bezdim Ιανουάριος 8, 2008 #21 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa μιλας σοβαρα τωρα; Ναι, γιατί?
hayabusa Ιανουάριος 8, 2008 #22 Ιανουάριος 8, 2008 τοτε εχω την εντυπωση πως ειναι καλυτερα να μην το βαλεις μεσα στην βαλιτσα...δεν ξερω αν εχεις ει πως μεταχειριζονται τις βαλιτσες (ακομα και αυτες που γραφουν fragile ) οι υπαλληλοι των αεροδρομιων αλλα εγω την μοναδικη φορα που ετυχε να δω (να τις ξεφορτωνουν απο το αεροπλανο) ενιωσα πολυ τυχερος που ειχα μεσα μονο ρουχα...
bezdim Ιανουάριος 8, 2008 #23 Ιανουάριος 8, 2008 Κοίτα. Κακή μεταχείρηση=καραδασμοί. Μέσα στον υπολογιστή όπου υπάρχει κενό θα βάλω αεροπλάστ (σήμερα το έμαθα ) και έτσι σκοπεύω να "βουλώσω" και να "στριμώξω" όλο το εσωτερικό, έτσι ώστε να απορροφούνται οι κραδασμοί που μπορεί να σπάσουν κάτι. Όπως και να 'χει ο υπολογιστής πρέπει πάση θυσία να φτάσει εκεί πανώ...
hayabusa Ιανουάριος 8, 2008 #24 Ιανουάριος 8, 2008 τοτε τυλιξε το και απ'εξω με αεοπλαστ(και εγω σημερα εμαθα πως λεγεται)/ρικοφον για να αποροφησουν τιποτα γιατι αλλιως θα νιωσεις τη χαρα της συναρμολογησης ...
bezdim Ιανουάριος 8, 2008 #25 Ιανουάριος 8, 2008 Από έξω εννοείται πως θα υπάρχουν αρκετά ρούχα έτοιμα να θυσιαστούν για να σώσουν το pc καθώς και ένα περιτύλιγμα.
hayabusa Ιανουάριος 8, 2008 #26 Ιανουάριος 8, 2008 τοτε ισως κατι να γινει...παντως επιμενω να το τυλιξεις και απ'εξω με ρικοφον (οχι απο το αλλο) για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...(δεν ειναι να παιζεις με κατι τετοια...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.