκω πουθενά κάτι που να δίνει αυτή τη δυνατότητα...Το καλώδιο με τι Video-in τι το έχουν τότε?
kallileo Ιανουάριος 10, 2008 #8 Ιανουάριος 10, 2008 Μηπως πρεπει να περασεις τους WDM drivers της Nvidia?Στο cd εγκαταστασης μηπως το εχει?
Wizard! Ιανουάριος 10, 2008 Author #10 Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από kallileo Μηπως πρεπει να περασεις τους WDM drivers της Nvidia? Στο cd εγκαταστασης μηπως το εχει? Τους έχει στο site: http://www.nvidia.com/object/wdm_drivers.html WDM Driver - GeForce 6 and 7 GPUsVersion: 4.13 Release Date: November 23, 2005 Operating System: Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows XP Media Center Edition Όπως βλέπεις, δεν είναι ούτε για σειρά 8, ούτε για Vista...
kallileo Ιανουάριος 10, 2008 #11 Ιανουάριος 10, 2008 I just got a response from Xfxforce and I have been told the Geforce 8 series is not a VIVO card. The s-video is for output to HDTV only. This is a let off considering the card is not VIVO. Now I have to get a TV capture card with video in/video out.http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=22118
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.