eleni Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 Kαλησπερα, θελω να μεταφερω το tower απο Αθηνα Βολο, αλλα αμαξι δεν υπαρχει διαθεσιμο. Σκεφτηκα να το πακεταρω στο χαρτινο κουτι του (χωρις τα φελιζολ γιατι τα πεταξα) και να το στειλω Βολο με ΚΤΕΛ. Υπαρχει πιθανοτητα να προκληθει καποια βλαβη στο πσ επειδη θα βρισκετε στο χωρο αποσκευων ενος λεωφορειου? Φυσικα θα πω στον υπευθυνο να τον τοποθετησει οσο ποιο στερεα γινεται και ορθιο.Ευχαριστω εκ των προτερων,Ελενη.
ShadowRunner Ιανουάριος 8, 2008 #2 Ιανουάριος 8, 2008 Καλό είναι Λενιό να υπάρχουν ή να βρεις φελιζολ... σίγουρα θα χτυπήσει. Επίσης πιστεύω πως καλύτερα είναι να το βάλεις να κάθεται και όχι όρθιο.
DJD Ιανουάριος 8, 2008 #3 Ιανουάριος 8, 2008 Να πας και να πάρεις εκείνο το υλικό που έχει τις φουσκάλες και δεν ξέρω πως ονομάζεται.. θα το τυλίξεις 4-5 φορές, θα το βάλεις στην κούτα και μετά θα το βάλεις στο κτελ αφού έχεις κολλήσει καμιά 10αριά αυτοκόλλητα ΕΥΘΡΑΣΤΟ πάνω. Αν το στείλεις απλά σε μια χάρτινη κούτα το λιγότερο να γυρίσεις με χτυπημένο δίσκο.
jpavly Ιανουάριος 8, 2008 #4 Ιανουάριος 8, 2008 Αναζήτηση: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=45124&highlight=%CC%E5%F4%E1%F6%EF%F1%DC με τόνο στο "ά" Αρχική απάντηση από DJD Να πας και να πάρεις εκείνο το υλικό που έχει τις φουσκάλες και δεν ξέρω πως ονομάζεται.. θα το τυλίξεις 4-5 φορές, θα το βάλεις στην κούτα και μετά θα το βάλεις στο κτελ αφού έχεις κολλήσει καμιά 10αριά αυτοκόλλητα ΕΥΘΡΑΣΤΟ πάνω. Αν το στείλεις απλά σε μια χάρτινη κούτα το λιγότερο να γυρίσεις με χτυπημένο δίσκο. Bubblewrap λέγεται, ότι καλύτερο, τύλιξε το 5-6 φορές με ένα τέτοιο.
DJD Ιανουάριος 8, 2008 #5 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από jpavlyBubblewrap λέγεται, Να μου βρεις πως λέγεται στα ελληνικά και να αφήσεις τις εξυπνάδες! :fist:
hayabusa Ιανουάριος 8, 2008 #6 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από DJD Να πας και να πάρεις εκείνο το υλικό που έχει τις φουσκάλες και δεν ξέρω πως ονομάζεται.. θα το τυλίξεις 4-5 φορές, θα το βάλεις στην κούτα και μετά θα το βάλεις στο κτελ αφού έχεις κολλήσει καμιά 10αριά αυτοκόλλητα ΕΥΘΡΑΣΤΟ πάνω. Αν το στείλεις απλά σε μια χάρτινη κούτα το λιγότερο να γυρίσεις με χτυπημένο δίσκο. rikofon το λενε και το εχουν ολα τα καταστηματα τυπου πρακτικερ...καλο θα ηταν να περασεις και μια "στρωση" τον δισκο ξεχωριστα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....
DJD Ιανουάριος 8, 2008 #7 Ιανουάριος 8, 2008 Όχι ρε συ, το rikofon είναι ηχομονωτικό και πανάκριβο. Αυτό το υλικό λέω εγώ:
eleni Ιανουάριος 8, 2008 Author #8 Ιανουάριος 8, 2008 Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις . Θα το τυλιξω με φουσκακια θα το τοποθετησω οριζοντια και ο Θεος βοηθος...
hayabusa Ιανουάριος 8, 2008 #9 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από DJD Όχι ρε συ, το rikofon είναι ηχομονωτικό και πανάκριβο. Αυτό το υλικό λέω εγώ: α, καταλαβα....ουε εγω ξερω πως το λενε αυτο... Noμιζω ομως οτι το ρικοφον θα κανει καλυτερη δουλεια γιατι απορροφαει πολυ καλυτερα τους κραδασμους (ηχομονωτικο)... PS: Δεν ειναι και ιδιαιτερα ακριβο( τουλαχιστον δεν ηταν την τελευταια φορα που αγορασα)
bezdim Ιανουάριος 8, 2008 #10 Ιανουάριος 8, 2008 Αμπαλάζ λέγεται παιδιά, αμπαλάζ...Εξ ού και το ρήμα "αμπαλάρω".
DJD Ιανουάριος 8, 2008 #11 Ιανουάριος 8, 2008 Αμπαλάζ είναι κάθε είδους περιτύλιγμα. Και το αμπαλάρω σε λαϊκή σημαίνει τυλίγω.
tassoss Ιανουάριος 8, 2008 #12 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 15:36] Να μου βρεις πως λέγεται στα ελληνικά και να αφήσεις τις εξυπνάδες! :fist: αεροπλαστ
DJD Ιανουάριος 8, 2008 #13 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από tassoss αεροπλαστ Ωραίος Αν και το αεροπλαστ δεν ακούγεται και πολύ ελληνικό
bezdim Ιανουάριος 8, 2008 #14 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από DJD Αμπαλάζ είναι κάθε είδους περιτύλιγμα. Και το αμπαλάρω σε λαϊκή σημαίνει τυλίγω. Εγώ πάντως όποτε πήγαινα σε μαγαζί με καλύμματα και έλεγα "αμπάλαζ" αυτό το bubblewrap μου δίνανε. Και εγώ σαν αμπαλάζ το ήξερα. Τι να πώ, έχει πέσει μπόλικο στα χέρια μου και πάντα αμπαλάζ το ήξερα. Στα γαλλικά πάντως είναι papier bulle (η όρεξη μου άνοιξε). Οπότε έχεις δίκιο, αμπαλάζ είναι μια γενικότερη έννοια .
def Ιανουάριος 8, 2008 #15 Ιανουάριος 8, 2008 το καλυτερο απο ολα ειναι να του κοψεις ενα εισητηριο και να τον βαλεις στα καθησματα σαν να ειναι ταξιδιωτης για σιγουρια πιασε γαλαρια
dpolal Ιανουάριος 8, 2008 #16 Ιανουάριος 8, 2008 εγώ τόσα χρόνια πάντως όταν το περιγράφω το αναφέρω σαν: «το πλαστικό με τα φουσκαλάκια που κάνουν τσίκι τσίκι...» :)
bezdim Ιανουάριος 8, 2008 #17 Ιανουάριος 8, 2008 Παιδιά παρακαλώ τη βοήθεια σας! Αύριο φεύγω για Αγγλία με το αεροπλάνο. Θα πάρω στη βαλίτσα μου αυτό το κουτί: Θα βγάλω τον σκληρό δίσκο, και θα τον κουβαλάω μαζί μου. Τι άλλο θα πρέπει να προσέξω για να φτάσει σώος ο υπολογιστής εκεί? (δεν έχω άλλον)
JaguarOne Ιανουάριος 8, 2008 #18 Ιανουάριος 8, 2008 ίσως φυσαλίδoπερικάλυμμα? (με βοήθεια απο το βαβελόψαρο)
DJD Ιανουάριος 8, 2008 #19 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από JaguarOne ίσως φυσαλίδoπερικάλυμμα? (με βοήθεια απο το βαβελόψαρο) :rofl: Πετυχημένο
hayabusa Ιανουάριος 8, 2008 #20 Ιανουάριος 8, 2008 Αρχική απάντηση από bezdim Παιδιά παρακαλώ τη βοήθεια σας! Αύριο φεύγω για Αγγλία με το αεροπλάνο. Θα πάρω στη βαλίτσα μου αυτό το κουτί: Θα βγάλω τον σκληρό δίσκο, και θα τον κουβαλάω μαζί μου. Τι άλλο θα πρέπει να προσέξω για να φτάσει σώος ο υπολογιστής εκεί? (δεν έχω άλλον) μιλας σοβαρα τωρα;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.