Jump to content

Η.Ο.Τ. BrainStorming

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από psiloshac [Σήμερα, στις 08:24]

Θα πεσει μεγαλη μαχη βλεπω...

χε χε χε...

Τους εχεις hipro....

......ΧΑΛΑΡΑ...... :D:p

Αρχική απάντηση από junior-21- [Σήμερα, στις 13:00]

Tι παίζει όμως Γιώργη?

Που ξεφύτρωσαν οι 2 Γερμανοί??

O Joe είναι "σταθερός παίκτης".....Ο Noname ένα μπραφ έκανε και θα σβήσει...... :);)

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 13:12]

καημένη άτι :p :P Πόσους πυκνωτές παραπάνω hipro? έτσι εγκυκλοπεδικά :p

cpu? κάψεεεεεεεε :D

Μπάά........ΔΕΝ γνωρίζεται πλέον η κάρτα απ'αυτά που έχει πάνω της...... :D

Είναι πλέον 1000MHz οι πυρήνες και 1150MHz οι μνήμες ΜΕ ΑΕΡΑ...... :p

Με το Vince όμως τί θα γίνει ? Φαίνεται ότι ήρθε αποφασισμένος πάντως ... Αχ αυτό το άτιμο cpu freq ... :( Το παν πλέον είναι να βρεθεί ένας "killer" cpu ...

Όσο για τον No_name ... Με το κατάλληλο tweaking νομίζω ότι είναι εφικτό το 7.45 secs SPi 1M ... Hipro είσαι σίγουρος ότι ο no_name θα σβήσει ? Γιατί βλέπω, είναι σε φόρμα τις τελευταίες 3 εβδομάδες ... :D

Αρχική απάντηση από hipro5

Μπάά........ΔΕΝ γνωρίζεται πλέον η κάρτα απ'αυτά που έχει πάνω της...... :D

Είναι πλέον 1000MHz οι πυρήνες και 1150MHz οι μνήμες ΜΕ ΑΕΡΑ...... :p

Total Respect για τα mods, είσαι απίστευτος...

Πόσα Watt καίει όμως τώρα ρε συ??? Με το 1200άρι benchάρεις?

Αρχική απάντηση από george_o/c [Χθες, στις 17:22]

Με το Vince όμως τί θα γίνει ? Φαίνεται ότι ήρθε αποφασισμένος πάντως ... Αχ αυτό το άτιμο cpu freq ... :( Το παν πλέον είναι να βρεθεί ένας "killer" cpu ...

Όσο για τον No_name ... Με το κατάλληλο tweaking νομίζω ότι είναι εφικτό το 7.45 secs SPi 1M ... Hipro είσαι σίγουρος ότι ο no_name θα σβήσει ? Γιατί βλέπω, είναι σε φόρμα τις τελευταίες 3 εβδομάδες ... :D

ΔΕΝ αγχώνωμαι γιατί τους έχω με "κάρτες"......ΔΕ θα μπορέσουν να τις ανεβάσουν όσο εγώ, ΜΕΧΡΙ να δημοσιεύσω ΟΛΑ τα Mods (που δε θα το κάνω σύντομα :p )...... :D

Αρχική απάντηση από gznp [Χθες, στις 17:32]

Total Respect για τα mods, είσαι απίστευτος...

Πόσα Watt καίει όμως τώρα ρε συ??? Με το 1200άρι benchάρεις?

......ναι ΜΟΝΟ με το 1200άρη........ΑΤΙ 2900ΧΤ στους 1300MHz έκαστη συν ο τετραπύρηνος στους 5600MHz+......

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer [Σήμερα, στις 20:51]

Καλα ο father-george εχει ξεφυγει λεμε ... τι ρολογια ειναι αυτα ρε τρελε? RESPECT! :flex:

......ναι η αλήθεια είναι ότι το ζορίζω λίγο γιατί δεν έχω καλή CPU (σε σχέση με τους άλλους) και το παλεύω με τις κάρτες...... ;):p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.