Jump to content

Μεταφορα H/Y

eleni

Recommended Posts

τοτε εχω την εντυπωση πως ειναι καλυτερα να μην το βαλεις μεσα στην βαλιτσα...δεν ξερω αν εχεις ει πως μεταχειριζονται τις βαλιτσες (ακομα και αυτες που γραφουν fragile ) οι υπαλληλοι των αεροδρομιων αλλα εγω την μοναδικη φορα που ετυχε να δω (να τις ξεφορτωνουν απο το αεροπλανο) ενιωσα πολυ τυχερος που ειχα μεσα μονο ρουχα...

Κοίτα.

Κακή μεταχείρηση=καραδασμοί. Μέσα στον υπολογιστή όπου υπάρχει κενό θα βάλω αεροπλάστ (σήμερα το έμαθα :p ) και έτσι σκοπεύω να "βουλώσω" και να "στριμώξω" όλο το εσωτερικό, έτσι ώστε να απορροφούνται οι κραδασμοί που μπορεί να σπάσουν κάτι.

Όπως και να 'χει ο υπολογιστής πρέπει πάση θυσία να φτάσει εκεί πανώ...

τοτε τυλιξε το και απ'εξω με αεοπλαστ(και εγω σημερα εμαθα πως λεγεται)/ρικοφον για να αποροφησουν τιποτα γιατι αλλιως θα νιωσεις τη χαρα της συναρμολογησης ...:D

Από έξω εννοείται πως θα υπάρχουν αρκετά ρούχα έτοιμα να θυσιαστούν για να σώσουν το pc καθώς και ένα περιτύλιγμα.

τοτε ισως κατι να γινει...παντως επιμενω να το τυλιξεις και απ'εξω με ρικοφον (οχι απο το αλλο) για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...(δεν ειναι να παιζεις με κατι τετοια...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.