Jump to content

24 inch suggestion

icy20

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από icy20

Επισης στο αλλο θεμα με το hardshop πηρα την lg τηλεφωνο και μου ειπαν οτι αν τις φερνει μονος του ΔΕΝ τις καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπεια!!!!Αρα μαλλον βλεπω να κλαιει κοσμος αν τους παθει κατι.

Αν τις φέρνει νόμιμα από Ευρώπη,σαφώς και τις καλύπτει. (δες το ποστ μου πιο πάνω)

*bump*

"επαρκη" response times,οσο πιο λιγο backlight Bleeding,σχετικα καλα χρωματα,pivot(προαιρετικα), λιγοτερης σημασιας οι γωνιες.

πολυ σηματικο η τιμη.

ποια ειναι η καλυτερη προταση με αυτα τα "Χαρακτηριστικα"?

Νομίζω ότι η οθόνη που τα έχει όλα αυτά είναι η LG L246WP με P-MVA panel που έιναι λίγο κάτω από τα 700. Δυστυχώς δεν την βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα.

Προσοχή μην την μπερδέψεις με την L246WH-BN που έχει το Πλαίσιο η οποία έχει TN panel.

Αρχική απάντηση από godslayer

Προσοχή μην την μπερδέψεις με την L246WH-BN που έχει το Πλαίσιο η οποία έχει TN panel.

Και την οποία πήρε φίλος πρόσφατα με μόνο κριτήριο τιμή/ίντσα και ενώ εκείνου του φαίνεται μιά χαρά, εγώ δε θα την έβαζα ούτε για 2η... :TD:

’μα είναι ευχαριστημένος ο φίλος σου τότε εμάς μας περισσεύει. Με κριτήριο το "τιμή/ίντσα" είναι πολύ καλή περίπτωση. Από εκεί και πέρα σταματάς να πληρώνεις μόνο ίντσες, αλλά gamut χρωμάτων, αντίθεση, γωνία θέασης κλπ κλπ

Αρχική απάντηση από godslayer

Νομίζω ότι η οθόνη που τα έχει όλα αυτά είναι η LG L246WP με P-MVA panel που έιναι λίγο κάτω από τα 700. Δυστυχώς δεν την βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα.

Η 246WP είναι το αντίστοιχο μοντέλο της 245WP που αρχικά κυκλοφορούσε Αμερική.

Τώρα δεν ξέρω αν την έφεραν και Ευρώπη.

Πάντως,οι διαφορές είναι στην τοποθέτηση των κουμπιών και του power led.

με αυτα :"επαρκη" response times,οσο πιο λιγο backlight Bleeding,σχετικα καλα χρωματα,ρυθμιση υψους, λιγοτερης σημασιας οι γωνιες.

++++πολυ σημαντικο ++++οσο καλυτερο downscale σε αναλυσεις.

ποια ειναι η καλυτερη προταση με αυτα τα "Χαρακτηριστικα" απο τις εξης:

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=2065&catid=16

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=8904&catid=16

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=8347&catid=16

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=7331&catid=16

ναι και για για 245 το ψηνω αλλα ας ακουσω και καμια δευτερη αποψη.(και 3η και τεταρτη κλπ)

Οι οθόνες που έχεις στα links είναι όλες με TN panel. Μόνο στο response time υπερτερούν συγκριτικά με τις MVA, PVA, S-PVA και αυτό δεν είναι ιδιαίτερα αισθητό πια ειδικά συγκριτικά με τις S-PVA. Δυστυχώς σε όλες τις TN το backlight Bleeding είναι έντονο και το μαύρο όχι και τόσο μαύρο. Χθες είχα πάει στο Πλαίσιο και κοιτούσα 3-4 24άρες που είχε. Έκανε έντονη διαφορά στην ποιότητα εικόνας. Οι pva ξεχώριζαν χωρίς καν να τις ψηρίσεις.

Δική σου η απόφαση βέβαια... Αν θες οθόνη αποκλειστικά για games και σε απασχολεί περισσότερο το response time τότε ειδανικές είναι οι 22άρες με 2ms...και αρκετά πιο κάτω

Αρχική απάντηση από godslayer [Σήμερα, στις 18:09]

Οι οθόνες που έχεις στα links είναι όλες με TN panel. Μόνο στο response time υπερτερούν συγκριτικά με τις MVA, PVA, S-PVA και αυτό δεν είναι ιδιαίτερα αισθητό πια ειδικά συγκριτικά με τις S-PVA. Δυστυχώς σε όλες τις TN το backlight Bleeding είναι έντονο και το μαύρο όχι και τόσο μαύρο. Χθες είχα πάει στο Πλαίσιο και κοιτούσα 3-4 24άρες που είχε. Έκανε έντονη διαφορά στην ποιότητα εικόνας. Οι pva ξεχώριζαν χωρίς καν να τις ψηρίσεις.

Δική σου η απόφαση βέβαια... Αν θες οθόνη αποκλειστικά για games και σε απασχολεί περισσότερο το response time τότε ειδανικές είναι οι 22άρες με 2ms...και αρκετά πιο κάτω

η κυρια χρηση ειναι για ταινιες/σειρες,γραφιστικα(ερασιτεχνικα παντοτε αλλα δουλευω πολλα πραγματα ειδικα σε photoshop) και μετα ερχεται το γκεημιγκ -που παιζω συγκεκριμενους τιτλους και οχι φανατικα.-

και επειδη το συστημα μου ΔΕΝ θα παιξει σωστα παιχνιδι σε default αναλυση των 24,"ψαχνομαι" για καλυτερο downscale σε μικροτερες αναλυσεις.

αρα λες ΚΑΙ εσυ 245,ετσι?:whistling

Ψιλο off-topic αλλα να πω, ειχα παρει την Samsgun 245B και αποδειχτηκε πολυ πατατα. Την πηγα πισω και πηρα την L246WH. Δεν εχω παρατηρησει κατι παραξενο σε σχεση με την ποιοτητα των χρωματων και ειδκα στο μαυρο. Μια χαρα μου φαινεται το μαυρο. Οσο για HD ταινιες, και αυτες το ιδιο, μια χαρα φαινονται.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.