Jump to content

Μεταφορα H/Y

eleni

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπερα, θελω να μεταφερω το tower απο Αθηνα Βολο, αλλα αμαξι δεν υπαρχει διαθεσιμο.

Σκεφτηκα να το πακεταρω στο χαρτινο κουτι του (χωρις τα φελιζολ γιατι τα πεταξα) και να το στειλω Βολο με ΚΤΕΛ. Υπαρχει πιθανοτητα να προκληθει καποια βλαβη στο πσ επειδη θα βρισκετε στο χωρο αποσκευων ενος λεωφορειου?

Φυσικα θα πω στον υπευθυνο να τον τοποθετησει οσο ποιο στερεα γινεται και ορθιο.

Ευχαριστω εκ των προτερων,

Ελενη.

Καλό είναι Λενιό να υπάρχουν ή να βρεις φελιζολ... σίγουρα θα χτυπήσει. Επίσης πιστεύω πως καλύτερα είναι να το βάλεις να κάθεται και όχι όρθιο.

Να πας και να πάρεις εκείνο το υλικό που έχει τις φουσκάλες και δεν ξέρω πως ονομάζεται.. θα το τυλίξεις 4-5 φορές, θα το βάλεις στην κούτα και μετά θα το βάλεις στο κτελ αφού έχεις κολλήσει καμιά 10αριά αυτοκόλλητα ΕΥΘΡΑΣΤΟ πάνω. Αν το στείλεις απλά σε μια χάρτινη κούτα το λιγότερο να γυρίσεις με χτυπημένο δίσκο.

Αναζήτηση: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=45124&highlight=%CC%E5%F4%E1%F6%EF%F1%DC

με τόνο στο "ά" :p

Αρχική απάντηση από DJD

Να πας και να πάρεις εκείνο το υλικό που έχει τις φουσκάλες και δεν ξέρω πως ονομάζεται.. θα το τυλίξεις 4-5 φορές, θα το βάλεις στην κούτα και μετά θα το βάλεις στο κτελ αφού έχεις κολλήσει καμιά 10αριά αυτοκόλλητα ΕΥΘΡΑΣΤΟ πάνω. Αν το στείλεις απλά σε μια χάρτινη κούτα το λιγότερο να γυρίσεις με χτυπημένο δίσκο.

Bubblewrap λέγεται, ότι καλύτερο, τύλιξε το 5-6 φορές με ένα τέτοιο.

Αρχική απάντηση από jpavly

Bubblewrap λέγεται,

Να μου βρεις πως λέγεται στα ελληνικά και να αφήσεις τις εξυπνάδες! :fist:

Αρχική απάντηση από DJD

rikofon το λενε και το εχουν ολα τα καταστηματα τυπου πρακτικερ...καλο θα ηταν να περασεις και μια "στρωση" τον δισκο ξεχωριστα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο....

Όχι ρε συ, το rikofon είναι ηχομονωτικό και πανάκριβο. Αυτό το υλικό λέω εγώ:

Bubble%20wrap.jpg

Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις :). Θα το τυλιξω με φουσκακια θα το τοποθετησω οριζοντια και ο Θεος βοηθος...

Αρχική απάντηση από DJD

Όχι ρε συ, το rikofon είναι ηχομονωτικό και πανάκριβο. Αυτό το υλικό λέω εγώ:

α, καταλαβα....ουε εγω ξερω πως το λενε αυτο...:D

Noμιζω ομως οτι το ρικοφον θα κανει καλυτερη δουλεια γιατι απορροφαει πολυ καλυτερα τους κραδασμους (ηχομονωτικο)...

PS: Δεν ειναι και ιδιαιτερα ακριβο( τουλαχιστον δεν ηταν την τελευταια φορα που αγορασα)

Αμπαλάζ είναι κάθε είδους περιτύλιγμα. Και το αμπαλάρω σε λαϊκή σημαίνει τυλίγω.

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 15:36]

Να μου βρεις πως λέγεται στα ελληνικά και να αφήσεις τις εξυπνάδες! :fist:

αεροπλαστ

Αρχική απάντηση από tassoss

αεροπλαστ

Ωραίος :T: Αν και το αεροπλαστ δεν ακούγεται και πολύ ελληνικό :hehe:

Αρχική απάντηση από DJD

Αμπαλάζ είναι κάθε είδους περιτύλιγμα. Και το αμπαλάρω σε λαϊκή σημαίνει τυλίγω.

Εγώ πάντως όποτε πήγαινα σε μαγαζί με καλύμματα και έλεγα "αμπάλαζ" αυτό το bubblewrap μου δίνανε. Και εγώ σαν αμπαλάζ το ήξερα.

Τι να πώ, έχει πέσει μπόλικο στα χέρια μου και πάντα αμπαλάζ το ήξερα.

Στα γαλλικά πάντως είναι papier bulle (η όρεξη μου άνοιξε). Οπότε έχεις δίκιο, αμπαλάζ είναι μια γενικότερη έννοια :T: .

το καλυτερο απο ολα ειναι να του κοψεις ενα εισητηριο και να τον βαλεις στα καθησματα σαν να ειναι ταξιδιωτης για σιγουρια πιασε γαλαρια:hehe:

εγώ τόσα χρόνια πάντως όταν το περιγράφω το αναφέρω σαν:

«το πλαστικό με τα φουσκαλάκια που κάνουν τσίκι τσίκι...» :):):)

Παιδιά παρακαλώ τη βοήθεια σας!

Αύριο φεύγω για Αγγλία με το αεροπλάνο. Θα πάρω στη βαλίτσα μου αυτό το κουτί:

03_swa_angleview_160.gif

Θα βγάλω τον σκληρό δίσκο, και θα τον κουβαλάω μαζί μου. Τι άλλο θα πρέπει να προσέξω για να φτάσει σώος ο υπολογιστής εκεί? (δεν έχω άλλον)

Αρχική απάντηση από JaguarOne

ίσως φυσαλίδoπερικάλυμμα? (με βοήθεια απο το βαβελόψαρο)

:rofl: :rofl: Πετυχημένο :hehe:

Αρχική απάντηση από bezdim

Παιδιά παρακαλώ τη βοήθεια σας!

Αύριο φεύγω για Αγγλία με το αεροπλάνο. Θα πάρω στη βαλίτσα μου αυτό το κουτί:

03_swa_angleview_160.gif

Θα βγάλω τον σκληρό δίσκο, και θα τον κουβαλάω μαζί μου. Τι άλλο θα πρέπει να προσέξω για να φτάσει σώος ο υπολογιστής εκεί? (δεν έχω άλλον)

μιλας σοβαρα τωρα; :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.