Jump to content

24 inch suggestion

icy20

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από icy20 [Σήμερα, στις 08:33]

Το hardshop οι LG που εχει καλυπτονται ομως απο την ελληνικη αντιπροσωπεια?Εχει δοκιμασει κανεις?Γενικα οπως καταλαβαινετε δεν πολυθελω να παρω απο εξωτερικο οθονη...και οσον αφορα τις αλλες καλες ειναι αλλα πολυ ακριβες!Οχι και 800 ευρω για οθονη

Ναι την πήρα εγώ από κει με 6 μήνες εγγύηση που την δίνει όμως το κατάστημα και όχι η αντιπροσωπεία

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Εχει σκεφτει κανεις τι θα γινει αν κλεισει το hardshop?Δεν ειναι καθολου δυσκολο για online καταστημα!!!Mετα μενεις χωρις εγγυηση?

Αρχική απάντηση από icy20

Εχει σκεφτει κανεις τι θα γινει αν κλεισει το hardshop?Δεν ειναι καθολου δυσκολο για online καταστημα!!!Mετα μενεις χωρις εγγυηση?

Kανονική εγγύηση αντιπροσωπείας έχει.Η δικιά μου σφραγισμένη με ταινία της LG ήταν και είχε μέσα το βιβλιαράκι για την εγγύηση..:)

Ωστόσο αν πάρεις 0 pixel για 6 μήνες,αυτή παρέχεται μέσω του καταστήματος.

πανω που ήμουν έτοιμος να την χτηπήσω.. χτήπησα το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν την έπερνα νωρίτερα..:cry: στο hardshop πήγε 630 ευρω:eek:

μάλλον τώρα θα πάω για την hp2408h..

:cry:

Εγω παντως δεν το βλεπω πολυ πιθανο να καλυπτεται απο την ελληνικη lg εφοσον δεν τις παιρνουν τις οθονες απο αυτη αλλα τις φερνουν μονοι τους!

Αρχική απάντηση από icy20

Εγω παντως δεν το βλεπω πολυ πιθανο να καλυπτεται απο την ελληνικη lg εφοσον δεν τις παιρνουν τις οθονες απο αυτη αλλα τις φερνουν μονοι τους!

H εγγύηση είναι πανευρωπα'ι'κή ;)

imgqz0.th.jpg img0001bs1.th.jpg

καλησπέρα σας,

να ρωτήσω και κάτι .. έχω την geforce 8400gs οπού έχει vga και dvi(με υποστήριξη hdcp). ειμαι μεταξύ της hp2408 και hp2408h οπού η διαφορά τους είναι πως στην μία εχει dvi ενω η αλλη hdmi.. ποια είναι η ουστιαστική διαφορά? ξέρω πως περνάει ψηφιακός ήχος απο το hdmi αλλα πρακτικά πως θα δω διαφορα με ηχεία creative t6060 5.1 ?

ευχαριστώ!:)

αχα!κατάλαβα!δλδ ψιλό άχρηστο..

δν ξέρω αν η lg σου εχει ηχεια.. αλλα εσύ ακούς μεγάλη διαφορά οταν την συνδέεις με hdmi και ήχο απο την οθόνη?

εγω πάντως που έχω την 246WH με το TN σε HDMI το μόνο που δεν μου αρέσει ειναι το βαθος χρώματος αλλα και πάλι τις περισσότερες φορές πρεπει να το προσεξεις πολυ για να το καταλάβεις. Ούτε στην απόκλιση του μαυρου ούτε στις γωνίες θέασης βλέπω πρόβλημα που λένε για τα αρνητικά των ΤΝ panel με τα υπολοιπα και αναρωτιέμαι τελικά στο μάτι σε καθημερινή χρήση πόσο εμφανές ειναι οι διαφορες με τα υπόλοιπα πανελ? ειναι άμεσα στο ματι? ή πρεπει να κάτσεις και να παρατηρήσεις να συγκρίνεις και τρεχα γύρευε? Δεν υποτιμώ την ανωτερότητα των αλλων πάνελ απλά αναρωτιέμαι οι διαφορες ειναι τόσο εμφανείς?

Εχοντας μια 22αρα LG TN και μια 19αρα acer p-mva μπορω να σου πω οτι στο μαυρο και στις γωνιες υπαρχει αισθητη διαφορα..........

αν τις βάλεις δίπλα δίπλα και τις συγκρίνεις σίγουρα υπάρχει διάφορα. ’ντε δεν σου λεω για τις γωνίες αλλα οταν δουλευεις στο ΤΝ λες "αμαν δεν δειχνει καλα τις αποχρώσεις του μαυρου?" ή "τις δείχνει χάλια?" μου φαίνεται περα για περα υπερβολικό κατι τετοιο.

Λεω πολυ απλα οτι το μαυρο της acer ήταν πολυ καλυτερο και δεν ειχε backlight bleeding.......

Και δεν τις εβαλα πλαι πλαι για να το παρατηρησω.......

Πάντως οι γωνιες και το backlight bleeding υπαρχουν και ειναι αισθητα.......

• 2 weeks later...

Γεια χαρά σε όλους. Για να μην δημιουργώ νέο θέμα θα συνεχίσω εδώ.

Ψάχνομαι για monitor 24'' και έχω απελπιστεί. Μετά από 2 μήνες περίπου ψάξιμο, αναγνώσεις review, συγκριτικά, γνώμες στα forums κλπ κλπ έχω καταλήξει σε μερικές, οι οποίες είναι του χιλιάρικου. Μερικά παιδιά από εδώ ήδη χαίρονται κάποιες από αυτές.

Eizo S2411W Samsung S-PVA LTM240M2 -- 1100

Eizo S2431W Samsung S-PVA LTM240M2 -- 1000

Samsung 245T Samsung S-PVA LTM240M2 -- 950-1000

Benq FP241W / Z AU Optronics P-MVA M240UW01 -- 970 / 1400

Dell 2407WFP / HC Samsung S-PVA LTM240M2 / S-PVA LTM240CS01 -- 910(HC)

Dell 2408WFP ??? -- Λογικά πάνω 1000 αλλά θα αργήσει

Οι τιμές είναι όλες από Ελλάδα.

Εκτός από την ποιότητα εικόνας και χαρακτηριστικά έχω και το κόλλημα του design...

H Eizo S2411W (κοστίζει 1100) ίσως να είναι η καλύτερη ποιοτικά (με ελάχιστες στα περισσότερα σημεία διαφορές) και η Dell είναι άπιαστη στο design. Ανάμεσά τους είναι οι υπόλοιπες (S2431w, 245T, FP241W) -- Προσωπική άποψη.

Τέλος να τονίσω ότι από αυτές μόνο η Benq FP241W δεν έχει 1:1 Pixel Mapping (η Benq FP241Wz έχει)

Είμαι σε τέτοια κατάσταση που άμα μου τις είχανε μπροστά μου και μου λέγανε διάλεξε και πάρε μία στο τσάμπα πραγματικά θα το σκεφτόμουν.

Ίσως αυτή που με έχει κερδίσει λίγο παραπάνω να είναι η Benq FP241WZ (χαρακτηριστικά, δυνατότητες, ποιότητα, design) αλλά μου φαίνονται πολλά τα 1400...από εξωτερικό μόνο για καλύτερη τιμή.

Έχοντας δει την S2411W και την HD2441W πρόσφατα, σε σύγκριση με τη δικιά μου (S2431W), ποιοτικά είναι πάνω κάτω ίδιες. Μιλάμε για τόσο ελάχιστες διαφορές που θες μηχανήματα για να τις προσέξεις.

Πολύ καλή εικόνα, με έχει αφήσει αρκετά ικανοποιημένο. Θεωρώ πως η 2431 είναι η καλύτερη αγορά μεταξύ των τριών.

Samsung 245T - έξω λένε ότι σπέρνει. Δεν την έχω δει, αλλά αφού με τα ίδια λεφτά παίρνεις ΕΙΖΟ...ξέρεις πως πάει ;)

Dell...πολλοί λένε όχι το HC. Αν το βρεις Αγγλία με ~600Ε τσίμπα το, θα έλεγα εγώ. Η καινούρια τώρα...όπως και η Samsung. Και καλή να είναι, πάρε ΕΙΖΟ.

Αν δε σε ενοχλεί ο κόκκος που αυξάνεται, τσέκαρε την 26άρα της NEC. Λένε πως είναι καταπληκτική.

Φαίνεται να καταλήγω (όχι με απόλυτη σιγουριά) στην Eizo S2411W . Εκεί όμως που πήγαινα να σιγουρευτώ πετάχτηκε και αυτή στο κόλπο, είναι η NEC MultiSync LCD2490WUXi http://accessories.us.dell.com/sna/products/Monitors/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=A0950280

Έχει H-IPS panel...και απ'όσα έχω διαβάσει σημαίνει ότι έχει καλύτερο χρόνο απόκρισης, μεγαλύτερο gamut χρωμάτων αλλά λίγο χειρότερο μαύρο εξαιτίας της χαμηλότερης αντίθεσης.

Πόση διαφορά μπορεί να έχει στο μάτι το 800:1 μιας IPS από το 1000:1 μιας S-PVA?

Έχει κάποιο παιδί από εδώ οθόνη με IPS panel να μας πει αν υπάρχει "χειροπιαστή" διαφορά?

Δύσκολα τα πράγματα με τις οθόνες...είναι από τις περιπτώσεις που μπαίνει και ο προσωπικός παράγοντας και το γούστο και όχι μόνο οι ξεροί αριθμοί των specs

Επαναφερω το θεμα μιας και τωρα που πηρα το πιστωτικο πρεπει να δω τι θα κανω με το θεμα αυτο.Το πιο ευκολο για μενα ειναι να παρω κατι απο το πλαισιο που εχω 590 ευρω πιστωτικο...Μια λυση ειναι να επαιρνα την 246wh που ειναι μεν χειροτερη απο αυτη που ειχα αλλα μηπως ειναι αρκετα καλη?Εγω στο pc βλεπω ταινιες και παιζω παιχνιδια κατα βαση εκτος βεβαια του surfing...Η eizo 2431 ειναι σιγουρα πολυ καλη οθονη αλλα αξιζει τα σχεδον 1000 ευρω?Επισης στο αλλο θεμα με το hardshop πηρα την lg τηλεφωνο και μου ειπαν οτι αν τις φερνει μονος του ΔΕΝ τις καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπεια!!!!Αρα μαλλον βλεπω να κλαιει κοσμος αν τους παθει κατι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.