Jump to content

24 inch suggestion

icy20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον επειδη αναγκαστικα θα αναγκαστω να πιστωθω την 245 WP-BN μου εφοσον δεν το βλεπω ποτε να μου την αντικαθιστουν θα πρεπει να διαλεξω καποια αλλη...Ξερω οτι η επιλογη μαλλον θα ειναι ανυπαρκτη γιατι η αντιστοιχη samsung υπαρχει μονο εκτος ελλαδας και εχει 900+ ευρω!!!!!Εχει κανεις στο νου του καποια αντιστοιχη που να μην εχει το σκατο-ΤΝ πανελ???

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Θες από κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα,ή μπορείς ν' αγοράσεις από όπου θέλεις??

Θα προτιμουσα εντος ελλαδας παντα γιατι δεν ξερω αν θα μου δωσουν τα λεφτα στο χερι η αν θα μου δωσουν πιστωτικο απο το μαγαζι που ειναι αγορασμενη...Δεν εχω κατι στο νου μου απλα να μην πηγαινει πολυ παραπανω απο αυτη που ειχα και να μην ειναι χαλια μαυρα γιατι παιζω και κανενα παιχνιδακι που και που...

Αν δεν βρεις την L245WP....

με λιγα περισσοτερα παιρνεις και την Viewsonic

επισης με ΜVA

η οποια για να ειμαι ειλικρινης

οταν την ειδαμε διπλα διπλα με μια 245

μας φανηκε αισθητα πιο ζωντανη σε χρωματα

(αλλα βεβαια μπορει και απλα να ηταν θεμα ρυθμισεων)

αν και ψιλοαργησα...να κανω ενα resume..

φτηνες με pmva ειναι οι παραπανω viewsonic και belinea..και λιγο πιο πανω..

ειναι με s-pva η HP 2465...

Για ολες αυτες εχει review το prad.de..

Αρχική απάντηση από tassoss

TN

thx tasos

Με την ευκαιρία , στις μέρες μας για games & internet (δεν με ενδιαφέρει το video , hd κλπ)

Το καλύτερο πανελ για αυτή την περίπτωση ποια είναι ?

Ένα φιλαράκι πήρε μία HP 24αρα περίπου στα 500 ευρώ. μοντέλο δεν ξέρω .

Την σύνδεσε με dvi σε hdmi και παίζει πολύ ωραία.

Αρχική απάντηση από Artist_

Ένα φιλαράκι πήρε μία HP 24αρα περίπου στα 500 ευρώ. μοντέλο δεν ξέρω .

Την σύνδεσε με dvi σε hdmi και παίζει πολύ ωραία.

HP 2408...

kαλο λενε οτι ειναι ..και αμα ρυθμιστει ακομα καλυτερο... (απο prad.de αυτα)

Το καλυτερο πανελ για παιχνιδια ειναι το crt..:hehe:

εξαρταταται τι εννοεις "παιχνιδια" ..αν ψαχνεις το ελαχιστο εως μηδενικο input lag πας για συγκεκριμενες οθονες με TN(αν οχι crt)

Μα το input lag έχει να κάνει με τα ηλεκτρονικά στοιχεία της οθόνης και όχι με το panel. Κάνω λάθος?

οχι και τοσο ...

Απλα μερικες οθονες με TN πανελ εχουν πολυ μικρο input lag

Πχ παλια viewsonic Vx922 ,η ψιλονεα LG 1970HR ,η επισης ψιλονεα HP 2207 ...οπως επισης μικρο ειχε (αλλα μεγαλυτερο απο τις προαναφερθεισες) η nec 200gx2 με sips..

(ελπιζω να μην αναφερω απο λαθος τελειως ασχετα μοντελα..αν θυμαμαι καλα αυτα και μερικα ακομα ειναι)

Aνεφερα και πριν ..συγκεκριμενες ο8ονες με ΤΝ ..oχι οποια να ναι ..με TN..αν και συνηθως και η "οποια να 'ναι" παλι μικρο input lag θα εχει...

Το hardshop οι LG που εχει καλυπτονται ομως απο την ελληνικη αντιπροσωπεια?Εχει δοκιμασει κανεις?Γενικα οπως καταλαβαινετε δεν πολυθελω να παρω απο εξωτερικο οθονη...και οσον αφορα τις αλλες καλες ειναι αλλα πολυ ακριβες!Οχι και 800 ευρω για οθονη

αν ειδα καλα...η πιο φτηνη 24αρα χωρις ΤΝ πανελ ...ειναι η acer 2416..

Καπου στα 450€ ...

Επισης καποιος την εχει απο δω μεσα...αλλα δεν θυμαμαι ποιος..

Αυτο σε περιπτωση που δεν βρεις την LG ...

(Βελινεα ,viewsonic ειναι στα 650 καπου εκει..)

για περισσοτερες πληροφοριες για input lag (αλλα και για αλλα)εχει το www.behardware.com ...

Εχει κανει καμποσα reviews

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.