Eaglenik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 Αγαπητοι Labites, Πριν λιγες μερες αγορασα μια Sapphire 3870 απο Πλαισιο και την εβαλα πανω στην MSI P35 Platinum. Ανοιγω το PC βρισκει κανονικα την καρτα. Για αυτους που εχουν βαλει Ατι θα γνοριζουν οτι οταν την βαζεις κανει 2 install, ενα στο detect hardware και ενα στον CCatalyst. Τωρα το προβλημα μου. Για overclock του CPU χρησιμοποιω το utility της MSI Dual Core Center ετσι ωστε να αυξωμιωνω το overclock καθως και να βλεπω Info οπως θερμοκρασια και volts. Ο Catalyst και το MSI Dual Core Center χρισιμοποιουν NetFrameWork 2 το οποιο εχω εγκατιστημενο και αναβαθμισμενο με NetFrameWork SP1. Μετα το πρωτο install δλδ μετα το install του hardware στα windows το utility της msi λειτουργει κανονικα. Μολις βαζω και Catalyst επανω μου βγαζει "Dont Sent" το utility της Msi. Κανεις καμια ιδεα ??? Εγκατεστισα ξανα το Netframework αλλα τιποτα. To msi dual core center crasharei οταν φοραω τον Catalyst. Στο site της MSi λεει αυτο για το utility. Αλλα νομιζω οτι αυτο αναφερεται για linux If you are using an ATI graphic card, you must install ver. 8.41 driver and its additional applications to make Dual CoreCenter works normally. It is better to use recommended installation while installing an ATI VGA driver. Link Επισης κατι αλο. Εβαλα τον Catalyst να κανει autooverclock για να δω τα limits της καρτας και εφτασε στον Core 872. Νομιζα οτι με default bios εχει overvolt στα 862. Αυτο σημαινει οτι φοραω new bios ???? Ευχαριστο ολους εκ τον προτερον Υ.Γ. Για overclock εχω τωρα το CoreCellChip της μητρικης ειναι το ιδιο πραμα με το utility απλα μεσα απο bios.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.