Jump to content

Vista+Ubuntu DUAL σε XP+UBUNTU προβλημα.

Snips

Recommended Posts

Λοιπόν έχω vista+ubuntu Dual boot. Επειδή όμως τα vista μου κάνουν πολλά και διάφορα λέω να ξαναβάλω τα XP. Όταν πάω όμως για εγκατάσταση δεν αναγνωρίζει κανένα υπάρχον partition. Τα vista είναι στ πρώτο (NTFS ) partition του ενός και μοναδικού δίσκου. Και κατά συνέπεια το ubuntu στο υπόλοιπο μέρος του δίκσου;

Καμιά βοήθεια;

Δεν του φτιάχνεις χώρο με το gparted live cd και μετά να το εγκαταστήσεις εκεί?Μπορείς να διαγράψεις και το partition των vista με αυτό το εργαλείο.Το θέμα είναι ότι μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να κάνεις και επιδιόρθωση του grub για να δει το ubuntu.

τελικά απο ότι κατάλαβα θέλει sata drivers κατά την εγκατάσταση, γι αυτό δεν βλέπει τον σκηρό. Τους έχω σε cd (ΑΤΙ xpress200M) και δεν διαθέτει floppy ο υπολογιστής.! Όταν λέει για raid ή sata drivers πατάω F6 αλλά δεν κάνει τίποτα. Πως θα συνεχίσει η εγκατάσταση ρε παιδιά;

EDIT

Ας το βάλει κάποιος το θέμα στην ενότητα των WINDOWS παρακαλώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.