Jump to content

Ψύξη σκληρού δίσκου

Cube8

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τι θα προτείνατε για ψύξη δίσκου, έστω και με αέρα, αλλά να μην κάνει σαν ελικόπτερο? :cool:

Έχω ψάξει στο net, αλλά έχω απογοητευτεί. :o Μάλλον δεν έψαξα καλά, ε? :)

Έχω αυτό το κουτί.

Έχω όμως και 4 δίσκους, μπροστά από τους οποίους βρίσκεται ο ανεμιστήρας.

Το πρόβλημα δημιουργείται κυρίως το καλοκαίρι που (ειδικά ο C) φτάνουν θερμοκρασίες 50+ °C!

Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 22:53]

Ετσι το έχω και εγώ...ένας 12άρης στα 7v για 3 δίσκους, να τους φυσάει από εμπρός.

μια από τα ίδια. γύρω στις 300-400 στροφές και οι δίσκοι χειμώνα καλοκαίρι είναι κάτω απο τους 55 βαθμούς.

Αρχική απάντηση από Cube8

Έχω αυτό το κουτί.

Έχω όμως και 4 δίσκους, μπροστά από τους οποίους βρίσκεται ο ανεμιστήρας.

Το πρόβλημα δημιουργείται κυρίως το καλοκαίρι που (ειδικά ο C) φτάνουν θερμοκρασίες 50+ °C!

Πάρε adaptorες για να βάλεις τους 2 από τους 4 σε θέση 5,25" και βάλε ένα 8άρι στα 7v να τους φυσάει, και άσε τους άλλους δύο με απόσταση μεταξύ τους να τους φυσάει ο ανεμιστήρας του κουτιού...

Τι adaptorες θα βάλω και από πού θα παίρνει τον αέρα το 8άρι?

Εγώ έχω κάτι adaptorες από 3,5" σε 5,25" και βάζω ένα δίσκο σε θέση για Dvd-rom.

Αέρα από μπροστά, δεν θα έχει πρόβλημα με το πλαστικά καλύμματα...και εγώ έτσι το έχω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.