Jump to content

ψαχνω αυτην-->Gigabyte GA-MA770-DS3

cabdik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

μηπως μπορει να μου πει κανεις που μπορω να βρω αυτη τη μητρικη ρε παιδια?

Gigabyte GA-MA770-DS3. ελλαδα ψαχνω και δεν την βλεπω πουθενα. ουτε πλαισιο, ουτε e-shop, ουτε καπου αλλου. για βοηθηστε λιγο!!

Δεν την βρησκω πουθενα φιλε. Γιατι δεν πας ομως για Gigabyte GA-MA790X-DS4 AMD 790X, ή Gigabyte GA-MA790FX-DS5 AMD 790FX ή ακομα Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 AMD 790FX ?

Αυτες ξερω που να τις βρεις.

αυτες τις βρισκω και εγω. απλα επειδη δεν με ενδιαφερει το crossfire και το 790 ειναι ακριβοτερο, δεν βλεπω το λογο να δωσω 180 ευρω, αφου με 80-90 κανω τη δουλεια μου. και ψαχνω την συγκεκριμενη με αυτο το chipset(770) γιατι απο οσες κυκλοφορουν ειναι η πιο καλοεξοπλισμενη.

Αρχική απάντηση από cabdik

αυτες τις βρισκω και εγω. απλα επειδη δεν με ενδιαφερει το crossfire και το 790 ειναι ακριβοτερο, δεν βλεπω το λογο να δωσω 180 ευρω, αφου με 80-90 κανω τη δουλεια μου. και ψαχνω την συγκεκριμενη με αυτο το chipset(770) γιατι απο οσες κυκλοφορουν ειναι η πιο καλοεξοπλισμενη.

τελικα βρηκες τιποτα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.